Räkna ut pris på hemlarm

Gör vårt test, det tar bara en minut!

Räkna ut pris*

Gratis rådgivning: 013-31 71 73

Vill du veta mer? Fyll i ditt nummer.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Lägenhetslarm från Verisure

LÄGENHETSLARM

Lägenhetslarmet är trådlöst och passar i alla lägenheter. Oavsett om du bor i bostads- eller hyresrätt har vi ett larm till din lägenhet.

I vårt lägenhetslarm ingår både inbrottsskydd och brandskydd som är uppkopplat till vår larmcentral. Skulle något hända sätter vi snabbt in rätt åtgärd. Du kan dessutom själv hålla koll på din bostad med Verisure App i mobilen, var du än befinner dig.

Med brandskyddet får du rökdetektorer som är uppkopplade till vår larmcentral. De varnar på plats i lägenheten, du blir meddelad i mobilen och vår larmcentral kan vid verifierad brand kontakta räddningstjänsten direkt, även om ingen är hemma.

Lägenhetslarmet kan alltid utökas med fler komponenter och tillvalsprodukter. Vad som är rätt för dig beror på storlek på din bostad, planlösning och vilka behov du har. Genom att svara på några snabba frågor i vårt test kan du få en prisuppskattning.

Räkna ut pris*

Videodetektor

VIDEODETEKTOR

Professionell verifiering och åtgärd

Med inbygg rörelsedetektor, smart detektering, hög upplösning och klara bilder, dag som natt, ökar du tryggheten i ditt hem med den nya videodetektorn.

 • Rörelsedetektor – förbättrad AI-teknologi med smart detektering
 • Bildverifiering – professionell verifiering av larmorsak och snabb åtgärd
 • Husdjursanpassning – låt husdjuren röra sig fritt även när det är larmat
 • Verisure App – titta till ditt hem när som helst i din mobil
 • Alltid krypterat, alltid säkert – säker molnlagring och åtkomst

Läs Mer

SMART VOICE ALARM LÄGENHET

  Smart voice alarm lägenhet

  Larmtjänst med:

  • Inbrottslarm
  • Brandvarningssystem
  • Verisure SOS-larm
  • Verisure App
  • Verisure Guardian (kostnadsfritt 6 månader)
  • Fria väktarutryckningar

  Larmsystemet innehåller:

  • 1 Vibrationsdetektor – larmar direkt vid inbrottsförsök
  • 1 Videodetektor – tar bilder och videos som visar larmorsak
  • 1 Röstenhet – skapar direktkontakt till larmoperatören
  • 1 Larmpanel – se status samt larma på och av
  • 1 Larmbricka – larma på och av utan användarkod
  • 1 Huvudenhet – skickar larmsignaler krypterat
  • 2 Rökdetektorer – varnar samtidigt med tal och signal
  • Larmskyltar och dekaler – avskräcker inkräktare

  HIGH SECURITY ALARM LÄGENHET

   Zerovision high security alarm lägenhet

   Larmtjänst med:

   • Inbrottslarm
   • Brandvarningssystem
   • Verisure SOS-larm
   • Verisure App
   • Verisure Guardian
   • Fria väktarutryckningar
   • ID-skydd

   Larmsystemet innehåller:

   • 2 Vibrationsdetektorer – larmar direkt vid inbrottsförsök
   • 2 Videodetektorer – tar bilder och videos som visar larmorsak
   • 2 Rökdetektorer – varnar samtidigt med tal och signal
   • 1 Röstenhet – skapar direktkontakt till larmoperatören
   • 1 Larmpanel – se status samt larma på och av
   • 1 Larmbricka – larma på och av utan användarkod
   • 1 Huvudenhet – skickar larmsignaler krypterat
   • Larmskyltar och dekaler – avskräcker inkräktare

   En extra komponent ingår. Du kan välja bland dessa:
   1 Arlo Essential Spotlight
   1 Arlo Video Doorbell
   1 ZeroVision®

    

    Larm i lägenhet förebygger inbrott

   Larm i lägenheten förebygger inbrott

   Med ett lägenhetslarm från Verisure har du ett hemlarm som gör att vi kan upptäcka inbrott innan det sker. Vår dekal visar tydligt att din lägenhet har ett effektivt inbrottsskydd. Dekalen har en starkt avskräckande effekt för tjuven och gör just din lägenhet mindre attraktiv för ett inbrott.

