Hemlarm

Räkna ut pris på hemlarm

Gör vårt test, det tar bara en minut!

Räkna ut pris*

Gratis rådgivning: 013-31 71 73

Vill du veta mer? Fyll i ditt nummer.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Hemlarm - Bäst i test

HEMLARM FRÅN VERISURE

Vilket hemlarm borde du ha hemma? Verisure erbjuder skräddarsydda larmsystem för att just ditt hem ska ha det bästa skyddet.

Ett bra hemlarm är en förutsättning för ett tryggare hem. Beroende på hur ditt boende ser ut och vilka behov du har kan du välja olika hemlarm. Med våra larmtjänster har du tillgång till fria väktarutryckningar och vår larmcentral som finns på plats dygnet runt, året om.

Vad är ett hemlarm?

Ett hemlarm är ett trådlöst system som ska skydda dig och ditt hem mot bland annat inbrott, bränder och vattenläckor. Det här görs med hjälp av komponenter och tjänster, som exempelvis olika typer av detektorer, kameror och väktarutryckningar. Moderna hemlarm är idag uppkopplade till en larmcentral där larmoperatörer finns redo att assistera dig dygnet runt vid en larmhändelse.

Hur fungerar ett hemlarm?

Hemlarmets komponenter installeras i ditt hem och kopplas upp till larmcentralen, om sådan larmtjänst erbjuds. Du styr larmet själv om dagarna, exempelvis larma av och på. Vid ett inbrottsförsök, en rökutveckling eller annan larmhändelse triggas larmet samtidigt som en larmsignal går till larmcentralen. Larmoperatörerna verifierar larmet och sätter snabbt in rätt åtgärd, exempelvis avhyser inkräktare via en röstenhet, avbryter inbrottet med en rökgenerator, skickar väktare till platsen eller meddelar polis och/eller räddningstjänst.

Integrera med resten av hemmet

Vissa hemlarm kan även interageras med produkter för det smarta hemmet, som exempelvis digitala dörrlås, smarta eluttag och högtalare med röstassistenter. Dessa kan då styras med hjälp av hemlarmets app från en smartphone. Övriga tjänster som blir allt vanligare med hemlarm är exempelvis överfallslarm i mobilen, husdjursanpassning av rörelsedetektorer och ID-skydd för de som bor i hemmet.

Du kan läsa mer om hur Verisures hemlarm fungerar och hur du kan styra larmsystemet med din mobil längre ner på den här sidan.

Rätt hemlarm till rätt pris

Med vårt snabba test kan du enkelt räkna ut vad ett hemlarm skulle kosta för just ditt hem. Du får ett prisförslag med ett frånpris på 12kr/dag. Du kan även kontakta oss för en helt kostnadsfri säkerhetsrådgivning.

Priset för ett hemlarm varierar beroende på vilka produkter och tjänster som du behöver i ditt hemlarm. Verisure är Sveriges mest valda hemlarm och vi erbjuder flera olika prisvärda paketeringar för både villa, radhus och lägenhet. Du hittar vilket hemlarm som passar dig och räknar ut ditt pris här.

RÄKNA UT PRIS PÅ HEMLARM*

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

Hemlarm

VERISURE – ETT TRYGGT VAL

Vår historia

I över 30 år har vi jobbat med hemlarm och att öka våra kunders trygghet. Med vår långa branscherfarenhet kan vi skryta om att vi har Sveriges största larmcentral och att vår egna produktutveckling gör att vi ligger i framkant när det gäller teknik, komponenter och funktioner.

Vårt erbjudande

Vi skyddar det som betyder mest. Med ett av våra larm hemma hos dig kan du alltid känna att ditt hem är säkert, oavsett var du befinner dig. Med fria väktarutryckningar, Sveriges mest populära app för hemlarm och vår larmcentral som är öppen dygnet runt, året om, kan vi erbjuda ett säkert hem till ett fördelaktigt pris.

Våra kunder

Med branschens nöjdaste kunder är det viktigt för oss att lyssna på våra kunder så att vi kan utvecklas. De vet bäst eftersom de använder hemlarmet varje dag. Därför gör vi egna kundnöjdhetsmätningar, där vi får väldigt bra betyg. Vill du veta vad våra kunder tycker om oss kan du även besöka trustpilot.com där det finns många omdömen att läsa.

Verisure och Arlo är vinnare det prestigefulla Red Dot Design Awards 2021

Vinnare av Red Dot Design Awards 2021

Verisure och Arlo är vinnare av inte mindre än sex utmärkelser från det prestigefulla Red Dot Design Awards 2021. Det är vad vi kallar ett nytt sätt att se på säkerhet.

Verisure som varumärke är känt för innovativa och unika produkter och tjänster. Det här är en av anledningarna till att vi vann en av de mest eftertraktade utmärkelserna för vår nya generations hemlarm. Larmsystemet inkluderar bland annat:

Verisures strategiska partnerskap med Arlo International gav även det frukt. Bland annat så tilldelades både Arlo Essential Spotlight och Arlo Video Doorbell utmärkelser för sina innovationer. Det är bara hos Verisure du får en professionellt installerad Arlo-kamera uppkopplad till Sveriges största larmcentral.

