Verisure hemlarm

RÄKNA UT PRIS PÅ HEMLARM

Räkna ut pris*

eller få ett erbjudande via telefon

Genom att klicka på knappen accepterar du vår
integritets- och webbplatspolicy.

För erbjudande, ring oss på:

013-31 71 73

013-31 71 73

Hemlarm från Verisure

Ditt hem förtjänar ett hemlarm. Vi erbjuder anpassade hemlarm för att just ditt hem ska ha det bästa brand- och inbrottsskyddet.

Ett bra hemlarm är en förutsättning för ett tryggare hem. Med våra larmtjänster har du bland annat tillgång till fria väktarutryckningar vid verifierat larm och vår larmcentral som finns på plats dygnet runt, året om.

Verisure hemlarm

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

Hemlarm för villa, radhus och lägenhet

Vi erbjuder anpassade hemlarm för alla typer av boenden. Oavsett om du har ett hus, en lägenhet eller en sommarstuga har vi ett hemlarm som passar dig.

En stor villa behöver fler komponenter än en lägenhet på 40 kvadrat. Men vårt behov av att känna oss trygga är detsamma. Vi anpassar därför våra hemlarm så att de blir rätt för ditt hem och dina behov, till ett fördelaktigt pris.

Hemlarm för villa och radhus

Hemlarm för villa och radhus

TILL RADHUS- OCH VILLALARM

Hemlarm för lägenget

Hemlarm för lägenhet

TILL LÄGENHETSLARM

Ett komplett larmsystem för ett säkrare hem

Hemlarm med brandlarm

BRANDLARM

Tid räddar liv. Med hemlarmets moderna brandlarm tjänar du och din familj dyrbar tid när varje sekund räknas.
 Läs mer

Hemlarm med inbrottslarm

INBROTTSLARM

Med hemlarmets unika tjänster och produkter kan vi avskräcka, upptäcka och avbryta inbrottsförsök inom sekunder.
Läs mer

Hemlarm med kontaktlarm

KONTAKTLARM

Kontakta larmcentralen direkt från din mobil med Verisure Guardian. En extra trygghet både i och utanför hemmet.
Läs mer

Hemlarm kopplat till larmcentral

LARMCENTRAL

Hemlarmet är alltid uppkopplat till Sveriges största larmcentral – vår egen. Vi finns här för dig dygnet runt, året om.
Läs mer

Verisure hemlarm är ett tryggt val

Verisure ett tryggt val

Vi skyddar det som betyder mest. I över 30 år har vi jobbat med hemlarm och att öka våra kunders trygghet. Med vårt branschledande larmsystem, egen produktutveckling och Sveriges största larmcentral kan vi erbjuda ett säkert hem till ett fördelaktigt pris.

Räkna ut pris på hemlarm

Hemlarmserbjudande från Verisure

Vårt hemlarmserbjudande

 • Professionell installation av hemlarm
 • Uppkoppling till vår larmcentral
 • Fria väktarutryckningar vid verifierat larm
 • Övervakning dygnet runt
 • Kostnadsfri rådgivning och hjälp
 • Verisure App och Mina Sidor
 • Dubbel krypterad informationsöverföring
 • Avtalslång produkt- och tjänstegaranti

Styr och håll koll på ditt hem med Verisure App

Styr och håll koll på ditt hem i mobilen

Med Verisure hemlarm får du tillgång till Verisure App. Verisure App är Sveriges bästa app för hemlarm och vi uppdaterar den kontinuerligt. Appens smarta funktioner gör din vardag både lite enklare och säkrare.

Läs mer om vårt smarta hemlarm

Vi skyddar det som är mest värdefullt för dig.

Prisvinnande hemlarm

Verisure erbjuder Sveriges mest valda hemlarm med över 500 000 svenska kunder. Som branschledande har hemlarmet självklart jämförts, testats och blivit utsett till bäst i test flera gånger.

Bäst i test

Utmärkande i utvärderingar av Verisure hemlarm är att det är smidigt att använda, har många nyttiga funktioner och att man får valuta för pengarna.

 • Hem & Hyra
 • test.se
 • M3
 • PC för Alla

Andra utmärkelser

 • Red Dot Design Awards
 • iF Design Awards
 • Sveriges mest innovativa säkerhetsföretag av Svenskt innovationsindex
 • Sveriges bästa app för hemlarm – larmkollen.se

Prisade komponenter

Håll koll på hemmet med Verisure App

Ett hemlarm för framtiden

Med Verisure hemlarm kan du känna dig trygg och säker med ditt val av hemlarm år efter år. Med dubbla kommunikationsvägar, 4G och bredband, är vi väl förberedda när tekniken snabbt går framåt.

