Håll koll på hemmet med Verisure App
Håll koll på hemmet med Verisure App

Håll koll på hemmet,

var du än befinner dig.

Med Verisure App kan du larma av och på med din smartphone.
Med Verisure App kan du larma av och på med din smartphone.

Med Verisure App kan du larma av och på med din smartphone.

Passa på! Ring oss redan i dag: 020-26 26 00

Så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

JAG ÄR INTRESSERAD, KONTAKTA MIG

Fjärrstyr hemmet med mobilen

Med Verisure App är det enkelt att styra och hålla koll på ditt hem genom mobilen, var du än befinner dig.


Med appen kan du larma på och av, bli meddelad om strömavbrott och se att barnen kommer hem. Du kan också aktivera tillfälliga användarkoder och larmbrickor - perfekt för husvakten, hantverkaren och städfirman. Och med funktionen Verisure Smart kan du till exempel välja att systemet ska larma på skalskyddet varje vardagkväll kl 22:30, eller att alla smart plug kopplade till belysning ska sättas på om brandlarmet löser ut. Med Verisure App blir din vardag både tryggare och enklare.

Check box
 • Larma på och av ditt system, var du än är
Checkbox
 • Bli meddelad om brandlarmet löser ut
Checkbox
 • Bli meddelad när barnen kommer hem
Checkbox
 • Slå av och på belysning och andra elektriska apparater
Checkbox
 • Kontrollera inomhusklimatet

Ladda ner Verisure App

Verisure App finns för iPhone, Android och Windows. Ladda ner den till mobilen eller surfplattan genom att klicka på en av länkarna nedan eller gå till din app-butik och sök på Verisure App.

App Store
Google play
App Store
Kundbetyg från App-store

Med Verisure App kan du...

Kolla status på larmet

Är larmet på eller av? Dagens höga tempo i vardagen innebär också tajta tidsscheman och tillfällig glömska. Med Verisure App i din smartphone kan du snabbt kontrollera status på larmet där hemma och få koll på läget.

Larma på/av på distans

Med Verisure App i mobilen får du kontroll på ditt larm och kan larma på/av från jobbet, affären eller när du reser. Du kan också använda mobilen för att styra larmet när du är i hemmet, t ex för att larma på/av skalskyddet från sovrummet.

Styr lampor och övrig elektronik på distans

Med en smart plug ansluten till lampor eller andra elektroniska apparater kan du enkelt styra och kontrollera dem på distans med Verisure App. Få det att verka som att du är hemma när du åker på semester, kolla så att kaffebryggaren är avstängd där hemma eller använd den som en vanlig timer.


Push-meddelanden i mobilen

Via Verisure App skickas notifieringar till din smartphone. På så sätt är det enkelt att hålla reda på när någon sätter på eller stänger av larmet. Till exempel när barnen larmar av systemet med sin larmbricka när de kommer hem från skolan. Du får också meddelanden om brandlarmet går eller vid tekniska problem.

Läs av temperaturen hemma

I Verisure larmsiren sitter en inbyggd termometer. Den kan du läsa av via appen. Du ser direkt i mobildisplayen hur varmt det är i huset där sirenen är placerad. Smart om du t ex vill ha koll så att vattenledningar inte fryser eller att elräkningen inte sticker iväg.

SMS-meddelande

Om ditt larmsystem inte är anslutet till bredband (Ethernet), utan endast genom GSM, måste systemet styras via SMS. Du kan också behöva skicka SMS till flera kontaktpersoner. Du kan köpa en pott på 50/100/200 SMS på Mina Sidor.

Verisure Smart i appen

Verisure Smart ger dig möjlighet att anpassa ditt hemlarms funktioner efter dina och din familjs behov, direkt i Verisure App.

