Räkna ut pris på hemlarm

Gör vårt test, det tar bara en minut!

Räkna ut pris*

Gratis rådgivning: 013-31 71 73

Vill du veta mer? Fyll i ditt nummer.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Verisure hemlarm bäst i test i PC för alla

VILKET HEMLARM ÄR BÄST I TEST?

Verisure hemlarm har blivit utsett till bäst i test flera gånger genom åren – bland annat av Hem & Hyra, PC för alla och M3. Även test.se har utsett Verisure hemlarm till bäst i test så sent som september 2022.

Andra utmärkelser som Verisure hemlarm erhållit är exempelvis vinnare av Red Dot Design Awards 2021, Sveriges mest innovativa säkerhetsföretag av Svenskt innovationsindex för tredje året i rad och den bästa appen för hemlarm enligt larmkollen.se. 

Välj ett bra larm

Vilket larm man ska välja kan kännas rörigt, men i själva verket är det ganska enkelt. Ett tryggt och bra val av larm är ett hemlarm som är certifierat av SBSC, uppkopplat till larmcentral och enkelt att använda. Ett modernt hemlarm bör även erbjuda tjänster som fria väktarutryckningar, en uppdaterad och bra app som erbjuder livestreamad video och smarta hem-funktioner som exempelvis digitalt dörrlås. Men det är de tre första punkterna som huvudsakligen avgör om ett hemlarm är bra eller dåligt, så att du kan känna dig trygg och säker i din vardag.

Är Verisure hemlarm bra?

Verisure hemlarm är ett bra val för dig som vill ha ett smidigt och effektivt hemlarm som skyddar mot bland annat inbrott, bränder och vattenskador. Larmsystemet är certifierat av SBSC (länk /var-larmcentral), uppkopplat till egen larmcentral som är den största i Sverige och är enkelt att använda i vardagen. Ytterligare en bra sak med Verisure hemlarm är de fria väktarutryckningarna, Verisure App som blivit utsedd till den bästa appen för hemlarm och alla smarta hemmet-produkter som kan integreras med resten av hemmet.

Du kan läsa mer om Verisures hemlarm och hur det står sig i jämförelser och tester längre ner på den här sidan.

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

Verisure hemlarm bäst i test i PC för alla

VERISURE HEMLARM BÄST I TEST

Verisure hemlarm är bäst i test 2022 enligt PC för Alla.

Verisure hemlarm är bäst i test 2022 enligt PC för Alla. I januari 2022 testade PC för Alla sju kompletta larmsystem som du kan styra med mobilen. Verisure hemlarm blev utsett till bäst i test med 5/5 i betyg. ”Det här är Sveriges bästa hemlarm just nu”.

Omdöme

I utvärderingen lyftes bland annat att larmsystemet är näst intill oändligt utbyggbart med produkter för det smarta hemmet, att kamerorna är riktigt bra och att kommunikationen med larmcentralen via Röstenheten är tydlig och enkel. Även Verisure App fick mycket bra omdömen där kontaktlarmet Verisure Guardian lyftes fram.

Vidare i omdömet så påpekar PC för Alla att Verisure hemlarm är ett helhetskoncept som är mycket smart och samtidigt väldigt enkelt att använda. ”Verisure är marknadsledande på larm i Sverige och vi förstår varför”.

 

Hemlarm som är bäst i test

VARFÖR VERISURE?

Med ett hemlarm från Verisure får du:

  • Uppkoppling till Verisures larmcentral som är Sveriges största
  • Krypterad informationsöverföring till larmcentralen
  • Snabbt rätt åtgärd vid inbrott, brand, olyckor och vattenskador
  • Ett larm som kan avbryta inbrott med ZeroVision® rökgenerator
  • Fria väktarutryckningar
  • Ett larm som är enkelt att använda
  • Professionell hjälp och support
  • Lägre försäkringspremie hos de flesta försäkringsbolag
  • Möjlighet att hålla koll på bostaden och fjärrstyra apparater med Verisure App

Det är alltså inte bara ett hemlarm, utan ett larm som är bäst i test helt enkelt.

 

 

DET BÄSTA HEMLARMET FÖR DIG

Det bästa hemlarmet för dig och din familj beror på hur ert boende ser ut. Därför erbjuder vi på Verisure alltid en gratis säkerhetsrådgivning för att hitta det bästa larmetför din bostad, oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet.

Jämför hemlarm med Verisure

Att jämföra hemlarm

Om du ska jämföra hemlarm finns det vissa punkter som du behöver se över. Versiure tål att jämföras med och vi hjälper dig gärna att förstå vad som gör skillnad i ett hemlarms olika delar.

