KAMPANJ! SPARA UPP TILL 50% PÅ HEMLARM MED LOCKGUARD*

Verisure Brandlarm

RÄKNA UT PRIS PÅ VILLALARM

Räkna ut pris*

eller få ett erbjudande via telefon

Genom att klicka på knappen accepterar du vår
integritets- och webbplatspolicy.

För erbjudande, ring oss på:

013-31 71 73

013-31 71 73

VILLALARM

Med ett villalarm anpassat för just ditt hem och dina behov kan du alltid känna dig trygg och säker. Våra villalarm erbjuder ett branschledande brand- och inbrottsskydd.

Oavsett om du bor i en villa, ett radhus eller ett kedjehus kan vi erbjuda ett larm anpassat för just ditt hem. Med över 30 års erfarenhet vet vi att olika bostäder kräver olika larmlösningar – för en tryggare och säkrare vardag.

Smart Voice Alarm

För den mindre villan

SMART VOICE ALARM

Larmsystemet innehåller:

Larmtjänst med:

Zerovision High Security Alarm

För den större villan

ZeroVision® HIGH SECURITY ALARM

Larmsystemet innehåller:

Larmtjänst med:

LARMTJÄNSTER FÖR VILLA, RADHUS OCH KEDJEHUS

Villalarm med brandskydd

BRANDSKYDD

Med vårt moderna brandskydd kan du och din familj tjäna dyrbar tid när varje sekund räknas. Rökdetektorerna är seriekopplade, larmar samtidigt med både tal och signal, samt varnar om var branden uppstått. Ni får ovärderlig tid för att utrymma eller släcka, samtidigt som vår larmcentral kan kontakta brandkåren även om ingen är hemma när branden uppstår.

Villalarm med inbrottsskydd

INBROTTSSKYDD

Vi erbjuder ett inbrottsskydd med unika produkter och tjänster som gör att du alltid kan känna dig trygg och säker med ditt hus. Oavsett om du har en stor tomt, flera ingångar eller har långt till närmsta granne kan vi med vårt larmsystem avskräcka, upptäcka och avbryta inbrottsförsök inom sekunder. Skalskyddet kan även vara aktiverat när ni och/eller husdjuren är hemma.

Verisure Guardian

VERISURE GUARDIAN

Du behöver inte känna dig ensam längre. Med tjänsten Verisure Guardian finns vår larmcentral alltid nära till hans direkt i din mobil. Kom snabbt i kontakt med larmcentralen med hjälp av SOS-knappen eller SOS-timern. En extra trygghet både i och utanför huset om olyckan är framme eller om du inte känner dig trygg där du är.

 
 

ETT UPPKOPPLAT LARM SKAPAR TRYGGHET

Att hjälpa dig med att skapa en trygg vardag är viktigt för oss. Därför är våra villalarm alltid uppkopplade till vår larmcentral.

Ett uppkopplat villalarm innebär att du får tillgång till tjänster som räddar liv. Många av våra produkter har exempelvis inbyggda SOS-funktioner som gör att du enkelt kan komma i kontakt med vår larmcentral.

Våra larmoperatörer finns här för dig – dygnet runt, året om – och de sätter snabbt in rätt åtgärd om något skulle hända.

Villaägarnas Riksförbund rekommenderar Verisure

VILLAÄGARNAS REKOMMENDERADE LARMLEVERANTÖR

Vi är stolta att som enda larmleverantör vara rekommenderade av Villaägarnas Riksförbund.

”Vi vill att våra medlemmar ska ha det bästa möjliga hemlarmet, och det är därför vi rekommenderar Verisure hemlarm. Med Verisures branschledande brand- och inbrottsskydd är vi övertygade om att våra medlemmar får en tryggare och säkrare vardag.”

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

ETT VILLALARM OCH MER DÄRTILL

Marknadsledande bevakningskameror till villalarm

Marknadsledande bevakningskameror

Få full koll på både tomt och hus direkt i din mobil. Vi erbjuder marknadsledande bevakningskameror för alla lägen. Arlo Pro 4, Arlo Essential Spotlight och Arlo Video Doorbell kan användas där du behöver dem, med kristallklar video, dag som natt.

Kamerorna är uppkopplade till hemlarmet så att våra larmoperatörer kan använda dem för att verifiera larmhändelser. Exempelvis för att bekräfta rökutveckling om en rökdetektor larmar när du inte är hemma. Detta för att snabbare kunna få brandkåren på plats för att rädda ditt hem.

Garagelarm - parkera bilen tryggt

Garagelarm - parkera tryggt

Våra villalarm kan kombineras med ett garagelarm. I garaget förvaras ofta stora värden, inte minst bilar och andra fordon, som är eftertraktade vid inbrott. Installera ett larm i garaget som kan övervaka värdesakerna och avbryta inbrottsförsök.

Oavsett utformning på ditt garage har vi ett garagelarm för dig med ett mycket effektivt inbrottsskydd. Vi gör en bedömning på plats för att avgöra om du behöver ett separat system eller om garaget täcks in av systemet i huset. Därför ska du ha ett garagelarm från Verisure:

Installation, service och garanti

Installation, service och garanti

Våra auktoriserade tekniker installerar ditt villalarm i samråd med dig.

