Verisure företagslarm

RÄKNA UT PRIS PÅ FÖRETAGSLARM

Räkna ut pris

eller få ett erbjudande via telefon

Genom att klicka på knappen accepterar du vår
integritets- och webbplatspolicy.

För rådgivning, ring oss på:

020-22 77 88

020-22 77 88

Företagslarm

Med ett larm till ditt företag från Sveriges största larmleverantör är din verksamhet i trygga händer. Verisure företagslarm är enkelt, smart och säkert.

Vi levererar larm till företag i hela Sverige. Vårt företagslarm skyddar din verksamhet och dina anställda dygnet runt, året om. Med unika produkter och tjänster kan vi avbryta pågående inbrott, minimera stöld och skadegörelse samt skapa en tryggare arbetsmiljö för dina anställda.

Larm till företag från Verisure

VARFÖR ETT FÖRETAGSLARM FRÅN VERISURE?

 • Branschledande inbrottsskydd till företag
 • Sveriges största larmcentral bemannad dygnet runt
 • Verisure App låter dig kontrollera larmet direkt i din mobil
 • Fria väktarutryckningar med inre kontroll
 • Marknadsledande kameraövervakning som tillval

RÄKNA UT PRIS

LARMTJÄNSTER FÖR FÖRETAG, FÖRENINGAR OCH VERKSAMHETER

Inbrottsskydd till företag

INBROTTSSKYDD

Få ett branschledande inbrottsskydd till ditt företag med unika produkter och tjänster som förebygger, upptäcker och avbryter inbrott.

Brandskydd för företag

BRANDSKYDD

Tjäna dyrbar tid när varje sekund räknas. Skydda din verksamhet och dina anställda med ett modernt brandskydd anpassat för just ditt företag.

Kontaktlarm för företag

KONTAKTLARM

Få snabb assistans från vår larmcentral vid kritiska situationer. Skicka ett kontaktlarm och vi kan förmedla situationen till polis, brandkår eller väktare.

Företagslarm uppkopplat till larmcentral

LARMCENTRAL

Våra företagslarm är alltid uppkopplade till Sveriges största larmcentral – vår egen. Våra larmoperatörer finns här för er dygnet runt, året om.

 
 

FLEXIBLA LARMSYSTEM FÖR FÖRETAG

Vi levererar larmsystem för företag i hela Sverige. Med unika produkter och tjänster erbjuder vi larmlösningar så att du får rätt företagslarm till rätt pris.

Företag är en vanlig måltavla för inbrott och det är viktigt att skydda både er verksamhet och era anställda. Vi erbjuder larmsystem speciellt anpassade för företag som hjälper till att förebygga inbrott och öka säkerheten. 

Våra larmlösningar

Våra larmsystem kan byggas ut med olika tillval, exempelvis brandskydd, larmknappar och bevakningskameror. Kontakta oss för en kostnadsfri säkerhetsrådgivning så hjälper vi dig att hitta rätt larm för ditt företag.

Smart Voice AlarmSmart Voice Alarm

Larmlösningen innehåller: 1 Vibrationsdetektor, 1 Videodetektor, 1 Larmpanel med röst, 1 Huvudenhet, 1 larmbricka, Larmskyltar och dekaler.

Larmtjänst: Inbrottslarm, Verisure SOS-larm, Verisure App, Fria väktarutryckningar vid verifierat larm.

Tillvalsprodukter: ZeroVision® rökgenerator, Brandskydd, Larmknapp.

ZeroVision® High Security AlarmZeroVision® High Security Alarm

Larmlösningen innehåller: 5 Vibrationsdetektorer, 2 Videodetektorer, 1 Larmpanel med röst, 1 Huvudenhet, 1 ZeroVision® rökgenerator, 1 larmbricka, Larmskyltar och dekaler.

Larmtjänst: Inbrottslarm, Verisure SOS-larm, Verisure App, Fria väktarutryckningar vid verifierat larm.

Tillvalsprodukter: Brandskydd, Larmknapp.