Du kan jämföra larmets tjänster och produkter som utgör grundstenarna i ett tryggt hemlarm - du finner alla hos oss på Verisure. Dessutom bjuder vi på det lilla extra som är bra att veta, detaljer som kan vara A och O när du jämför larmföretag och gör att du kan ställa de viktiga frågorna som skiljer hemlarmen åt.

Tänk också på att det vid en jämförelse är speciellt viktigt att ha koll på att både produkt och tjänst är jämförbara avseende funktion och innehåll. Ett tips är även att jämföra olika larmföretags appar på forum och betyg i App Store eller Google Play!

Vill du veta vilket av våra hemlarm som skulle passa hemma hos dig och dessutom få ett prisförslag?

Gör vårt test genom att klicka här »

Ett bra hemlarm är ett larm som har jämförts och utsetts till bäst i test

Vad är ett bra hemlarm?

Vad som är ett bra hemlarm eller inte kan vara svårt att komma fram till. Enligt oss är ett bra hemlarm ett larm som har jämförts och utsetts till bäst i test. Verisures hemlarm har blivit jämfört, testat och utsett till bäst i test av flera olika källor, som exempelvis M3, PC för alla, Hem & Hyra och Smarto.

Ett bra hemlarm är även uppkopplat till en larmcentral där professionella larmoperatörer snabbt kan sätta in rätt åtgärd vid exempelvis ett inbrott, en brand eller en olycka. Det är också bra om du som kund kan styra och få översikt av ditt hemlarm med en användarvänlig app i din mobil. Verisures hemlarm är alltid uppkopplade till vår larmcentral, som är den största i Sverige, och du kan ladda ner Verisure App som enligt larmkollen.se är den bästa appen för hemlarm redan idag.

Det bästa hemlarmet är uppkopplat till larmcentral

Uppkopplade larm är bäst

De bästa hemlarmen på marknaden är de som är uppkopplade till larmcentral. Om en aktör erbjuder uppkopplade tjänster till en auktoriserad larmcentral vet du också att de erbjuder godkända larm.

Som branschledande nöjer vi oss aldrig utan att kunna erbjuda det bästa hemlarmet på marknaden. Det är därför vi äger vår egen produktutveckling för att hela tiden ta fram nya produkter och tjänster som ökar våra kunders trygghet och säkerhet. Dessa produkter och tjänster är alltid uppkopplade till Sveriges största larmcentral – nämligen vår egen!

VERISURE REKOMMENDERAS AV

Prisvinnande larm rekommenderas av
Testa vilket hemlarm som passar dig

TESTA VILKET HEMLARM SOM PASSAR BÄST

Genom att göra vårt larmtest kan du får svar på vilket larm som passar dina behov och du kan även läsa mer om våra olika hemlarm här.

Räkna ut pris på hemlarm*

 
 

Några kunder berättar varför de uppskattar vår trygghetslösning

0.58

FÖRDELARNA MED VERISURE HEMLARM UPPKOPPLAT TILL LARMCENTRAL

 

Inget larm

Larm som inte är uppkopplat till larmcentral

Genomsnitts-larm som är uppkopplat till larmcentral

Verisure hemlarm uppkopplat till larmcentral

Du blir varnad när någon bryter sig in i ditt hem.

Vibrationsdetektorer som larmar innan någon hinner bryta sig in.

Larmoperatörer som kan agera på larmet oavsett var du befinner dig.

Röstenhet som gör att larmcentralen kan prata direkt med och hjälpa den som befinner sig i hemmet när larmet går. Snabb och korrekt verifiering av larmorsak.

Larm uppkopplat till Sveriges största larmcentral, bemannad dygnet runt, året om.

Larmoperatörer som är specialutbildade på larmsystem det de hanterar.

Fria väktarutryckningar.

SOS-larm – direktkontakt med larmcentralen, bara en knapptryckning bort.

Bli meddelad i mobilen vid larm.

Rökdetektorer som är sammankopplade och uppkopplade till larmcentral. Varnar med röst på plats och skickar larm till larmcentral. Vid rökutveckling och brand kan larmcentralen snabbt kontakta räddningstjänsten oavsett om du är hemma eller bortrest.

Vattendetektor som larmar om en vattenläcka börjar uppstå.

Smarta produkter som kan integreras med hemlarmet.

App som möjliggör att du kan styra och koppla ihop larmet med smarta hem funktioner, tex styra elektriska apparater och ta bilder hemma.

Larmleverantör som äger och utvecklar sin egen tekniska plattform och produkterna.

Larmleverantör med 30 års erfarenhet av branschen.

Kundtjänst öppet dygnet runt.

Professionell installation.

Dubbel krypterad informationsöverföring (GSM och bredband) till larmcentral.

Avtalslång produktgaranti. Går produkten sönder byts den ut kostnadsfritt.

Ring 020-26 26 00 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.