Check box
 • Aktivera automatisk på- och avlarmning av skalskyddet de veckodagar och tider som passar dig
Checkbox
 • Styr din belysning och elektriska apparater genom att ställa in dina smart plugs efter de tider, händelser, larm och varningar du själv väljer. Till exempel så kan dina lampor tändas specifika tider, när du kommer hem och larmar av, när larmet går, eller när ett fönster öppnas. Du kan också ställa in att alla elektriska apparater stängs av när du går hemifrån och larmar på
Checkbox
 • Ange när du vill att din smarta kamera ska ta bilder vid rörelse – alltid eller endast när larmet är på. Självklart kan du även ta bilder med din mobil när du vill
Checkbox
 • Välj tider och veckodagar då ditt smarta lås ska ha automatisk låsning aktiverat
Verisure Smart ger dig möjlighet att anpassa ditt hemlarms funktioner

Så fungerar Verisure Smart

01.05

Så funkar Verisure Smart
Smart schemaläggning

Smart schemaläggning

Ställ in dina koder och larmbrickor så att de endast fungerar vissa tider, exempelvis endast fredagar 10 –12 när städfirman kommer eller under en viss vecka då hantverkaren är på plats. Tryggt och enkelt!

Smart koll

Smart koll

För de fönster och dörrar som har en detektor kan du direkt se i appen om något lämnats öppet. Du kan även bli meddelad om de varit öppna i mer än exempelvis 10 minuter – en extra smart koll.

Smarta påminnelser

Smarta påminnelser

Händer det att du glömmer bort att larma på? Vill du bli påmind om att larmet inte larmats av ett visst klockslag? Aktivera påminnelser så kan du själv vidta åtgärder. Kommer i slutet av december.

Smarta knappar

Samla flera händelser, som du vill ska utföras samtidigt, under en enda knapp.

 

Du kan skapa en egen ”God morgon-knapp” som larmar av skalskyddet och tänder lampor. ”God natt” kan larma på skalskyddet och stänga av elektroniska apparater.

Smarta knappar- Verisure App
Verisure App – nu i din klocka.

Verisure App i din klocka.

Som första larmföretag i Europa lanserade vi vår app för Apple Watch och Android Wear.

Med en smart klocka behöver du inte längre ta upp din telefon och öppna den med pin-kod för att se statusen på ditt system, det räcker med att ta en titt på klockan. All information du behöver finns runt din handled.

Snabblänkar

Försäljning och information hemlarm: 020-71 33 55

Kundtjänst - dygnet runt, året runt: 020-7 24 365

E-post Kundtjänst: kundtjanst@verisure.se 

Vanliga frågor

Allt fler produkter och tjänster för hemmet blir uppkopplade så att du kan styra och hålla koll på dem på distans, exempelvis via din mobil. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Vi erbjuder tjänster inom inbrott, larm, energi, lås, klimat och SOS. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster, allt för ett lite enklare och roligare vardagsliv.

SmartPlug kopplar upp sig via VBox eller VBox Mini i ditt Verisure-system och kommunicerar med trådlös teknik.

Du gör inställningar och styr den via Mina Sidor eller Verisure App.

De flesta elektriska apparater med effekt upp till 2300W kan anslutas och styras med SmartPlug.

Med SmartPlug styr och programmerar du belysning och annan elektronisk utrustning. Du kan exempelvis stänga av apparater i standby-läge var du än befinner dig.

Verisure rökdetektor har en inbyggd termometer så att du kan läsa av inomhustemperaturen med Verisure App. Med flera rökdetektorer kan du se hur temperaturen varierar mellan olika rum.

Även Verisure siren har inbyggd termometer för koll på temperaturen.

 • Allt fler produkter och tjänster för hemmet blir uppkopplade så att du kan styra och hålla koll på dem på distans, exempelvis via din mobil. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Vi erbjuder tjänster inom inbrott, brand, energi, lås, klimat och SOS. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster, allt för ett lite enklare och roligare vardagsliv.

 • Smart plug kopplar upp sig via huvudenheten eller minienheten i ditt Verisure-system och kommunicerar med trådlös teknik. Du gör inställningar och styr den via Mina Sidor eller Verisure App. De flesta elektriska apparater med effekt upp till 2300W kan anslutas och styras med Smart plug.

 • Med Smart plug styr och programmerar du belysning och annan elektronisk utrustning. Du kan exempelvis stänga av apparater i standby-läge var du än befinner dig. Verisure rökdetektor har en inbyggd termometer så att du kan läsa av inomhustemperaturen med Verisure App. Med flera rökdetektorer kan du se hur temperaturen varierar mellan olika rum. Även inomhussirénen har inbyggd termometer för koll på temperaturen.

Sociala Medier

Facebook
Instagram
Linked in
YouTube

Läs vår blogg

Certifikat

ISO 9001
Certifierad larmcentral
Behörig ingenjör inbrottslarm