Räkna ut pris på hemlarm

Gör vårt test, det tar bara en minut!

Räkna ut pris*

Gratis rådgivning: 013-31 71 73

Vill du veta mer? Fyll i ditt nummer.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Larmsystem som är bäst i test enligt PC För Alla

LARMSYSTEM FRÅN VERISURE

Vårt larmsystem skapar trygghet. Vi på Verisure äger och utvecklar vår egen tekniska plattform, vilket ger dig ett säkert larmsystem som är utbyggnadsbart.

Professionella servicesamarbeten gör att vi kan erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Det är även vi själva som sköter service, installation och tar emot larmen i vår egen larmcentral. 

  • Utveckling
  • Design
  • Försäljning
  • Installation
  • Service
  • Professionell övervakningstjänst
  • Certifierade larmcentral som är öppen dygnet runt, året om
Larmsystem för villa, radhus och lägenhet

LARMSYSTEM FÖR DITT HEM OCH DINA BEHOV

Våra larmsystem är framtagna för att passa ditt hem och dina behov. Våra larmpaket fungerar som en grund som sedan kan kompletteras för att optimera din säkerhet. Oavsett boendeform, behov eller storlek på ditt hem har vi ett larmsystem för dig.

Larmsystem för villa, radhus och lägenhet

Vi erbjuder fria säkerhetsrådgivningar oavsett hur ditt boende ser ut. Med hjälp av en säkerhetsrådgivning tas ett förlag på ett larmsystem fram som du sedan kan utvidga och optimera tillsammans med en av våra säkerhetsexperter för att möta dina behov. Du kan läsa mer om våra larmsystem för villa och radhus här, och för lägenhet här.

Räkna ut pris*

LARMSYSTEM FÖR DITT FÖRETAG OCH DIN VERKSAMHET

Med ett larmsystem från Verisure är din verksamhet i trygga händer dygnet runt, året om. På samma sätt som våra hemlarm paketeras Verisure Företags larmsystem för att enkelt möta din verksamhets behov. Oavsett storlek på din verksamhet har vi ett larmsystem för dig!

Säkerhetssystem för företag

Olika verksamheter kräver olika säkerhetssystem. Konceptet Verisure Företag är framtaget för att bemöta dessa krav. Vi erbjuder säkerhetssystem med inbrottslarm, kontaktlarm, brandskydd och mycket mer. Du kan läsa mer om våra säkerhetssystem för företag här.

Styr ditt larmsystem med Verisure App

STYR DITT LARMSYSTEM MED VERISURE APP

Med Verisure App kan du enkelt styra ditt larmsystem från mobilen – fungerar både för hemlarm och företagslarm. Se vem som larmar av och på, håll koll på temperaturen eller styr elektriska apparater.

2017 fick Verisure utmärkelsen IoT Enterprise of the Year i Swedish mobile awards, med motiveringen:

”Since Spun out from Securitas some ten years ago Verisure has continued to execute with excellence. Today they are European market leader in monitored alarms, active in 14 countries including Brazil, Chile and Peru. On top of continuous growth they have successfully added a great app based user experience to their robust security service”.

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Kampanjvillkor

Erbjudandet gäller t.o.m 28/3. Rabatten och kampanjen gäller enbart för nya kunder vid uppkoppling av någon av våra hemlarmslösningar High Security Alarm, High Security Alarm Lägenhet, Smart Voice Alarm eller Smart Voice Alarm Lägenhet. Rabatten och kampanjen gäller endast kunder som kommer i kontakt med oss online via verisure.se. Rabatten och kampanjen gäller inte vid köp av enskilda komponenter, produkter eller tjänster. Rabatten och kampanjen gäller på ordinarie pris för uppkopplingskostnaden av någon av ovan nämnda larmlösningar. Ordinarie pris High Security Alarm: 12980 kr, High Security Alarm Lägenhet: 11980 kr. Smart Voice Alarm: 9990 kr och Smart Voice Alarm Lägenhet: 8990 kr. Larmtjänst tillkommer med 598 kr/mån för High Security Alarm, 548 kr/mån för High Security Alarm Lägenhet, 499 kr/mån för Smart Voice Alarm och 449 kr/mån för Smart Voice Alarm Lägenhet. Kampanjerbjudandet om tre fria vibrationsdetektorer har 0 kr i uppkopplingskostnad och 20 kr i månadskostnad. Ordinarie uppkopplingskostnad för tre fria vibrationsdetektorer är 1990 kr och 20 kr i månadskostnad. Vid en beställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt, därutöver gäller Verisure allmänna köpvillkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet.

Läs de allmänna köpvillkoren här >>
Läs mer om ångerrätt här >>

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.