Huslarm för alla boendeformer

HUSLARM FÖR ALLA TYPER AV HUS

Med ett larm från Verisure till ditt hus kan du känna dig trygg och säker. Oavsett om du söker ett larm till villa, radhus eller fritidshus har vi ett huslarm för dig.

  • Uppkoppling till Verisure larmcentral som är störst i Sverige
  • Snabbt rätt åtgärd vid inbrott, brand, olyckor och vattenskador
  • Ett larm som är enkelt att använda för alla i familjen

Räkna ut pris*

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

HUSLARM MED BRANSCHLEDANDE LARMTJÄNSTER

Hemlarm med brandlarm

BRANDLARM

Vid en verifierad brand ringer vi räddningstjänsten åt dig, oavsett om du är hemma, ligger och sover eller är bortrest. Tid räddar liv och med vårt moderna brandskydd kan du och din familj tjäna dyrbar tid när varje sekund räknas.

Hemlarm med inbrottslarm

INBROTTSLARM

Med huslarmets unika tjänster och produkter kan vi avskräcka, upptäcka och avbryta inbrottsförsök inom sekunder. Vi erbjuder ett inbrottsskydd som gör att du alltid kan känna dig trygg och säker med ditt hus.

Hemlarm med kontaktlarm

KONTAKTLARM

Kom snabbt i kontakt med larmcentralen direkt från din mobil med Verisure Guardian. En extra trygghet både i och utanför huset om olyckan är framme eller om du inte känner dig trygg där du är.

Hemlarm kopplat till larmcentral

LARMCENTRAL

Huslarmet är alltid uppkopplat till Sveriges största larmcentral – vår egen. Det här innebär mycket korta ledtider och en stor trygghet för våra kunder då larmoperatörer alltid finns på plats. Vi finns här för dig dygnet runt, året om.

 

SÅ FUNGERAR VERISURE HUSLARM

Klicka på en komponent för att se hur den fungerar

Så fungerar Verisure hemlarm
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Vattendetektor

Upptäck vattenläckan i tid

Med vattendetektorn kan du upptäcka vattenläckan i tid och undvika stora bekymmer. En vattenläcka kan smyga sig på och växa obemärkt under lång tid. Om vattenläckan inte upptäcks snabbt kan den orsaka stora skador i ditt hem.

LÄS MER

Larmpanel med röst

Knappsats med röstfunktion

Få ut det mesta av larmsystemet. Vår larmpanel med röstfunktion gör det enkelt att hantera larmet. Panelen är stilren i sin utformning och är fylld med smarta funktioner för att öka din trygghet och säkerhet. 

LÄS MER

Videodetektor

Med bilder och videos kan vi verifiera larmorsaken

Vår videodetektor erbjuder professionell verifiering och åtgärd vid larm. Med bilder och videos kan vi verifiera larmorsaken och skicka väktare eller tillkalla polis och räddningstjänst vid inbrott eller brand.

LÄS MER

Inomhussiren

Stressande ljudkälla för inbrottstjuven

Inomhussirenen uppmärksammar både dig och inbrottstjuven om att ett larm har löst ut vid ett inbrottsförsök. Ljudnivån för sirenens tjut blir starkare och starkare över 180 sekunder upp till 105dB. Det är en stressande ljudkälla för obehöriga besökare, men du som kund kan enkelt stänga av ljudet genom att larma av.

LÄS MER

Klimatdetektor

Håll koll på inomhusmiljön

Hur ditt hus mår påverkar också välmåendet hos dig och din familj. En för hög relativ luftfuktighet kan orsaka fuktproblem och mögel, medan en låg luftfuktighet kan leda till torra ögon och torr hud, eller allergier. Med klimatdetektorn kan du upptäcka riskerna i tid och undvika skador i hemmet.

LÄS MER

Rökdetektor

När varje sekund räknas

Verisure rökdetektorer är sammankopplade och varnar med både röstmeddelande och signal så att alla i hemmet snabbt vet var rökutvecklingen finns. Samtidigt larmar systemet larmcentralen. Du får också ett meddelande till din mobil.

LÄS MER

Vibrationsdetektor

Larmar redan när ett inbrottsförsök påbörjas

Våra vibrationsdetektorer larmar när ett inbrottsförsök påbörjas på ett fönster eller en dörr. En vanlig magnetdetektor triggar larmet först när dörren eller fönstret bryts upp. Med våra vibrationsdetektorer har vi alltså möjlighet att upptäcka inbrottet innan det sker och kan därför också agera snabbare.

LÄS MER

ZeroVision®

Avbryter ett pågående inbrott

ZeroVision® är en rökgenerator som avbryter ett pågående inbrott. Vid aktivering fyller den utrymmet som den är placerad i med en tät rök som gör det väldigt svårt att se och orientera sig i. Röken är helt ofarlig, men gör det väldigt svårt för tjuven att stjäla dina värdesaker och minimerar tiden för skadegörelse i din bostad.

LÄS MER

Arlo Pro 4

Kristallklar video med 2K HDR-upplösning

Arlo Pro 4 är en kamera med marknadsledande teknologi inom kamerabevakning som har blivit utsedd till bäst-i-test i flera tester och mottagit mycket goda recensioner och rekommendationer. Få din Arlo Pro 4 uppkopplad till larmcentral – bara hos Verisure!

LÄS MER

Arlo Essential Spotlight

Identifiera detaljer i full HD-upplösning

Med Arlo Essential Spotlight får du en livekamera med full HD-upplösning och färg även på natten. Vaka över det som betyder mest med ett extra öga, direkt i din mobil. Vid en larmhändelse kan våra larmoperatörer få tillgång till kameran för att snabbt verifiera larmorsaken och sätta in rätt åtgärd.