   Om ett inbrott påbörjas trots dekalen utgör våra vibrationsdetektorer ett skalskydd som utlöser larmet och vi kan upptäcka inbrottet innan det genomförs. Vid larm skickar våra videodetektorer bilder och videos till vår larmcentral som verifierar och kan skicka väktare eller kontakta polis.

    Lägenhetslarm som avbryter inbrott

   Lägenhetslarm som avbryter inbrott

   Med en ZeroVision® rökgenerator kan vi avbryta ett aktivt inbrott i din lägenhet. Som enda aktör på marknaden kan vi erbjuda en rökgenerator tillsammans med videodetektor, siren och röstenhet i ett inbrottslarm. Det här gör att våra larmoperatörer kan verifiera och motverka ett inbrott på ett mycket effektivt sätt.

   Larmoperatören kan via röstenheten säga åt obehöriga att lämna bostaden och de kan även aktivera ZeroVision® rökgenerator om obehöriga trots detta inte lämnar bostaden, vilket fyller utrymmet med en tät rök. Man kan inte stjäla det man inte kan se!

    Väktare

   Människor som skyddar människor

   Med fria väktarutryckningar och Sveriges största larmcentral som är bemannad dygnet runt, året om, så skyddar vi det som betyder mest. Våra lägenhetslarm är till för att du ska känna att ditt hem är säkert, oavsett var du befinner dig.

   Om en rökdetektor eller vibrationsdetektor utlöser ett larm finns vi alltid här för dig. Vi kan verifiera brand eller inbrott med bilder från våra videodetektorer om du är bortrest och snabbt sätta in rätt åtgärd. Vi kan vid ett kontaktlarm prata med dig via röstenheten när du är hemma och hjälpa dig med att exempelvis kontakta räddningstjänst eller polis.

   ARLO + VERISURE

   Med en Arlo-kamera integrerad i hemlarmet från Verisure skapar vi ett nytt sätt att se på säkerhet.

   Verisures förvärv av Arlo Europe gör att du kan få Arlo-kameror uppkopplad till Sveriges största larmcentral – bara hos Verisure! Komplettera ditt hemlarm från Verisure med marknadsledande teknologi inom kamerabevakning från Arlo.

   Arlo är Europas ledande varumärke inom kamerabevakning. Med en Arlo-kamera i hemlarmet från Verisure kan våra larmoperatörer vid en larmhändelse följa vad som händer med kristallklar video från varje vinkel, inomhus och utomhus, dag som natt.

   • Marknadsledande teknologi inom kamerabevakning
   • Professionell installation för optimerad säkerhet
   • Uppkopplad till Sveriges största larmcentral
   • Larmcentral bemannad dygnet runt, året om

   LÄS MER

    
    

   VÅRA LARM SKAPAR TRYGGHET

   Att hjälpa dig med att skapa en trygg vardag är viktigt för oss. Därför erbjuder vi alltid larm med inbrottsskydd, brandskydd och många fler tjänster.

   Med larm till lägenhet, radhus och villa har vi ett larm som passar ditt hem oavsett planlösning eller antal kvadratmeter. De är alltid uppkopplade till vår larmcentral som finns här för dig dygnet runt, året om. Våra larmoperatörer sätter snabbt in rätt åtgärd om något skulle hända.

   RÄKNA UT PRIS*

   VERISURE REKOMMENDERAS AV

   Prisvinnande larm rekommenderas av

   Vanliga frågor om lägenhetslarm

   Kan man ha larm i lägenhet?

   Ja, du kan ha larm i lägenhet. Oavsett om du bor i en bostadsrättslägenhet eller hyreslägenhet kan du ha ett larm i lägenheten. Gör vårt test och se vilket lägenhetslarm som är bäst för dig.

   Vad kostar larm i lägenhet?

   Kostnaden för ett larm i just din lägenhet beror på flera faktorer, exempelvis hur stort du bor och vilka behov du har. Räkna ut pris på lägenhetslarm genom att göra vårt test – det tar bara en minut!

   Vilket lägenhetslarm är bäst?

   Vilket lägenhetslarm som är bäst för dig beror på hur du bor och vilka funktioner du behöver. Verisure hemlarm har blivit utsett till bäst i test i flera olika tester och anpassas efter dina behov.

