Skydda dig mot inbrott
när du är hemma

SKALSKYDD FÖR HEMMETS
FÖNSTER OCH DÖRRAR

Känn dig trygg i soffan på kvällen och sov gott på natten med ett komplett skalskydd från Verisure.

Vi erbjuder anpassade larm med skalskydd för alla typer av bostäder – villa, radhus, lägenhet. Med ett komplett skalskydd på bostadens alla in- och utgångar kan du sova gott på natten.

Räkna ut pris*

VAD ÄR SKALSKYDD OCH HUR FUNGERAR DET?

Vad är ett skalskydd?

Vad är ett skalskydd?

Skalskyddet är den del av larmsystemet som fokuserar på att skydda bostadens ”skal”, det vill säga alla in- och utgångar som dörrar, fönster och portar. Skalskyddet i ett modernt larmsystem kan aktiveras separat från det övriga larmsystemet, så att du kan skydda dig mot inbrott även när du är hemma.

Vibrationsdetektor som utgör skalskydd.

Vad består ett skalskydd av?

Verisure skalskydd består av våra branschledande vibrationsdetektorer som sätts på bostadens potentiella ingångar för en tjuv, vanligtvis dörrar och fönster. Vibrationsdetektorerna är uppkopplade till larmsystemets huvudenhet och även till larmcentralen som agerar snabbt vid ett eventuellt larm.

Skalskydd som gör att du kan röra dig fritt inomhus.

Hur fungerar vårt skalskydd?

Jämfört med vanliga magnetdetektorer larmar vibrationsdetektorerna redan innan en dörr eller ett fönster har brutits upp, då de larmar direkt på vibrationer och stötar. Med skalskyddet aktiverat kan du röra dig fritt inuti bostaden utan att råka lösa ut larmet då övriga detektorer inte är aktiverade.

Larm med skalskydd bestående av vibrationsdetektor och Verisure App

FLEXIBELT SKALSKYDD FÖR ATT PASSA DIG

Verisure skalskydd är flexibelt och låter dig skydda ditt hem på ett sätt som passar dig. Vi rekommenderar att du tar för vana att aktivera skalskyddet när du är inomhus. Då kan ingen ta sig in utan att du och vår larmcentral märker det. Tryggt, eller hur?

Styr skalskyddet som du vill

Du styr skalskyddet enkelt med hjälp av flera olika komponenter: larmpanel, larmpanel med röst, trygghetspanel eller i Verisure App.

Exempel på hur du kan använda skalskyddet

  • Ha ett öppet fönster på övervåningen medan nedervåningen är skalskyddad under varma sommarnätter
  • Ha ytterdörren skalskyddad när du är på baksidan av huset och använder altandörren för att gå in och ut
  • Schemalägg automatisk på- och av aktivering av skalskyddet under nattetid när ni vanligtvis ligger och sover

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.