Lägenhetslarm

Räkna ut pris på lägenhetslarm

MED BRAND- OCH INBROTTSSKYDD

Räkna ut pris*

Gratis rådgivning: 013-31 71 73

Vill du veta mer? Fyll i ditt nummer.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Lägenhetslarm

Med ett larm i din lägenhet kan både du och dina grannar känna er trygga och säkra. Våra lägenhetslarm erbjuder ett branschledande brand- och inbrottsskydd.

Oavsett om du bor i bostadsrätt eller hyresrätt kan vi erbjuda ett larm anpassat för just din lägenhet. Med över 30 års erfarenhet vet vi att olika planlösningar kräver olika larmlösningar – för en tryggare och säkrare vardag.

  Smart voice alarm lägenhet

  SMART VOICE ALARM LÄGENHET

  Larmtjänst med:

  Larmsystemet innehåller:

   High security alarm lägenhet

   HIGH SECURITY ALARM LÄGENHET

   Larmtjänst med:

   Larmsystemet innehåller:

   En extra komponent ingår. Du kan välja bland dessa:
   1 Arlo Essential Spotlight
   1 Arlo Video Doorbell
   1 ZeroVision®

   1 Arlo Essential Spotlight, Arlo Video Doorbell och ZeroVision®

   LARMTJÄNSTER ANPASSADE FÖR LÄGENHETER

   Lägenhetslarm med brandskydd

   BRANDSKYDD

   Tid räddar liv. Med vårt moderna brandskydd kan du och dina grannar tjäna dyrbar tid när varje sekund räknas. Ni får ovärderlig tid för att varna, utrymma eller släcka, samtidigt som vår larmcentral kan kontakta brandkåren även om ingen är hemma när branden uppstår.

   Lägenhetslarm med inbrottsskydd

   INBROTTSSKYDD

   Vi erbjuder ett inbrottsskydd med unika produkter och tjänster som gör att du alltid kan känna dig trygg och säker i din lägenhet. Oavsett om du bor på husets första eller översta våning kan vi med vårt larmsystem avskräcka, upptäcka och avbryta inbrottsförsök inom sekunder.

   Verisure Guardian

   VERISURE GUARDIAN

   Du behöver inte gå hem ensam längre. Med tjänsten Verisure Guardian finns vår larmcentral alltid nära till hans direkt i din mobil. Kom snabbt i kontakt med larmcentralen med hjälp av SOS-knappen eller SOS-timern. En extra trygghet både i och utanför lägenheten – dygnet runt, året om.

    
    

   VÅRA LARM SKAPAR TRYGGHET

   Att hjälpa dig med att skapa en trygg vardag är viktigt för oss. Därför erbjuder vi alltid larm med inbrottsskydd, brandskydd och många fler tjänster.

   Vår framtidssäkra plattform gör att du kan känna dig trygg och säker med ditt val av larm år efter år. Vi har larm som passar till din lägenhet oavsett planlösning eller antal kvadratmeter. Larmen är alltid uppkopplade till vår larmcentral som finns här för dig dygnet runt, året om. Våra larmoperatörer sätter snabbt in rätt åtgärd om något skulle hända.

   RÄKNA UT PRIS*

   LARM I LÄGENHETEN FÖREBYGGER INBROTT

   Inbrottsstatistik för lägenhet

   Inbrottsstatistik för lägenhet

   Varje vecka drabbas i snitt 115 lägenheter av inbrott i Sverige. Det innebär att ungefär 40% av alla inbrott sker i en lägenhet. 63% av inbrotten sker på dagtid och flest inbrott sker i storstadsområdena. (BRÅ 2021)

   Lägenhetsinnehavare har även minst tillit för att grannen skulle ingripa vid ett inbrott. Däremot uppger 90% av de som har ett uppkopplat inbrottslarm att de känner sig trygga. (Svenskarna & Trygghet 2019)

   Larm till lägenhet motverkar problem med inbrottsskydd i trapphus

   Problem med inbrottsskydd i trapphus

   Statistiken visar att lägenheter drabbas av inbrott nästan lika ofta som villor. Att känna sig trygg med grannar tätt inpå är alltså ingenting som inbrottstjuven verkar bry sig om. I ett större trapphus är det omöjligt att som granne att ha uppsikt över vad som händer dygnet runt.