   Larm för lägenhet

   VARJE VECKA DRABBAS I SNITT 115 LÄGENHETER AV INBROTT I SVERIGE*

   Visste du att 40% av alla inbrott sker i en lägenhet? Många tror att det främst är villor som drabbas av inbrott, men statistiken visar att även lägenheter är utsatta. Boende i lägenheter kan uppleva att de är trygga med grannar så pass nära inpå och en port som stoppar tjuven innan denne når lägenhetsdörren. Men det är tyvärr oftast en falsk trygghet. Portar är sällan något problem för en inbrottstjuv och det är svårt att som granne ha uppsikt över vad som händer i trapphuset eller att känna igen alla som rör sig där. För de som har säkerhetsdörrar dämpas även ljudet och det finns en risk att de inte hör om någon bryter sig in hos grannen. I många fall finns det därför goda chanser för inbrottstjuven att jobba ostört.

   Med Sveriges största larmcentral är någon alltid hemma

   Med lägenhetslarmet och dekaler på fönster och dörr avskräcker du tjuven från att välja din lägenhet. Skulle någon trots detta försöka att göra inbrott finns våra larmoperatörer på plats dygnet runt. Videodetektorerna tar vid larm både bilder och videos som omedelbart skickas till larmcentralen. Operatören kan direkt avgöra vad som utlöst larmet och sätta in rätt åtgärd, som att skicka väktare, ambulans, brandkår eller polis. Tryggt, eller hur?

   * Källa: Brottsförebyggade rådet 2021

   Larm till lägenheter

   inbrottsstatistik lägenhet

   40% av inbrott sker i lägenhet. (BRÅ)
   63 % av inbrotten sker på dagtid. (BRÅ)
   Flest inbrott sker i storstäder. (BRÅ)

   De svenskar som bor i lägenhet har minst tillit till att grannen ska ingripa vid ett inbrott i det egna hemmet. (Svenskarna & Trygghet 2019) I Stockholms län upplever 23 procent att inbrotten blivit fler under de senaste tre åren, vilket är den högsta siffran i landet. (Svenskarna & Trygghet 2019) 90 procent av de som har ett uppkopplat inbrottslarm uppger att de känner sig trygga. (Svenskarna & Trygghet 2019)

   Räkna ut pris*

   BESKRIVNING AV TJÄNSTER

   Inbrottslarm

   Inbrottslarm

   Skyddet börjar utomhus med vår kända larmdekal. Vår vibrationsdetektor känner och larmar redan innan någon obehörig kan ta sig in. Med hjälp av videodetektorns bilder ser larmoperatören vad som pågår och med hjälp av vår unika röstenhet kan vi höra vad som händer och tala med personer på plats. Ett larmsystem som möjliggör att vi kan se, höra och tala gör att operatören vidtar rätt åtgärd direkt. Vi samarbetar med polis, räddningstjänst och Securitas – Sveriges i särklass största väktarorganisation.

   Kontaktlarm

   Kontaktlarm

   Med ett kontaktlarm i hemmet har du och din familj närmare till hjälp vid en akut situation. Manöverpanelen monteras innanför dörren och trygghetspanelen kan med fördel placeras i sovrummet där den är lätt åtkomlig på natten. Via SOS-knapparna och röstenheten får du snabbt kontakt med vår larmcentral som tillkallar hjälp. Tack vare vår nya teknik kan vi prata direkt med den som är hemma och på så sätt finnas med dig tills hjälpen är på plats.

   ID-skydd

   ID-skydd

   Få experthjälp om du eller någon i din familj får sin identitet kapad genom att någon annan t.ex. tar ett lån eller handlar varor i ditt namn. Våra samarbetspartner cxLoyalty avsätter den tid som krävs för att kartlägga omfattningen av bedrägeriet, bestrida pengakrav och radera felaktiga anmärkningar i kreditupplysningsdatabaser.

   Larmcentral

   Sveriges största larmcentral

   I vår egen larmcentral finns specialutbildade larmoperatörer på plats dygnet runt, året runt, redo att agera om något skulle hända. Om larmet går ser de vad som händer med hjälp av videodetektorerna och via röstenheten kan de höra vad som händer och tala direkt med person på plats.

   Säkerhet i världsklass

   Säkerhet i världsklass

   Vi sätter alltid säkerheten främst. Larmet är ständigt uppkopplat till vår larmcentral och säkerhetsuppdateras varje dygn. Med dubbla kommunikationsvägar via GSM/GPRS och bredband samt krypterad informationsöverföring levererar vi en säkerhet som är unik i branschen.