Stilrent, flexibelt och säkert. Olika typer av boende kräver olika lösningar. Därför erbjuder vi skräddarsydda larmsystem. Oavsett vilken typ av larm du väljer att installera i ditt hus så finns det alltid möjlighet att välja till fler produkter och tjänster senare.

Det är även våra tekniker som utför service på produkterna i ditt larmsystem. Så länge du är vår kund garanterar vi att larmet fungerar som det ska. Du kan självklart höra av dig till oss om du har några frågor. Vår kundtjänst finns alltid här för dig och din säkerhet är viktig för oss.

BESTÄLL LARM TILL VILLA STEG FÖR STEG

Behovsanalys

1. Behovsanalys

Är du osäker på vilket hemlarm som passar din bostad så kan du göra vårt test*. Resultatet utgör grunden i vår rekommendation till dig. Du får även kostnadsfri rådgivning via telefon eller hemma hos dig, där vi diskuterar vilka tjänster du är intresserad av och vad som passar din bostad och dess planlösning.

Rekommenderat larm till villa

2. Rekommenderad lösning

När analysen är klar ger vi dig en rekommenderad lösning. Den innehåller de tjänster och det antal komponenter som behövs för att uppfylla dina behov.

Offert på larmlösning

3. Erbjudande

Du får i samband med rekommendationen även ett erbjudande att ta ställning till, med uppkopplingskostnad och kostnad för larmtjänst. Kostnaderna varierar beroende på vilka och hur många komponenter som behöver installeras. Detta påverkas av vilka tjänster du vill ha, storlek på bostaden, planlösning, antal ingångar och fönster.

Installation och genomgång av larmsystemet

4. Uppkoppling och genomgång

När du beställt larmet kommer en professionell säkerhetsexpert hem till dig och monterar det. Då går ni även igenom hur allting fungerar. Har du frågor efter det erbjuder vår kundtjänst dig professionell hjälp och support.

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Vanliga frågor om villalarm

Vilket villalarm är bäst?

Vilket villalarm som är bäst för dig beror på hur du bor och vilka funktioner du behöver. Verisure villalarm har blivit utsett till bäst i test i flera olika tester och anpassas efter dina behov.

Är det värt att ha larm?

Om det är värt att ha larm för dig beror på om du vill skydda ditt hem mot exempelvis inbrott, brand och vattenskador. Om JA – då är det värt att ha larm. 

Vad kostar larm i månaden?

Månadskostnaden för ett larm beror på flera faktorer, exempelvis hur stort du bor och vilka behov du har. 

Vilket villalarm ska man välja?

Försäkringsbolag rekommenderar vanligtvis att man väljer ett villalarm som är uppkopplat till larmcentral. Verisures villalarm är uppkopplat till Sveriges största larmcentral – dygnet runt, året om.

Vad kostar ett villalarm?

Kostnaden för ett villalarm i just din villa beror på flera faktorer, exempelvis hur stort du bor och vilka behov du har. 

Finns det villalarm utan abonnemang?

Ja, det finns villalarm utan abonnemang. En nackdel är att de inte är uppkopplade till en larmcentral som är bemannad dygnet runt, året om.

Vad är villalarm?

Ett villalarm är ett larmsystem som är speciellt utformat för större bostäder som exempelvis villor, radhus och kedjehus. Larmsystemet är till för din och din familjs säkerhet och skyddar ert hem mot bland annat inbrott, bränder och vattenskador. Villalarm erbjuder idag ett stort antal tjänster som exempelvis en app för att hantera och kontrollera larmet och dess status, bevakningskameror både inomhus och utomhus, samt är uppkopplade till en larmcentral som kan assistera dig dygnet runt vid en larmhändelse.

Varför ska man ha villalarm?

Att köpa en större bostad, som exempelvis en villa eller ett fristående hus, är en stor investering över lång tid. Ett villalarm är både ett effektivt och enkelt sett att skydda den här investeringen på. Med ett villalarm som är uppkopplat till en larmcentral så har bostaden ett bra skydd mot inbrott, bränder och vattenskador dygnet runt, även om du är hemma eller inte. 

VERISURE REKOMMENDERAS AV

Prisvinnande och rekommenderat larm
Verisure hemlarm har blivit utsett till bäst i test flera gånger genom åren

*Kampanjvillkor

Erbjudande avser endast nya kunder som kommer i kontakt med oss genom denna kampanj. Rabatten gäller för hemlarmslösningarna ZeroVision High Security Alarm eller Smart Voice Alarm med LockGuard och Larmpanel Utomhus samt extra larmbricka. 30-dagarspris på larmlösning med: (i) ZeroVision High Security Alarm 8 980 kr uppkoppling + från 568 kr månadskostnad, (ii) Smart Voice Alarm 5 990 kr uppkoppling + från 529 kr månadskostnad, (iii) LockGuard och Larmpanel utomhus 2 990 kr uppkoppling + 39 kr månadskostnad (iiii) larmbricka 190 kr uppkoppling. Detta erbjudande ger 1 500 kr rabatt på uppkopplingsavgift för hemlarmet och 2 990 kr rabatt på uppkoppling av LockGuard och Larmpanel Utomhus vid beställning av hemlarm, samt 190 kr rabatt på uppkoppling av en extra larmbricka. Vid en b eställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt på hemlarmslösningen. Därutöver gäller Verisures allmänna villkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet som finns att läsa i sin helhet på www.verisure.se/villkorErbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. Giltigt t.o.m. 2024 06 12.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.