Räkna ut pris på hemlarm

Gör vårt test, det tar bara en minut!

Räkna ut pris här

Gratis rådgivning: 020-26 26 00

Vill du veta mer? Fyll i ditt nummer.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Huslarm för alla boendeformer

HUSLARM FÖR ALLA BOENDEFORMER

Oavsett hur du bor kan du känna dig trygg med ett larm till ditt hus från Verisure. Vi skräddarsyr ditt huslarm efter ditt boende och dina behov.

Med ett huslarm från Verisure får du:

  • Uppkoppling till Verisures larmcentral som är Sveriges största.
  • Snabbt rätt åtgärd vid inbrott, brand, olyckor och vattenskador.
  • Fria väktarutryckningar.
  • Ett larm som är enkelt att använda.
  • Hjälp och support dygnet runt, året om.
  • Lägre försäkringspremie hos de flesta försäkringsbolag.

Ring 020-26 26 00 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Larm till hus, uppkopplat till vår lamcentral

HUSLARMET SOM GÖR DITT HUS SÄKERT MED UNIKA PRODUKTER

Våra larm till hus består av flera unika produkter. Med kameradetektorer, vibrationsdetektorer och röstenhet är vi ensamma på marknaden om att erbjuda ett huslarm som gör att vi kan upptäcka inbrottet innan det sker, se vad som händer när larmet går och prata direkt med de som befinner sig i bostaden.

Vibrationsdetektorerna larmar när ett inbrottsförsök påbörjas på ett fönster eller en dörr och gör att vi kan upptäcka inbrottet innan det sker. Larmet kan även lösas ut av kamerans detektorer vid rörelse eller av rökdetektorerna. Med hjälp av kameradetektorernas bilder ser larmcentralen vad som händer och med vår unika röstenhet kan vi höra vad som pågår och prata direkt med de personer som befinner sig i bostaden. Oavsett om det är någon som skadat sig och behöver hjälp eller om det är obehöriga på plats.

 

 

 
Styr ditt huslarm med Verisure App

KOLL PÅ HUSET I VERISURE APP

Med Verisure App är det enkelt att hålla koll på bostaden och styra huslarmet och våra olika smarta produkter med mobilen, var du än befinner dig.

Med appen kan du exempelvis larma på och av, bli meddelad om strömavbrott och se att barnen kommer hem. Vi har även ett antal smarta produkter som ingår i våra huslarmspaket eller som tillval. Dessa kan du styra med Verisure App. Vår framtidssäkra plattform och servicesamarbeten erbjuder ett unikt sortiment och vi lägger löpande till nya tjänster.

 
 

Så fungerar Verisure App

3.10

Villkor kampanj 9-19/4

Just nu får du både 2000 kr onlinerabatt på installation av larmlösning och kostnadsfri installation av en Arlo Essential. Värde 1690 kr. Totalt värde 3690 kr.

Rabatten och kampanjen gäller enbart vid nyinstallation av någon av våra hemlarmslösningar ZeroVision High Security Alarm eller ZeroVision High Security Alarm Lägenhet, Smart Voice Alarm villa eller Smart Voice Alarm Lägenhet. Rabatten och kampanjen gäller endast kunder som kommer i kontakt med oss online via verisure.se. Rabatten och kampanjen gäller inte vid köp av enskilda komponenter, produkter eller tjänster. Rabatten och kampanjen gäller på ordinarie pris för installationskostnaden av någon av ovan nämnda larmlösningar. Larmtjänst tillkommer.

Kampanjerbjudandet om en fri Arlo Essential har 0 kr i installationskostnad och 0 kr i månadskostnad vid installation av ZeroVision High Security Alarm för villa och lägenhet. Vid installation av Smart Voice Alarm för villa eller lägenhet är kampanjerbjudandet om en fri Arlo Essential 0 kr i installationskostnad och 49 kr i månadskostnad.

Ordinarie installationskostnad för en Arlo Essential är 1690 kr och ordinarie månadskostnad är 45 kr/mån.

Vid en beställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt, därutöver gäller Verisure allmänna köpvillkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet.

Läs de allmänna köpvillkoren här >>
Läs mer om ångerrätt här >>