   Trygga garantier

   Trygga garantier

   I din larmtjänst ingår ett serviceavtal och så länge du är vår kund garanterar vi att larmet fungerar som det ska – om det skulle uppstå tekniska problem som omfattas av garantin löser våra auktoriserade tekniker det helt utan extra kostnad.

   Brandvarningssystem

   Brandvarningssystem

   Sammankopplade rökdetektorer som talar räddar liv. Våra rökdetektorer är sammankopplade och professionellt övervakade dygnet runt. De är utformade för att ge snabbast möjliga varning – om en känner av rök, meddelar den genast övriga rökdetektorer. Alla aktiveras, och varnar med både larmsignal och tal. Rökdetektorerna är sammankopplade med videodetektorerna som kan skicka bilder eller livevideo till larmcentralen, som direkt kan larma räddningstjänsten vid verifierad brand. Vid en brand är varje sekund dyrbar. Om larmet går, utrym genast och ta er ut till er förutbestämda återsamlingsplats.

   Vattenlarm

   Vattenlarm

   En vattenläcka kan vara svår att upptäcka. Med Verisure vattendetektor behöver du inte oroa dig för besvärliga vattenskador. Larmcentralen övervakar dina vattendetektorer dygnet runt och kontaktar dig direkt om något händer. Det kan bespara dig stora bekymmer i form av kostsamma och långdragna renoveringar.

   Verisure App

   Verisure App

   En av Sveriges mest använda appar med flest smarta funktioner och personliga val för att enkelt hålla koll på ditt hem. Få information om vem som kommer och går och skapa tillfälliga larmkoder för husvakten. Aktivera påminnelser om att larma på och schemalägg händelser som att larma av skalskyddet eller tända och släcka lampor. Samla flera händelser, som du vill ska utföras samtidigt, under en enda smart knapp. Med Verisure App har du alltid nära hem, var du än är.

   Fria väktarutryckningar

   Fria väktarutryckningar

   Vid ett verifierat larm skickas alltid en väktare kostnadsfritt till ditt hem. Vi samarbetar i huvudsak med Securitas, Sveriges i särklass största väktarorganisation med flest antal väktare. När situationen kräver det larmar vi även polis och räddningstjänst.

   @Home

   @Home – bidrar till att rädda liv

   Om larmet går kan larmoperatören se vem i familjen som kan vara hemma. Ovärderlig information som snabbt vidarebefordras till exempelvis räddningstjänsten om det börjar brinna.

   Verisure Guardian

   Verisure Guardian

   Ta med dig hemlarmets trygghet i din mobil. Med Verisure Guardian kan du inom Sveriges gränser när som helst, och var som helst, komma i kontakt med vår larmcentral. Vi finns vid din sida, dygnet runt, när du behöver oss som mest.

   Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

   Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

   Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

    

   BESKRIVNING AV PRODUKTER

   Huvudenhet

   Huvudenhet

   Huvudenheten är navet i all kommunikation inom systemet och mellan systemet och larmcentralen. Den kopplas upp både mobilt: 2G, 3G och 4G samt via ethernet och WiFi.

   Med flera kommunikationsvägar är larmet anslutet till larmcentralen även om bredbandsuppkopplingen tillfälligt inte fungerar eller om det inte finns mobiltäckning. En dubbel säkerhet som vi med stolthet erbjuder alla våra kunder.

   Bra att veta: Eftersom Verisures bredbandsuppkoppling går via en egen molntjänst så minskar risken för nätstörningar.

   Röstenhet med sirén

   Röstenhet med sirén

   Röstenheten med inbyggd sirén fungerar som en fast telefon mellan larmcentralen och ditt hem. Med hjälp av den kan larmoperatören snabbt få kontakt och prata direkt med de som befinner sig i hemmet och på så sätt snabbt vidta rätt åtgärd. Vid verifierat larm kan det handla om att tillkalla räddningstjänst, väktare eller polis om någon skadat sig eller är i fara.

   Rökdetektor

   Rökdetektor

   Verisure rökdetektorer är sammankopplade och varnar med både röstmeddelande och signal så att alla i hemmet snabbt vet var rökutvecklingen finns. Samtidigt larmar systemet larmcentralen. Du får också ett meddelande till din mobil. Rökdetektorn mäter även rumstemperatur och relativ luftfuktighet.