LÄS MER

Vanliga frågor om huslarm

Vad är huslarm?

Ett huslarm är ett larmsystem som är speciellt utformat för hus som villor, radhus och kedjehus. Ett huslarm är till för att skydda ditt hus mot exempelvis inbrott, bränder och vattenskador. Då de flesta hus inte har samma planlösning behövs ett huslarm som kan anpassas efter just ditt hus för att få ett så bra skydd som möjligt.

Vilka är de grundläggande delarna i ett huslarm?

De grundläggande delarna i ett huslarm är komponenter som alla är uppkopplade till en larmcentral, exempelvis vibrationsdetektorer, rökdetektorer och vattendetektorer. Larmdekaler, en larmpanel och även olika typer av kameror är idag grundläggande komponenter för ett huslarm.

Läs mer om Verisure produkter och tjänster här.

Vilka tilläggsprodukter kan jag ha till ett huslarm?

 Det beror på vilka produkter som är kompatibla med larmleverantörens system. Nedan listar vi exempel på tilläggsprodukter för det smarta hemmet som är kompatibla med Verisure huslarm:

Läs mer om våra produkter och tjänster här

Varför bör jag installera ett huslarm i mitt hem?

Ett huslarm gör ditt hus mycket säkrare mot bland annat inbrott, bränder, vattenskador och olyckor – beroende på vilka larmtjänster du väljer. Då dessa tjänster är uppkopplade till larmcentral kan du känna dig trygg och lägga din tid och energi på annat.

Vi finns här för dig – dygnet runt, året om.

Vilka typer av huslarm finns tillgängliga på marknaden idag?

Det finns flera olika typer av huslarm som du installerar själv, som är kopplade till din telefon och som erbjuder många produkter från tredjepart. Verisure äger dock sin egen produktionskedja vilket innebär att vi tar fram våra produkter och tjänster efter våra kunders behov. Våra huslarm är uppkopplade till larmcentral och framtagna på vår framtidssäkrade plattform så att du kan känna dig trygg och säker år efter år med ditt val av huslarm.

Hur kan jag säkerställa att mitt huslarm är effektivt?

Genom att göra vårt test kan du se vilket huslarm som passar dig bäst och få ett prisförslag. Du kan även kontakta oss för en kostnadsfri säkerhetsrådgivning av ditt hus på plats. Då får du förslag på säkerhetsförbättringar av huset, samt en rekommenderad larmlösning anpassad för just ditt hus att ta ställning till.

Beställ din kostnadsfria säkerhetsrådgivning redan idag: 013-31 71 73

Hur påverkar ett huslarm min försäkring?

De allra flesta försäkringsbolagen ger rabatt på din hemförsäkring när du installerar ett huslarm som är uppkopplat till larmcentral. Kontakta ditt försäkringsbolag för frågor gällande rabatt på försäkringar.

 

 

BESTÄLL LARM TILL HUSET STEG FÖR STEG

Behovsanalys

1. Behovsanalys

Är du osäker på vilket hemlarm som passar din bostad så kan du göra vårt test*. Resultatet utgör grunden i vår rekommendation till dig. Du får även kostnadsfri rådgivning via telefon eller hemma hos dig, där vi diskuterar vilka tjänster du är intresserad av och vad som passar din bostad och dess planlösning.

Rekommenderat larm till hemmet

2. Rekommenderad lösning

När analysen är klar ger vi dig en rekommenderad lösning. Den innehåller de tjänster och det antal komponenter som behövs för att uppfylla dina behov.

Offert på larmlösning

3. Erbjudande

Du får i samband med rekommendationen även ett erbjudande att ta ställning till, med uppkopplingskostnad och kostnad för larmtjänst. Kostnaderna varierar beroende på vilka och hur många komponenter som behöver installeras. Detta påverkas av vilka tjänster du vill ha, storlek på bostaden, planlösning, antal ingångar och fönster.

Installation och genomgång av larmsystemet

4. Uppkoppling och genomgång

När du beställt larmet kommer en professionell säkerhetsexpert hem till dig och monterar det. Då går ni även igenom hur allting fungerar. Har du frågor efter det erbjuder vår kundtjänst dig professionell hjälp och support.

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

*Kampanjvillkor

Erbjudande avser endast nya kunder som kommer i kontakt med oss genom denna kampanj. Rabatten gäller för hemlarmslösningarna ZeroVision High Security Alarm eller Smart Voice Alarm med LockGuard och Larmpanel Utomhus samt extra larmbricka. 30-dagarspris på larmlösning med: (i) ZeroVision High Security Alarm 8 980 kr uppkoppling + från 568 kr månadskostnad, (ii) Smart Voice Alarm 5 990 kr uppkoppling + från 529 kr månadskostnad, (iii) LockGuard och Larmpanel utomhus 2 990 kr uppkoppling + 39 kr månadskostnad (iiii) larmbricka 190 kr uppkoppling. Detta erbjudande ger 1 500 kr rabatt på uppkopplingsavgift för hemlarmet och 2 990 kr rabatt på uppkoppling av LockGuard och Larmpanel Utomhus vid beställning av hemlarm, samt 190 kr rabatt på uppkoppling av en extra larmbricka. Vid en b eställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt på hemlarmslösningen. Därutöver gäller Verisures allmänna villkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet som finns att läsa i sin helhet på www.verisure.se/villkorErbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. Giltigt t.o.m. 2024 06 12.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.