45% RABATT PÅ ARLO ESSENTIAL + SMARTHUB NÄR DU BESTÄLLER HEMLARM*

 
 

UPPKOPPLAD LIVEKAMERA

Räkna ut pris*

ARLO ESSENTIAL SPOTLIGHT

Få en livekamera kopplad till Verisure App och larmcentral dygnet runt med Arlo Essential Spotlight.

Med Arlo Essential Spotlight får du en livekamera kopplad till Verisure App och Verisure larmcentral. Vaka över det som betyder mest med ett extra öga, direkt i din mobil. Vid en larmhändelse kan våra larmoperatörer få tillgång till kameran för att snabbt verifiera larmorsaken och sätta in rätt åtgärd.

 • Identifiera detaljer i full HD-upplösning och färg även på natten
 • Integrerad spotlight
 • Live-streama och spela in video direkt i din mobil
 • Bli notifierad i din mobil med smart detektering
 • Snabb, enkel och trådlös installation
 • Inomhus och utomhus
Arlo Essential Spotlight

ARLO ESSENTIAL SPOTLIGHT – FUNKTIONER OCH SPECIFIKATIONER

Arlo Pro 4 - när detaljer är viktiga

UPPKOPPLAD LIVEKAMERA

Ta med ditt hems säkerhet i fickan med Arlo Essential Spotlight och Verisure App. Få en livekamera som är uppkopplad till Verisure App och Verisure larmcentral. Streama och spela in video i hög upplösning med klara färger och detaljer, dag som natt, med hjälp av den integrerade spotlighten.

Kamerans smarta detektering gör att du kan få automatiska email- och pushnotiser när exempelvis bilen, motorcykeln eller båten flyttar på sig.

Trotsa vädret med Arlo Essential Spotlight. Kameran kan användas både inomhus och utomhus då den är certifierad att motstå värme, kyla, regn och sol. Fungerar i temperaturer ner till -20° och upp till 45°. Med en Arlo Solpanel kan du låta batteriuppladdningen ske automatiskt för de kameror du har utomhus, eller välj att använda elnätskabel.

Arlo Pro 4 i hemlarm från Verisure

Arlo Essential Spotlight i ditt hemlarm

Få din Arlo Essential Spotlight uppkopplad till larmcentral för optimerad säkerhet – bara hos Verisure! Våra säkerhetsexperter installerar kameran snabbt, enkelt och trådlöst med minimal påverkan på ditt hem. Alltid med avtalslånga produktgarantier.

Med Arlo Essential Spotlight i ditt hemlarm får larmcentralen ett ovärderligt hjälpmedel vid en larmhändelse i att verifiera larmets orsak, utvärdera och snabbt sätta in rätt åtgärd. Vid en akut larmsituation kan larmoperatören följa vad som händer i full HD-upplösning med både vidvinkel och mörkerseende.

Du har kontrollen. Verisure har endast åtkomst till video och bilder relaterade till en larmhändelse. Din säkerhet är vår expertis och vi skyddar din användardata. Alltid krypterat, alltid säkert.

Arlo Pro 4 specifikationer

Specifikationer

 • Upplösning: 1080p
 • Format: H.264
 • Vidvinkel: 130° diagonalt
 • Mörkerseende:
  - Lyser upp till ca 7,5 m
  - Dubbla 850nm LED
 • Integrerad spotlight
 • 12 x digital zoom
 • Ljud:
  - Inbyggd mikrofon (ej för utomhusbruk) - Inbyggd högtalare
 • Teoretisk räckvidd: Upp till ca 90 m vid fri sikt
 • Passiv infraröd detektering: Upp till ca 7,5 meter
 • Automatiska email- och pushnotiser
 • Väderbeständig: - fungerar i temperaturer ner till -20° och upp till 45°

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Andra tittade också på

Arlo Pro 4

Arlo Pro 4

Få kristallklar video från varje vinkel, inomhus och utomhus, dag som natt.

 Läs mer

Hemlarm med Arlo-kameror

Arlo

Hemlarm med Arlo-kameror – ett nytt sätt att se på säkerhet.

Läs mer

Arlo Solpanel

Arlo Video Doorbell

Se vad som händer och interagera med besökare vid din ytterdörr, dag som natt, direkt i din mobil.
Läs mer

*Kampanjvillkor

Erbjudandet gäller t.o.m 24/6 2024. Erbjudandet avser enbart nya kunder som kommer i kontakt med oss genom denna kampanj. Rabatten gäller för hemlarmslösningarna ZeroVision High Security Alarm och Smart Voice Alarm. 30-dagarspris på larmlösning med: (i) ZeroVision High Security Alarm 8 980 kr uppkoppling + 598 kr månadskostnad, (ii) Smart Voice Alarm 5 990 kr uppkoppling + 529 kr månadskostnad. (iii) Arlo Essential + Smarthub 3080 kr uppkoppling + 49 kr månadskostnad. Kampanjerbjudandet ger 1390 kr i rabatt på angiven ordinarie uppkopplingskostnad av Arlo Essential + Smarthub. Vid en beställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt, därutöver gäller Verisure allmänna köpvillkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet.

Läs de allmänna köpvillkoren här >>
Läs mer om ångerrätt här >>

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.