discount bubble

Räkna ut pris på hemlarm

Gör vårt test, det tar bara en minut!

Räkna ut pris

Gratis rådgivning: 013-31 71 73

Vill du veta mer? Fyll i ditt nummer.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Huslarm för alla boendeformer

HUSLARM FÖR ALLA BOENDEFORMER

Oavsett hur du bor kan du känna dig trygg med ett larm till ditt hus från Verisure. Vi skräddarsyr ditt huslarm efter ditt boende och dina behov.

Med ett huslarm från Verisure får du:

  • Uppkoppling till Verisures larmcentral som är Sveriges största.
  • Snabbt rätt åtgärd vid inbrott, brand, olyckor och vattenskador.
  • Fria väktarutryckningar.
  • Ett larm som är enkelt att använda.
  • Hjälp och support dygnet runt, året om.
  • Lägre försäkringspremie hos de flesta försäkringsbolag.

Vad är huslarm?

Ett huslarm är ett larmsystem som är speciellt utformat för hus som villor, radhus och kedjehus. Ett huslarm är till för att skydda ditt hus mot exempelvis inbrott, bränder och vattenskador. Då de flesta hus inte har samma planlösning behövs ett huslarm som kan anpassas efter just ditt hus för att få ett så bra skydd som möjligt.

Vilka är de grundläggande delarna i ett huslarm?

De grundläggande delarna i ett huslarm är komponenter som alla är uppkopplade till en larmcentral, exempelvis vibrationsdetektorer, rökdetektorer och vattendetektorer. Larmdekaler, en larmpanel och även olika typer av kameror är idag grundläggande komponenter för ett huslarm.

Övriga tjänster i ett huslarm

Nu för tiden är det vanligt att huslarm även erbjuder tjänster som en app att styra larmet med, bevakningskameror både inomhus och utomhus, samt andra tjänster som exempelvis överfallslarm och smarta hemmet-produkter för att du och ditt hus ska vara trygga och säkra. Även dessa är uppkopplade till en bemannad larmcentral.

Du kan läsa mer om hur Verisures huslarm fungerar och vilka tjänster som erbjuds längre ner på den här sidan.

Larm till hus, uppkopplat till vår lamcentral

HUSLARMET SOM GÖR DITT HUS SÄKERT MED UNIKA PRODUKTER

Våra larm till hus består av flera unika produkter. Med videodetektorer, vibrationsdetektorer och röstenhet är vi ensamma på marknaden om att erbjuda ett huslarm som gör att vi kan upptäcka inbrottet innan det sker, se vad som händer när larmet går och prata direkt med de som befinner sig i bostaden.

Vibrationsdetektorerna larmar när ett inbrottsförsök påbörjas på ett fönster eller en dörr och gör att vi kan upptäcka inbrottet innan det sker. Larmet kan även lösas ut av videodetektorn vid rörelse eller av rökdetektorerna. Med hjälp av videodetektorernas bilder och videos ser larmcentralen vad som händer och med vår unika röstenhet kan vi höra vad som pågår och prata direkt med de personer som befinner sig i bostaden. Oavsett om det är någon som skadat sig och behöver hjälp eller om det är obehöriga på plats.

 

 

 
Styr ditt huslarm med Verisure App

KOLL PÅ HUSET I VERISURE APP

Med Verisure App är det enkelt att hålla koll på bostaden och styra huslarmet och våra olika smarta produkter med mobilen, var du än befinner dig.

Med appen kan du exempelvis larma på och av, bli meddelad om strömavbrott och se att barnen kommer hem. Vi har även ett antal smarta produkter som ingår i våra huslarmspaket eller som tillval. Dessa kan du styra med Verisure App. Vår framtidssäkra plattform och servicesamarbeten erbjuder ett unikt sortiment och vi lägger löpande till nya tjänster.

Räkna ut pris på hemlarm

 
 

Så fungerar Verisure hemlarm

3.10

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

kampanj! 2000 kr rabatt på Yale Doorman L3 till och med 30/5

Villkor
Rabatten och kampanjen gäller enbart vid ny-uppkoppling av någon av våra hemlarmslösningar High Security Alarm för villa och lägenhet, Smart Voice Alarm för villa och lägenhet, samt Start för villa och lägenhet.

Erbjudandet med Yale Doorman L3 till 3990 kr (ord. pris 5990 kr) gäller vid ny-uppkoppling av hemlarmssystem från ord. pris 4990 kr. Kostnad för larmtjänst tillkommer från 399 kr/mån. I kampanjerbjudandet ingår även en Smart Låsmodul till 0 kr i uppkopplingskostnad (ord. pris 690 kr). Kampanjerbjudandet uppgår totalt till ett värde av 2690 kr. Installation av Yale Doorman ingår inte utan ombesörjes av kund.

Rabatten och kampanjen gäller endast kunder som kommer i kontakt med oss online via verisure.se. Rabatten och kampanjen gäller inte vid beställningar av enskilda komponenter, eller tjänster och gäller endast på ordinarie pris för uppkopplingskostnaden av någon av ovan nämnda larmlösningar. Kampanjerbjudandet om 2000 kr rabatt gäller enbart för 1 Yale Doorman per nykunds-uppkoppling.

Vid beställning har du 14 dagars ångerrätt i enlighet med lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, därutöver gäller Verisure allmänna villkor om bl.a. uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet.

Läs de allmänna köpvillkoren här >>
Läs mer om ångerrätt här >>