Ring 020-22 77 88 för kostnadsfri rådgivning Ring 020-22 77 88 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer Securitas Direct upp dig. 
Om du är befintlig kund, ring 0771-22 50 00.
Eller lämna dina uppgifter så ringer Securitas Direct upp dig. Oavsett om du söker larm för mindre företag, eller större, med eller utan larmklass, så guidar de dig rätt.
Om du är befintlig kund, ring 0771-22 50 00.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

SÅ FUNGERAR VERISURE FÖRETAGSLARM

Inbrottslarm för företag som förebygger inbrott

ANPASSADE INBROTTSLARM FÖR FÖRETAG

Vi erbjuder inbrottslarm som är anpassade för företag och som förebygger inbrott. När du har ett företagslarm från Verisure kan vi upptäcka och förhindra att ett inbrott ens påbörjas.

Våra dekaler har en starkt avskräckande effekt för tjuven och din verksamhet blir mindre attraktivt för ett inbrott. Dekalerna visar klart och tydligt att här finns ett effektivt inbrottslarm.

Om ett inbrott påbörjas trots dekalernas effekt så utgör våra unika vibrationsdetektorer ett skalskydd som utlöser larmet direkt när inbrottet påbörjas. Det unika är att vibrationsdetektorerna reagerar redan vid stötar, från exempelvis en kofot, istället för vanliga magnetkontakter som larmar först när dörren eller fönstret bryts upp. Vi kan på så sätt upptäcka inbrottet innan det genomförs.

Vid ett larm skickar våra videodetektorer bilder till vår larmcentral som verifierar och kan skicka väktare eller kontakta polis.

Företagslarm som avbryter inbrott

UNIKA PRODUKTER SOM AVBRYTER INBROTT

Hur mycket man än förebygger inbrott så kan de fortfarande ske. Men som enda aktör på marknaden kan vi avbryta ett aktivt inbrott med hjälp av ZeroVision® rökgenerator.

Om inbrottslarmet går kan våra larmoperatörer säga åt obehöriga att lämna platsen via röstenheten för att sedan aktivera ZeroVision® rökgenerator som fyller utrymmet den är placerad i med en tät rök. Man kan inte stjäla det man inte kan se!

Tillsammans med videodetektor, siren och röstenhet har våra larmoperatörer mycket effektiva redskap för att verifiera och motverka ett inbrott. På så sätt kan vi minimera stöld och skadegörelse av din verksamhets egendomar.

Företagslarm till rätt pris

MÄNNISKOR SOM SKYDDAR MÄNNISKOR

Våra företagslarm är till för att du ska känna att din verksamhet är säker, oavsett var du befinner dig. Med fria väktarutryckningar och Sveriges största larmcentral som är bemannad dygnet runt, året om, så finns vi alltid här för dig och dina anställda.

Vår larmknapp har en SOS-funktion som är anpassad för butik, reception och kontor. Vid en kritisk situation kan dina anställda enkelt skicka ett kontaktlarm med högsta prioritet till vår larmcentral. Våra specialutbildade larmoperatörer verifierar och sätter snabbt in rätt åtgärd.

Med röstenheten kan vi prata med den som befinner sig i lokalen. Det här är en avskräckande funktion för tjuven, och praktiskt för dig eller din medarbetare om något blir fel och ett falsklarm aktiveras.

Företagslarm med brandskydd kopplat till larmcentralBRANDSKYDD FÖR MINDRE FÖRETAG

Med vårt moderna brandskydd tjänar du och dina medarbetare dyrbar tid när varje sekund räknas.

Våra rökdetektorer är seriekopplade – larmar en så larmar alla. De larmar både med siren och tal så att ni snabbt får reda på var branden har uppstått. Ni får då ovärderlig tid att utrymma eller släcka, samtidigt som vår larmcentral kan kontakta brandkåren. Rökdetektorerna är övervakade dygnet runt av vår larmcentral. Vid en verifierad rökutveckling, eller om minst två rökdetektorer varnar om rökutveckling, ringer våra larmoperatörer direkt till brandkåren även om ingen finns på plats.