   Kameradetektor

   Videodetektor

   Vår videodetektor erbjuder professionell verifiering och åtgärd vid larm. Med bilder och videos kan vi verifiera larmorsaken och skicka väktare eller tillkalla polis och räddningstjänst vid inbrott eller brand. Eller så kan vi avstyra insats vid ett falsklarm. Du kan ställa in känsligheten i detektorn så att den är husdjursanpassad. På så vis kan dina husdjur röra sig fritt i hemmet, även när det är larmat.

   Dessutom kan du, när larmet är på, själv ta bilder eller videos via kameran och se hur det ser ut där hemma direkt i Verisure App - var du än befinner dig.

   Larmbricka

   Larmbricka

   Med larmbrickor är det enkelt för hela familjen att larma av och på. Håll brickan mot manöverpanelen och med ett knapptryck är det klart. Varje larmbricka har en unik identitet. På så sätt håller du reda på vem som kommer och går i hemmet och kan lätt spärra en tappad bricka eller registrera en ny.

   Larmpanel

   Larmpanel

   larmpanelen larmar du på och av med personlig kod eller larmbricka. Panelens närhetssensor tänder upp displayen när du står framför den. Den ger indikationer via ljud, ljus och röstmeddelanden vid inbrottslarm, röklarm, sabotagelarm och vattenlarm. Larmpanelen kan användas som dörrklocka och kan tala om för dig om någon kliver in genom entrén. Tryck in knapparna för att larma på och larma av samtidigt för att starta kontaktlarm till vår larmcentral.

   Vibrationsdetektor

   Vibrationsdetektor

   Våra vibrationsdetektorer larmar när ett inbrottsförsök påbörjas på ett fönster eller en dörr. En vanlig magnetdetektor triggar larmet först när dörren eller fönstret bryts upp. Med våra vibrationsdetektorer har vi alltså möjlighet att upptäcka inbrottet innan det sker och kan därför också agera snabbare.

   Med vibrationsdetektorerna skapar du ett punktskydd på dörrar, fönster och andra strategiska intrångspunkter. En trygghet både när boendet står tomt eller under natten när du är hemma.

   Smart plug

   Smart plug

   Med smart plug i ditt system kan du med Verisure App fjärrstyra belysningen och nästan alla elektriska apparater i ditt hem, var du än är. Om smart plugs är kopplade till ditt larmsystem kan du tända och släcka genom att larma av och på, eller tända belysningen när larmet går. Det är ett enkelt sätt att tillföra både säkerhet och bekvämlighet till ditt hem.

   Vattendetektor

   Vattendetektor

   Med vattendetektorn kan du upptäcka vattenläckan i tid och undvika stora bekymmer. En vattenläcka kan smyga sig på och växa obemärkt under lång tid. Om vattenläckan inte upptäcks snabbt kan den orsaka stora skador i ditt hem.

   Med Verisure vattendetektor och tjänsten vattenlarm blir du varnad i tid och kan begränsa eller helt undvika kostsamma renoveringar.

   Trygghetspanel

   Trygghetspanel

   Med trygghetspanelen får du flera funktioner för bättre och ökad trygghet för hela familjen. Du kan aktivera larmets SOS-funktion men också till- och frånkoppla larmets skalskydd och via funktionen dörrklocka bli meddelad om någon öppnar en dörr eller ett fönster med vibrationsdetektor.

   Smart energimodul

   Smart energimodul

   Håll koll på inomhusklimatet, även när du inte är hemma. Verisure App fungerar som en fjärrkontroll till Panasonics nya luftvärmepumpar. Stäng av och sätt på värmepumpen, ställ in önskad temperatur och styr luftriktning. Vi lanserar löpande nya funktioner i Verisure App. Inom kort kommer en uppdatering som gör att du kan jämföra din energiförbrukning över tid.

   Klimatdetektor

   Klimatdetektor

   Hur ditt hus mår påverkar också välmåendet hos dig och din familj. En för hög relativ luftfuktighet kan orsaka fuktproblem och mögel, medan en låg luftfuktighet kan leda till torra ögon och torr hud, eller allergier. Med klimatdetektorn kan du upptäcka riskerna i tid och undvika skador i hemmet.

   Smart låsmodul

   Smart låsmodul

   Med en smart låsmodul till ett digitalt dörrlås från Yale Doorman kan du styra det med Verisure App. Det räcker med att du installerar ett digitalt lås som du uppgraderar med smart lås för att dra nytta av alla fördelarna. Låset håller hög säkerhetsnivå och kopplas automatiskt ihop med ditt Verisure hemlarm för fler smarta uppkopplade tjänster.

