Hemlarm

Räkna ut pris på hemlarm

Gör vårt test, det tar bara en minut!

Räkna ut pris här

Gratis rådgivning: 020-26 26 00

Vill du veta mer? Fyll i ditt nummer.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Hemlarm - Bäst i test

HEMLARM FRÅN VERISURE

Vilket hemlarm borde du ha hemma? Verisure erbjuder skräddarsydda larmsystem för att just ditt hem ska ha det bästa skyddet.

Ett bra hemlarm är en förutsättning för ett tryggare hem. Beroende på hur ditt boende ser ut och vilka behov du har kan du välja olika hemlarm. Med våra larmtjänster har du tillgång till fria väktarutryckningar och vår larmcentral som finns på plats dygnet runt, året om.

RÄKNA UT PRIS PÅ HEMLARM

Hemlarm

VERISURE – ETT TRYGGT VAL

Vår historia

I över 30 år har vi jobbat med hemlarm och att öka våra kunders trygghet. Med vår långa branscherfarenhet kan vi skryta om att vi har Sveriges största larmcentral och att vår egna produktutveckling gör att vi ligger i framkant när det gäller teknik, komponenter och funktioner.

Vårt erbjudande

Vi skyddar det som betyder mest. Med ett av våra larm hemma hos dig kan du alltid känna att ditt hem är säkert, oavsett var du befinner dig. Med fria väktarutryckningar, Sveriges mest populära app för hemlarm och vår larmcentral som är öppen dygnet runt, året om, kan vi erbjuda ett säkert hem till ett fördelaktigt pris.

Våra kunder

Med branschens nöjdaste kunder är det viktigt för oss att lyssna på våra kunder så att vi kan utvecklas. De vet bäst eftersom de använder hemlarmet varje dag. Därför gör vi egna kundnöjdhetsmätningar, där vi får väldigt bra betyg. Vill du veta vad våra kunder tycker om oss kan du även besöka trustpilot.com där det finns många omdömen att läsa.

VILLA, LÄGENHET ELLER RADHUS?

Oavsett boendeform har vi ett hemlarm som passar dig. Olika typer av boenden kräver olika larmlösningar.

En stor villa behöver fler komponenter än en lägenhet på 40 kvadrat. Men vårt behov av att känna oss trygga är detsamma, oavsett var vi bor. På Verisure skräddarsyr vi därför våra larmsystem så att de passar din livssituation och ditt hem till ett fördelaktigt pris. Klicka dig vidare och läs mer om de olika alternativen för din typ av bostad.

Hemlarm för villa och radhus

Hemlarm för villa och radhus

TILL RADHUS- OCH VILLALARM

Hemlarm för lägenhet

Hemlarm för lägenhet

TILL LÄGENHETSLARM

ETT KOMPLETT LARMSYSTEM FÖR ETT SÄKRARE HEM

Hemlarm med kameradetektor, vibrationsdetektor och röstenhet

Inbrottsskydd

Med kameradetektorer, vibrationsdetektorer och röstenhet erbjuder vi ett hemlarm som gör att vi kan upptäcka inbrottet innan det sker och kan se vad som händer och prata direkt med de som befinner sig i hemmet. Och med ZeroVision® rökgenerator kan vi som enda aktör på marknaden aktivt avbryta ett inbrott. Tack vare att vi ligger i framkant gällande produktutveckling och har Sveriges största larmcentral kan vi snabbt ge dig rätt åtgärd vid verifierat larm, såsom att skicka väktare eller larma polisen.

Hemlarm med rökdetektorer

Brandskydd

Samma scenario gäller om det är rökdetektorerna som larmar. De är sammankopplade med varandra och uppkopplade till vår larmcentral. Om en detektor känner av rök går larmet och vår larmcentral kan då se, höra och prata med de som är hemma. Om minst två rökdetektorer varnar om rökutveckling kan våra larmoperatörer ringa räddningstjänsten direkt, även om ingen är hemma.

 

Hemlarm med smarta hemmet-produkter

Smart hem

Med Verisure App, smart plugs och klimatdetektorn är det enkelt att styra och hålla koll på ditt hem genom mobilen, var du är befinner dig. Läs av temperaturen och luftfuktigheten där hemma eller schemalägg händelser i förväg. Du kan även ställa in tillfälliga koder, för exempelvis städfirman eller hantverkaren, och mycket mer..

Hemlarm bevakat av larmcentral

I VÅRT HEMLARMSERBJUDANDE INGÅR ALLTID

  • Professionell installation av hemlarm
  • Larmsystem med kamera
  • Uppkoppling till vår larmcentral som är bemannad dygnet runt, året om
  • Fria väktarutryckningar
  • Övervakning dygnet runt
  • Kostnadsfri rådgivning och hjälp via kundtjänst, dygnet runt
  • Verisure App och Mina Sidor där du kan ha koll på dit hem var du än befinner dig
  • Dubbel krypterad informationsöverföring (GSM och bredband)
  • Avtalslång produktgaranti. Går produkten sönder byter vi ut den kostnadsfritt

Räkna ut pris på hemlarm

Verisure App

SÄKRA DITT HEM - HÅLL KOLL I MOBILEN

Larma på och av. Få notifikationer när barnen kommer hem. Kolla larmets status och läs av temperaturen i hemmet. Med Verisure App är det enkelt att styra och hålla koll på ditt hem genom mobilen, var du än befinner dig.

Med fler produkter och tjänster kan du också låsa upp ytterdörren, styra belysningen i hemmet eller hålla koll på luftfuktigheten i husgrunden eller på vinden. Vi lägger hela tiden till nya smarta funktioner som gör din vardag lite enklare och roligare.

Verisure App finns att ladda ner för iPhone och Android.

SÅ SÄGER VÅRA KUNDER OM OSS

 
 
 

Så fungerar Verisure hemlarm

0.48

BOKA GRATIS RÅDGIVNING HEMMA

Fyll i dina kontaktuppgifter så bokar vi in en tid som passar dig.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Villkor kampanj 9-19/4

Just nu får du både 2000 kr onlinerabatt på installation av larmlösning och kostnadsfri installation av en Arlo Essential. Värde 1690 kr. Totalt värde 3690 kr.

Rabatten och kampanjen gäller enbart vid nyinstallation av någon av våra hemlarmslösningar ZeroVision High Security Alarm eller ZeroVision High Security Alarm Lägenhet, Smart Voice Alarm villa eller Smart Voice Alarm Lägenhet. Rabatten och kampanjen gäller endast kunder som kommer i kontakt med oss online via verisure.se. Rabatten och kampanjen gäller inte vid köp av enskilda komponenter, produkter eller tjänster. Rabatten och kampanjen gäller på ordinarie pris för installationskostnaden av någon av ovan nämnda larmlösningar. Larmtjänst tillkommer.

Kampanjerbjudandet om en fri Arlo Essential har 0 kr i installationskostnad och 0 kr i månadskostnad vid installation av ZeroVision High Security Alarm för villa och lägenhet. Vid installation av Smart Voice Alarm för villa eller lägenhet är kampanjerbjudandet om en fri Arlo Essential 0 kr i installationskostnad och 49 kr i månadskostnad.

Ordinarie installationskostnad för en Arlo Essential är 1690 kr och ordinarie månadskostnad är 45 kr/mån.

Vid en beställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt, därutöver gäller Verisure allmänna köpvillkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet.

Läs de allmänna köpvillkoren här >>
Läs mer om ångerrätt här >>