Hemlarm utan abonnemang? Abonnemanget har många fördelar!

HEMLARM – MED eller utan ABONNEMANG?

Hemlarm utan abonnemang har flera nackdelar. Att skaffa hemlarm uppkopplat till larmcentral är den snabbaste vägen till en trygg och säker vardag.

  • Snabbt rätt åtgärd vid inbrott, brand, olyckor och vattenskador 
  • Väktarutryckningar som säkerställer och åtgärdar
  • Professionell hjälp, support och service

Räkna ut pris*

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

Hemlarm utan abonnemang har ingen uppkoppling till larmcentral.

HEMLARM UTAN ABONNEMANG ERBJUDER INTE SAMMA SKYDD OCH TRYGGHET

Det kan verka lockande att köpa hemlarm utan abonnemang. Men man får inte glömma bort att abonnemangskostnaden handlar om de larmtjänster som gör uppkopplade larm så effektiva – nämligen larmcentralen.

Exempel på vad larmcentralen kan göra för dig:

  • Ringa brandkåren vid verifierad brand, oavsett om du är hemma, ligger och sover eller är bortrest
  • Avbryta inbrottsförsök med avhysningar och ZeroVision® rökgenerator, samt skicka väktare och meddela polis
  • Förmedla kontakt till räddningstjänst om du varit med om en olycka och inte kan ringa 112 på egen hand
  • Meddela dig om vattenläckage så att du hinner åtgärda läckan i tid innan vattenskadan är ett faktum 
  • Finnas vid din sida i otrygga situationer med hjälp av Verisure Guardian kontaktlarm

VARFÖR HA ETT HEMLARM MED ABONNEMANG?

Hemlarm med abonnemang är övervakat av larmcentral

ÖVERVAKAT AV LARMCENTRAL

Den stora fördelen är kontakten med larmcentralen genom hemlarmets komponenter. Låt oss ta brandvarnare som ett exempel. Om en traditionell brandvarnare upptäcker en brand så börjar den pipa. Om rökdetektorerna i ett uppkopplat hemlarm upptäcker en brand så varnar de alla som befinner sig i hemmet med både siren och talade meddelanden, varnar om var branden har uppstått, varnar din mobil och varnar larmcentralen som kan ringa brandkåren åt dig.
Läs mer

Hemlarm med abonnemang har fria väktarutryckningar

FRIA VÄKTARUTRYCKNINGAR

Vid ett verifierat larm ingår fria väktarutryckningar. Larmcentralen arbetar tätt med väktarorganisationer som finns till för att säkerställa och åtgärda. Att säkerställa och åtgärda kan exempelvis innebära att ta signalement på flyende inbrottstjuvar eller att täcka för förstörda fönster och dörrar efter ett inbrottsförsök.
Läs mer

Hemlarm med abonnemang erbjuder hjälp, support och service

HJÄLP, SUPPORT OCH SERVICE

Larmets komponenter är övervakade av larmcentralen. Komponenternas funktionsduglighet testas regelbundet för att säkerställa att hemlarmet fungerar på bästa sätt. Skulle exempelvis batterinivån i en komponent vara låg så meddelas du i god tid så att batteriet kan bytas. Larmsystemets mjukvara uppdateras även kontinuerligt ur säkerhetssynpunkt och användarvänlighet. Nya tjänster och funktioner läggs även till i dessa uppdateringar.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.