CHANS ATT PROVA HEMLARM KOSTNADSFRITT ETT ÅR

Vi söker familjer som vill prova framtidens larmsystem KOSTNADSFRITT i 12 månader.

Du kan enbart anmäla ditt intresse en gång. Gäller ej befintliga kunder. Se villkor vid anmälningsformulär.

VILLA, LÄGENHET ELLER RADHUS?

Oavsett boendeform har vi ett hemlarm som passar dig. Olika typer av boenden kräver olika larmlösningar.

En stor villa behöver fler komponenter än en lägenhet på 40 kvadrat. Men vårt behov av att känna oss trygga är detsamma, oavsett var vi bor. På Verisure skräddarsyr vi därför våra larmsystem så att de passar din livssituation och ditt hem till ett fördelaktigt pris. Du kan även beställa Verisure hemlarm hos Kjell & Company.

Hemlarm för villa och radhus

Hemlarm för villa och radhus

TILL RADHUS- OCH VILLALARM

Hemlarm för lägenhet

Hemlarm för lägenhet

TILL LÄGENHETSLARM

ETT KOMPLETT LARMSYSTEM FÖR ETT SÄKRARE HEM

Hemlarm med kameradetektor, vibrationsdetektor och röstenhet

Inbrottsskydd

Med videodetektorer, vibrationsdetektorer och röstenhet erbjuder vi ett hemlarm som gör att vi kan upptäcka inbrottet innan det sker och kan se vad som händer och prata direkt med de som befinner sig i hemmet. Och med ZeroVision® rökgenerator kan vi som enda aktör på marknaden aktivt avbryta ett inbrott. Tack vare att vi ligger i framkant gällande produktutveckling och har Sveriges största larmcentral kan vi snabbt ge dig rätt åtgärd vid verifierat larm, såsom att skicka väktare eller larma polisen.

Hemlarm med rökdetektorer

Brandskydd

Samma scenario gäller om det är rökdetektorerna som larmar. De är sammankopplade med varandra och uppkopplade till vår larmcentral. Om en detektor känner av rök går larmet och vår larmcentral kan då se, höra och prata med de som är hemma. Om minst två rökdetektorer varnar om rökutveckling kan våra larmoperatörer ringa räddningstjänsten direkt, även om ingen är hemma.

 

Hemlarm med smarta hemmet-produkter

Smart hem

Med Verisure App, smart plugs och klimatdetektorn är det enkelt att styra och hålla koll på ditt hem genom mobilen, var du är befinner dig. Läs av temperaturen och luftfuktigheten där hemma eller schemalägg händelser i förväg. Du kan även ställa in tillfälliga koder, för exempelvis städfirman eller hantverkaren, och mycket mer..

Hemlarm bevakat av larmcentral

I VÅRT HEMLARMSERBJUDANDE INGÅR ALLTID

  • Professionell installation av hemlarm
  • Larmsystem med kamera
  • Uppkoppling till vår larmcentral som är bemannad dygnet runt, året om
  • Fria väktarutryckningar
  • Övervakning dygnet runt
  • Kostnadsfri rådgivning och hjälp via kundtjänst
  • Verisure App och Mina Sidor där du kan ha koll på dit hem var du än befinner dig
  • Dubbel krypterad informationsöverföring (GSM och bredband)
  • Avtalslång produktgaranti. Går produkten sönder byter vi ut den kostnadsfritt

Räkna ut pris på hemlarm*

Verisure App

SÄKRA DITT HEM - HÅLL KOLL I MOBILEN

Larma på och av. Få notifikationer när barnen kommer hem. Kolla larmets status och läs av temperaturen i hemmet. Med Verisure App är det enkelt att styra och hålla koll på ditt hem genom mobilen, var du än befinner dig.

Med fler produkter och tjänster kan du också låsa upp ytterdörren, styra belysningen i hemmet eller hålla koll på luftfuktigheten i husgrunden eller på vinden. Vi lägger hela tiden till nya smarta funktioner som gör din vardag lite enklare och roligare.

Verisure App finns att ladda ner för iPhone och Android.

Läs mer om Verisure app

 

SÅ FUNGERAR VERISURE HEMLARM

Klicka på en komponent för att se hur den fungerar

1
2

 

3
4
5
6
7
8
9
10

Vattendetektor

Upptäck vattenläckan i tid

Med vattendetektorn kan du upptäcka vattenläckan i tid och undvika stora bekymmer. En vattenläcka kan smyga sig på och växa obemärkt under lång tid. Om vattenläckan inte upptäcks snabbt kan den orsaka stora skador i ditt hem.

LÄS MER

Larmpanel med röst

Knappsats med röstfunktion

Få ut det mesta av larmsystemet. Vår larmpanel med röstfunktion gör det enkelt att hantera larmet. Panelen är stilren i sin utformning och är fylld med smarta funktioner för att öka din trygghet och säkerhet. 

LÄS MER

Videodetektor

Med bilder och videos kan vi verifiera larmorsaken

Vår videodetektor erbjuder professionell verifiering och åtgärd vid larm. Med bilder och videos kan vi verifiera larmorsaken och skicka väktare eller tillkalla polis och räddningstjänst vid inbrott eller brand.

LÄS MER

Inomhussiren

Stressande ljudkälla för inbrottstjuven

Inomhussirenen uppmärksammar både dig och inbrottstjuven om att ett larm har löst ut vid ett inbrottsförsök. Ljudnivån för sirenens tjut blir starkare och starkare över 180 sekunder upp till 105dB. Det är en stressande ljudkälla för obehöriga besökare, men du som kund kan enkelt stänga av ljudet genom att larma av.

LÄS MER

Klimatdetektor

Håll koll på inomhusmiljön

Hur ditt hus mår påverkar också välmåendet hos dig och din familj. En för hög relativ luftfuktighet kan orsaka fuktproblem och mögel, medan en låg luftfuktighet kan leda till torra ögon och torr hud, eller allergier. Med klimatdetektorn kan du upptäcka riskerna i tid och undvika skador i hemmet.

LÄS MER

Rökdetektor

När varje sekund räknas

Verisure rökdetektorer är sammankopplade och varnar med både röstmeddelande och signal så att alla i hemmet snabbt vet var rökutvecklingen finns. Samtidigt larmar systemet larmcentralen. Du får också ett meddelande till din mobil.

LÄS MER

Vibrationsdetektor

Larmar redan när ett inbrottsförsök påbörjas

Våra vibrationsdetektorer larmar när ett inbrottsförsök påbörjas på ett fönster eller en dörr. En vanlig magnetdetektor triggar larmet först när dörren eller fönstret bryts upp. Med våra vibrationsdetektorer har vi alltså möjlighet att upptäcka inbrottet innan det sker och kan därför också agera snabbare.

LÄS MER

ZeroVision®

Avbryter ett pågående inbrott

ZeroVision® är en rökgenerator som avbryter ett pågående inbrott. Vid aktivering fyller den utrymmet som den är placerad i med en tät rök som gör det väldigt svårt att se och orientera sig i. Röken är helt ofarlig, men gör det väldigt svårt för tjuven att stjäla dina värdesaker och minimerar tiden för skadegörelse i din bostad.

LÄS MER

Arlo Pro 4

Kristallklar video med 2K HDR-upplösning

Arlo Pro 4 är en kamera med marknadsledande teknologi inom kamerabevakning som har blivit utsedd till bäst-i-test i flera tester och mottagit mycket goda recensioner och rekommendationer. Få din Arlo Pro 4 uppkopplad till larmcentral – bara hos Verisure!

LÄS MER

Arlo Essential Spotlight

Identifiera detaljer i full HD-upplösning

Med Arlo Essential Spotlight får du en livekamera med full HD-upplösning och färg även på natten. Vaka över det som betyder mest med ett extra öga, direkt i din mobil. Vid en larmhändelse kan våra larmoperatörer få tillgång till kameran för att snabbt verifiera larmorsaken och sätta in rätt åtgärd.

LÄS MER
 
 

Så fungerar Verisure hemlarm

0.48

Vanliga frågor om hemlarm

Behövs hemlarm?

Ja, ett hemlarm behövs om du vill skydda ditt hem mot exempelvis inbrott, brand och vattenskador på ett effektivt och säkert sätt. Gör vårt test och se vilket hemlarm du borde ha.

Är ert hemlarm bra?

Ja, vårt prisbelönta hemlarm har blivit utsett till bäst i test i flera olika tester. Med över 400 000 kunder erbjuder vi Sveriges populäraste hemlarm. Testa vilket hemlarm som är bäst för dig.

Vilket hemlarm är bäst?

Vilket hemlarm som är bäst för dig beror på hur du bor och vilka funktioner du behöver. Verisure hemlarm har blivit utsett till bäst i test i flera olika tester och anpassas efter dina behov.

Hur mycket kostar hemlarm?

Kostnaden för ett hemlarm i just ditt hem beror på flera faktorer, exempelvis hur stort du bor och vilka behov du har. Räkna ut pris på hemlarm genom att göra vårt test – det tar bara en minut!

Vilket hemlarm är billigast?

Det billigaste larmet på marknaden ger antagligen också ett betydligt sämre skydd. Om du bor i en mindre lägenhet kommer antagligen hemlarmet vara billigare än om du bor i en större villa.

VI FIRAR 500.000 KUNDER I SVERIGE

Få en kostnadsfri säkerhetsrådgivning redan idag!

Fyll i dina kontaktuppgifter så bokar vi in en tid som passar dig.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.