   Porten till trappuppgången verkar tyvärr inte heller vara ett hinder för inbrottstjuven. För de som har säkerhetsdörrar dämpas även ljudet och det finns en risk att de inte hör om någon bryter sig in hos grannen.

   Larm i lägenhet förebygger inbrott

   Vi upptäcker inbrottet innan det sker

   Med våra unika produkter och tjänster kan vi avskräcka, upptäcka och avbryta inbrottsförsök i din lägenhet inom sekunder.

   • Verisure larmdekaler är välkända och någonting som tjuven undviker   
   • Marknadsledande bevakningskameror från Arlo som avskräcker
   • Vibrationsdetektorer som larmar redan innan någon obehörig tar sig in
   • Röstenheten som möjliggör för våra larmoperatörer att avhysa inkräktar
   • ZeroVision® rökgenerator som avbryter inbrottsförsök med sin täta, ofarliga, rök
   • Skalskydd som kan vara aktivt även när ni och/eller husdjuren är hemma

   BESTÄLL LARM TILL LÄGENHET STEG FÖR STEG

   Behovsanalys

   1. Behovsanalys

   Är du osäker på vilket hemlarm som passar din bostad så kan du göra vårt test*. Resultatet utgör grunden i vår rekommendation till dig. Du får även kostnadsfri rådgivning via telefon eller hemma hos dig, där vi diskuterar vilka tjänster du är intresserad av och vad som passar din bostad och dess planlösning.

   Rekommenderat larm till lägenhet

   2. Rekommenderad lösning

   När analysen är klar ger vi dig en rekommenderad lösning. Den innehåller de tjänster och det antal komponenter som behövs för att uppfylla dina behov.

   Offert på larmlösning

   3. Erbjudande

   Du får i samband med rekommendationen även ett erbjudande att ta ställning till, med uppkopplingskostnad och kostnad för larmtjänst. Kostnaderna varierar beroende på vilka och hur många komponenter som behöver installeras. Detta påverkas av vilka tjänster du vill ha, storlek på bostaden, planlösning, antal ingångar och fönster.

   Installation och genomgång av larmsystemet

   4. Uppkoppling och genomgång

   När du beställt larmet kommer en professionell säkerhetsexpert hem till dig och monterar det. Då går ni även igenom hur allting fungerar. Har du frågor efter det erbjuder vår kundtjänst dig professionell hjälp och support.

   Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

   Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

   Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

   Vanliga frågor om lägenhetslarm

   Kan man ha larm i lägenhet?

   Ja, du kan ha larm i lägenhet. Oavsett om du bor i en bostadsrättslägenhet eller hyreslägenhet kan du ha ett larm i lägenheten. Gör vårt test och se vilket lägenhetslarm som är bäst för dig.

   Vad kostar larm i lägenhet?

   Kostnaden för ett larm i just din lägenhet beror på flera faktorer, exempelvis hur stort du bor och vilka behov du har. Räkna ut pris på lägenhetslarm genom att göra vårt test – det tar bara en minut!

   Vilket lägenhetslarm är bäst?

   Vilket lägenhetslarm som är bäst för dig beror på hur du bor och vilka funktioner du behöver. Verisure hemlarm har blivit utsett till bäst i test i flera olika tester och anpassas efter dina behov.

   TESTA LÄGENHETSLARM KOSTNADSFRITT ETT ÅR

   Vi söker familjer som vill prova framtidens larmsystem KOSTNADSFRITT i 12 månader.

   Du kan enbart anmäla ditt intresse en gång. Gäller ej befintliga kunder. Se villkor vid anmälningsformulär.

   VERISURE REKOMMENDERAS AV

   Prisvinnande och rekommenderat larm
   Verisure hemlarm har blivit utsett till bäst i test flera gånger genom åren
    

   Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

   *Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.