Läs mer

Larmknapp kopplad till larmcentralLARMKNAPP FÖR KRITISKA SITUATIONER

Som en extra säkerhet vid kritiska situationer erbjuder vi larmknapp kopplad direkt till vår larmcentral.

Med larmknappen kan du vid en kritisk situation skicka ett kontaktlarm till vår larmcentral genom att trycka in båda knapparna samtidigt. Larmknappen länkas alltid till en videodetektor som larmoperatören använder för att verifiera händelse och sätta in rätt åtgärd. Ser larmoperatören att någon på plats behöver hjälp förmedlas detta till ambulans, polis, brandkår eller väktare. Vi kontaktar även dig som kund. Larmknappen är anpassad för butik, kontor och reception och monteras med fördel dolt under en disk eller ett skrivbord.

Förenklat företagande med Verisure App

Förenklat företagande med Verisure app

Med Verisure App får du en mängd användbara funktioner. Appen ger dig bättre koll på larmsystemet och en betydligt smidigare arbetsdag.

 • Larma på och av
 • Se vem som larmar på och av
 • Bli meddelad vid brandlarm
 • Bli påmind om öppna fönster och olarmade lokaler
 • Få meddelande vid strömavbrott
 • Schemalägg på- och avlarmning
 • Styr belysning enligt scheman
 • Skapa tillfälliga användarkoder

Verisure App finns att ladda ner för iPhone, Android och Windows-telefoner.

Support och larmtjänst

Support och larmtjänst

Mina sidor

Med ett företagslarm från Verisure får du tillgång till Mina Sidor. Det blir din privata webbplats, en kontrollpanel där du kan sköta mycket av det som rör ditt system. Där kan du kan övervaka och styra många av systemets funktioner.

Kundtjänst

Vi erbjuder alltid avtalslånga produktgarantier. Om det skulle uppstå tekniska problem som omfattas av garantin löser våra auktoriserade tekniker det. Vår kundtjänst är bemannad dygnet runt och ingår i din larmtjänst utan extra kostnad.

Fakturering

Vi vet att fakturering kan vara tidskrävande. Därför levererar vi alltid en enkel och tydlig fakturering med fast månadskostnad utan dolda avgifter så att du kan fokusera på din verksamhet. Gör det ännu enklare med autogiro så slipper du hantera fakturorna manuellt till redovisningen.

Har du krav på godkända företagslarm med en viss larmklass?

Har du krav på godkända företagslarm med en viss larmklass? 

Då har Securitas Direct även företagslarm som uppfyller dina behov. Läs mer på securitasdirect.se/foretagslarm

Beroende på vilken typ av verksamhet ditt företag bedriver behöver dina lokaler eventuellt bevakas enligt en särskild larmklass. Dessa larmklasser är en allmän branschstandard som gäller oavsett försäkringsbolag eller larmoperatör. Securitas Direct erbjuder godkända företagslarm anpassade för flera olika larmklasser.

Vanliga frågor om företagslarm

Vad kostar ett företagslarm?

Kostnaden för ett företagslarm beror på flera faktorer, exempelvis lokalernas storlek och hur verksamheten ser ut. Räkna ut pris på företagslarm genom att göra vårt test – det tar bara en minut!

Vilka regler gäller för företagslarm?

Kortfattat så är det reglerna i SSF norm 1058 och försäkringsbolagets krav på larmklass som gäller för företagslarm. Boka en kostnadsfri säkerhetsrådgivning via formuläret här nedan så gå vi igenom vad som gäller för ditt företag.

Vilket företagslarm är bäst?

Vilket företagslarm som är bäst för ditt företag beror på lokalernas storlek och hur verksamheten ser ut. Gör vårt test och se vilket företagslarm som är bäst för dig och ditt företag.

Boka gratis rådgivning hemma

BOKA GRATIS RÅDGIVNING

Fyll i dina kontaktuppgifter så bokar vi in en tid som passar dig.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy