VILKET HEMLARM ÄR BÄST I TEST?

Verisure hemlarm har blivit utsett till bäst i test flera gånger genom åren – bland annat av Hem & Hyra, test.se och M3. Även PC för alla har utsett Verisure hemlarm till bäst i test så sent som december 2023.

Andra utmärkelser som Verisure hemlarm erhållit är exempelvis vinnare av Red Dot Design Awards, Sveriges mest innovativa säkerhetsföretag av Svenskt innovationsindex för tredje året i rad och den bästa appen för hemlarm enligt larmkollen.se.

Verisure hemlarm är även rekommenderat av Villaägarnas Riksförbund.

Räkna ut pris*

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

Vinnare av Red Dot Design Awards 2023

VINNARE AV RED DOT DESIGN AWARDS 2023

Återigen får Verisures innovation utmärkelser från det prestigefulla Red Dot Design Awards.

Den senaste komponenten att få en utmärkelse från Red Dot Design Awards är vår videodetektor. En kollektiv prestation av våra passionerade medarbetare på avdelningarna Research & Development och Technology.

Verisure hemlarm är bäst i test 2024 enligt PC för Alla.

VERISURE HEMLARM BÄST I TEST

Inför 2024 är Verisure hemlarm för tredje året i rad bäst i test enligt PC för Alla.

PC För Alla beskriver vårt erbjudande av tjänster och produkter som mer än bara ett hemlarm. I testet lyfter man enkelheten med systemet, dess säkerhetsfunktioner och smarta tillbehör. Men även vårt erbjudande av fria utryckningar och professionella installationer som särskiljer oss åt från många av konkurrenterna. "Det här är bästa hemlarmet du kan ha just nu".

 

 

Reddot Winner 2023 interface design

Verisure App tilldelas det prestigefyllda Red Dot Design Awards 2023

Verisure har fått ytterligare ett prestigefyllt Red Dot Design Award, Den här gången för Verisure App – Sveriges bästa app för hemlarm.

Det är med den nya funktionen Automatisering som Verisure App vunnit pris i kategorin Varumärken & kommunikationsdesign med tillhörande erkännande för enastående produktdesign och kvalitet.

Reddot Winner 2023 interface design

HEMLARM REKOMMENDERAT AV VILLAÄGARNA

Villaägarnas Riksförbund rekommenderar Verisure hemlarm för sina medlemmar.

”Vi vill att våra medlemmar ska ha det bästa möjliga hemlarmet, och det är därför vi rekommenderar Verisure hemlarm. Med Verisures branschledande brand- och inbrottsskydd är vi övertygade om att våra medlemmar får en tryggare och säkrare vardag.”

Villaägarnas Riksförbund rekommenderar Verisure

DET BÄSTA HEMLARMET GÖR DIN VARDAG SÄKRARE

Hemlarm med brandlarm

BRANDLARM

Modernt brandlarm som räddar liv varje år. Tjäna dyrbar tid när varje sekund räknas.
 Läs mer

Hemlarm med inbrottslarm

INBROTTSLARM

Unika produkter och tjänster som avskräcker, upptäcker och avbryter inbrottsförsök.
Läs mer

Hemlarm med kontaktlarm

KONTAKTLARM

Verisure Guardian – tjänsten som ger en extra trygghet både i och utanför hemmet.
Läs mer

Hemlarm kopplat till larmcentral

LARMCENTRAL

Uppkopplat till Sveriges största larmcentral. Vi finns här för dig dygnet runt, året om.
Läs mer

DET BÄSTA HEMLARMET FÖR DIG

Det bästa hemlarmet för dig och din familj beror på hur ert boende ser ut. Därför erbjuder vi på Verisure alltid en gratis säkerhetsrådgivning för att hitta det bästa larmetför din bostad, oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet.

Jämför hemlarm med Verisure

Att jämföra hemlarm

Om du ska jämföra hemlarm finns det vissa punkter som du behöver se över. Versiure tål att jämföras med och vi hjälper dig gärna att förstå vad som gör skillnad i ett hemlarms olika delar.

Du kan jämföra larmets tjänster och produkter som utgör grundstenarna i ett tryggt hemlarm - du finner alla hos oss på Verisure. Dessutom bjuder vi på det lilla extra som är bra att veta, detaljer som kan vara A och O när du jämför larmföretag och gör att du kan ställa de viktiga frågorna som skiljer hemlarmen åt.

Tänk också på att det vid en jämförelse är speciellt viktigt att ha koll på att både produkt och tjänst är jämförbara avseende funktion och innehåll. Ett tips är även att jämföra olika larmföretags appar på forum och betyg i App Store eller Google Play!

Vill du veta vilket av våra hemlarm som skulle passa hemma hos dig och dessutom få ett prisförslag?

Gör vårt test genom att klicka här »

Ett bra hemlarm är ett larm som har jämförts och utsetts till bäst i test

Vad är ett bra hemlarm?

Vad som är ett bra hemlarm eller inte kan vara svårt att komma fram till. Enligt oss är ett bra hemlarm ett larm som har jämförts och utsetts till bäst i test. Verisures hemlarm har blivit jämfört, testat och utsett till bäst i test av flera olika källor, som exempelvis M3, PC för alla, Hem & Hyra och Smarto.

Ett bra hemlarm är även uppkopplat till en larmcentral där professionella larmoperatörer snabbt kan sätta in rätt åtgärd vid exempelvis ett inbrott, en brand eller en olycka. Det är också bra om du som kund kan styra och få översikt av ditt hemlarm med en användarvänlig app i din mobil. Verisures hemlarm är alltid uppkopplade till vår larmcentral, som är den största i Sverige, och du kan ladda ner Verisure App som enligt larmkollen.se är den bästa appen för hemlarm redan idag.

Det bästa hemlarmet är uppkopplat till larmcentral

Uppkopplade larm är bäst

De bästa hemlarmen på marknaden är de som är uppkopplade till larmcentral. Om en aktör erbjuder uppkopplade tjänster till en auktoriserad larmcentral vet du också att de erbjuder godkända larm.

Som branschledande nöjer vi oss aldrig utan att kunna erbjuda det bästa hemlarmet på marknaden. Det är därför vi äger vår egen produktutveckling för att hela tiden ta fram nya produkter och tjänster som ökar våra kunders trygghet och säkerhet. Dessa produkter och tjänster är alltid uppkopplade till Sveriges största larmcentral – nämligen vår egen!

PRISVINNANDE OCH REKOMMENDERAT LARM

Prisvinnande och rekommenderat larm
Verisure hemlarm har blivit utsett till bäst i test flera gånger genom åren
Hemlarm som är bäst i test

VARFÖR VERISURE?

Med ett hemlarm från Verisure får du:

  • Uppkoppling till Verisures larmcentral som är Sveriges största
  • Krypterad informationsöverföring till larmcentralen
  • Snabbt rätt åtgärd vid inbrott, brand, olyckor och vattenskador
  • Ett larm som kan avbryta inbrott med ZeroVision® rökgenerator
  • Fria väktarutryckningar
  • Ett larm som är enkelt att använda
  • Professionell hjälp och support
  • Lägre försäkringspremie hos de flesta försäkringsbolag
  • Möjlighet att hålla koll på bostaden och fjärrstyra apparater med Verisure App

Det är alltså inte bara ett hemlarm, utan ett larm som är bäst i test helt enkelt.

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Vanliga frågor

Vilket larm ska man välja?

Vilket larm man ska välja kan kännas rörigt, men i själva verket är det ganska enkelt. Ett tryggt och bra val av larm är ett hemlarm som är certifierat av SBSC, uppkopplat till larmcentral och enkelt att använda. Ett modernt hemlarm bör även erbjuda tjänster som fria väktarutryckningar, en uppdaterad och bra app som erbjuder livestreamad video och smarta hem-funktioner som exempelvis digitalt dörrlås. Men det är de tre första punkterna som huvudsakligen avgör om ett hemlarm är bra eller dåligt, så att du kan känna dig trygg och säker i din vardag.

Är Verisure hemlarm bra?

Verisure hemlarm är ett bra val för dig som vill ha ett smidigt och effektivt hemlarm som skyddar mot bland annat inbrott, bränder och vattenskador. Larmsystemet är certifierat av SBSC, uppkopplat till egen larmcentral som är den största i Sverige och är enkelt att använda i vardagen. Ytterligare en bra sak med Verisure hemlarm är de fria väktarutryckningarna, Verisure App som blivit utsedd till den bästa appen för hemlarm och alla smarta hemmet-produkter som kan integreras med resten av hemmet.

*Kampanjvillkor

Erbjudande avser endast nya kunder som kommer i kontakt med oss genom denna kampanj. Rabatten gäller för hemlarmslösningarna ZeroVision High Security Alarm eller Smart Voice Alarm med LockGuard och Larmpanel Utomhus samt extra larmbricka. 30-dagarspris på larmlösning med: (i) ZeroVision High Security Alarm 8 980 kr uppkoppling + från 568 kr månadskostnad, (ii) Smart Voice Alarm 5 990 kr uppkoppling + från 529 kr månadskostnad, (iii) LockGuard och Larmpanel utomhus 2 990 kr uppkoppling + 39 kr månadskostnad (iiii) larmbricka 190 kr uppkoppling. Detta erbjudande ger 1 500 kr rabatt på uppkopplingsavgift för hemlarmet och 2 990 kr rabatt på uppkoppling av LockGuard och Larmpanel Utomhus vid beställning av hemlarm, samt 190 kr rabatt på uppkoppling av en extra larmbricka. Vid en b eställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt på hemlarmslösningen. Därutöver gäller Verisures allmänna villkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet som finns att läsa i sin helhet på www.verisure.se/villkorErbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. Giltigt t.o.m. 2024 06 12.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.