   Verisure portal

   Verisure portal

   Med Verisure Portal kan du styra och få översikt över ditt larmsystem på ett modernt och enkelt sätt, vart du vill i bostaden.

   Portalen har en närhetssensor som tänder upp touchscreenen när du kommer nära den. Den har inbyggd SOS-funktion för kontaktlarm, mikrofon och högtalare för att du snabbt kunna få assistans från vår larmcentral. Portalen passar perfekt i ditt smarta hem och kan placeras var du vill och med dess klimatfunktioner kan du se temperatur, luftfuktighet och luftkvalitet i din bostad.

   Guardvision Inomhuskamera

   Guardvision Inomhuskamera

   Guardvision Inomhuskamera är övervakningskameran för dig som vill ha en större zon för ditt övervakningssystem i hemmamiljö. Kameran filmar i 111 grader vertikalt vilket innebär att du i appen kan ta del av HD-upplösta upptagningar från taket hela vägen ner till golvet. Kameran blir ett viktigt verktyg för larmcentralen som ser videoupptagning 20 sekunder efter och innan larmet går.

   Guardvision Utomhuskamera

   Guardvision Utomhuskamera

   Med Guardvision Utomhuskamera har det aldrig varit enklare att bevaka vad som händer runt ditt hem, direkt i appen. Kameran filmar i HD-upplösning med IR-Led Night Vision, så att du lättare ska kunna urskilja händelser oavsett tid på dygnet eller påverkan från utomhusbelysning.Vid ett larm kan larmoperatören se video från 20 sekunder innan och 20 sekunder efter att larmet triggades.

   Larmdekal

   Larmdekal

   Ditt hems säkerhet börjar med en larmdekal. Våra välkända dekaler och skyltar är något som tjuven gärna undviker. Dekalerna och skyltarna finns i olika storlekar och material beroende på vart de ska placeras. De monteras av teknikern i samband med installationen av ditt hemlarm och placeringen bestäms i samråd med dig.

   ZeroVision®

   ZeroVision®

   ZeroVision® är en rökgenerator som avbryter ett pågående inbrott. Vid aktivering fyller den utrymmet som den är placerad i med en tät rök som gör det väldigt svårt att se och orientera sig i. Röken är helt ofarlig, men gör det väldigt svårt för tjuven att stjäla dina värdesaker och minimerar tiden för skadegörelse i din bostad.

   Arlo Pro 3

   Arlo Pro 3

   Arlo Pro 3 är en kamera med marknadsledande teknologi inom kamerabevakning som har blivit utsedd till bäst-i-test i flera tester och mottagit mycket goda recensioner och rekommendationer. Få din Arlo Pro 3 uppkopplad till larmcentral – bara hos Verisure!

   Arlo Essential Spotlight

   Arlo Essential Spotlight

   Med Arlo Essential Spotlight får du en livekamera kopplad till Verisure App och Verisure larmcentral. Vaka över det som betyder mest med ett extra öga, direkt i din mobil. Vid en larmhändelse kan våra larmoperatörer få tillgång till kameran för att snabbt verifiera larmorsaken och sätta in rätt åtgärd.

   Arlo solpanel

   Arlo solpanel

   Ladda din Arlo-kameras batteri med en Arlo Solpanel. Solpanelen är väderbeständig och håller ditt batteri uppladdat med hjälp av det naturliga solljuset. Det justerbara fästet gör att installationen blir enkel och flexibel.

   Arlo Video Doorbell

   Arlo Video Doorbell

   Arlo Video Doorbell är en smart videodörrklocka som låter dig se vad som händer och interagera med besökare vid din ytterdörr, dag som natt, direkt i din mobil. Videosamtalet kopplas upp automatiskt och är du inte tillgänglig kan besökaren lämna ett meddelande. Få din Arlo Video Doorbell uppkopplad till larmcentral – bara hos Verisure!

   Larmpanel med röst

   Larmpanel med röst

   Få ut det mesta av larmsystemet. Vår larmpanel med röstfunktion gör det enkelt att hantera larmet. Panelen är stilren i sin utformning och är fylld med smarta funktioner för att öka din trygghet och säkerhet. 

   Boka gratis rådgivning för lägenhetslarm

   VI FIRAR 500.000 KUNDER I SVERIGE

   Få en kostnadsfri säkerhetsrådgivning redan idag!

   Fyll i dina kontaktuppgifter så bokar vi in en tid som passar dig.

   Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

   *Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.