Unika produkter och tjänster

Verisure Guardian kontaktlarm
– trygghet även utanför hemmet

Larmpanel med röst
– tvåvägskommunikation med larmcentralen

ZeroVision® rökgenerator
– avbryter inbrottsförsök på sekunder

Seriekopplade rökdetektorer
– larmar samtidigt med både röst och siren

Videodetektor
– Schemalägg efter dina rutiner och dina husdjur

Smarta tillval för en underlättad vardag

Du kan underlätta din vardag samtidigt som du gör den mycket säkrare genom att integrera smarta produkter och tjänster med hemlarmet.

Villaägarnas Riksförbund rekommenderar Verisure

VILLAÄGARNAS REKOMMENDERADE LARMLEVERANTÖR

Vi är stolta att som enda larmleverantör vara rekommenderade av Villaägarnas Riksförbund.

”Vi vill att våra medlemmar ska ha det bästa möjliga hemlarmet, och det är därför vi rekommenderar Verisure hemlarm. Med Verisures branschledande brand- och inbrottsskydd är vi övertygade om att våra medlemmar får en tryggare och säkrare vardag.”
Läs mer

 
 

Så fungerar Verisure hemlarm

2.57
Prisvinnande hemlarm

Larmpaket anpassade för din bostad

Våra larmpaket är byggda på en framtidssäkrad plattform. Paketen är baserade på vårt marknadsledande hemlarm med möjligheten att byggas ut. Exempelvis med smarta tillval som digitala dörrlås och övervakningskameror.

Vi erbjuder både större och mindre larmpaket. Lampaketen anpassas sedan efter ditt boende oavsett om du bor i villa, radhus eller lägenhet. Allt för att du ska få det bästa möjliga hemlarmet för just din bostad.

Verisure hemlarm med kamera

Hemlarm med kamera kopplad till mobilen

Ett hemlarm med kamera ger en extra trygghet. Våra kameror erbjuder klara och högupplösta bilder och videor dag som natt. Koppla hemlarmets kameror till mobilen och titta till ditt hem när du vill – direkt i Verisure App.

Larmcentralen har enbart tillgång till kamerornas material vid en larmhändelse. Detta för snabbt kunna verifiera orsaken till larmet och sätta in rätt åtgärd. Din säkerhet är vår expertis och vi skyddar både dig och din data. Alltid krypterat, alltid säkert.

BESTÄLL LARM TILL HEMMET STEG FÖR STEG

Behovsanalys

1. Behovsanalys

Är du osäker på vilket hemlarm som passar din bostad så kan du göra vårt test*. Resultatet utgör grunden i vår rekommendation till dig. Du får även kostnadsfri rådgivning via telefon eller hemma hos dig, där vi diskuterar vilka tjänster du är intresserad av och vad som passar din bostad och dess planlösning.

Rekommenderat larm till hemmet

2. Rekommenderad lösning

När analysen är klar ger vi dig en rekommenderad lösning. Den innehåller de tjänster och det antal komponenter som behövs för att uppfylla dina behov.

Offert på larmlösning

3. Erbjudande

Du får i samband med rekommendationen även ett erbjudande att ta ställning till, med uppkopplingskostnad och kostnad för larmtjänst. Kostnaderna varierar beroende på vilka och hur många komponenter som behöver installeras. Detta påverkas av vilka tjänster du vill ha, storlek på bostaden, planlösning, antal ingångar och fönster.

Installation och genomgång av larmsystemet

4. Uppkoppling och genomgång

När du beställt larmet kommer en professionell säkerhetsexpert hem till dig och monterar det. Då går ni även igenom hur allting fungerar. Har du frågor efter det erbjuder vår kundtjänst dig professionell hjälp och support.

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

 

SÅ FUNGERAR VERISURE HEMLARM

Klicka på en komponent för att se hur den fungerar

Så fungerar Verisure hemlarm
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Vattendetektor

Upptäck vattenläckan i tid

Med vattendetektorn kan du upptäcka vattenläckan i tid och undvika stora bekymmer. En vattenläcka kan smyga sig på och växa obemärkt under lång tid. Om vattenläckan inte upptäcks snabbt kan den orsaka stora skador i ditt hem.

LÄS MER

Larmpanel med röst

Knappsats med röstfunktion

Få ut det mesta av larmsystemet. Vår larmpanel med röstfunktion gör det enkelt att hantera larmet. Panelen är stilren i sin utformning och är fylld med smarta funktioner för att öka din trygghet och säkerhet. 

LÄS MER

Videodetektor

Med bilder och videos kan vi verifiera larmorsaken

Vår videodetektor erbjuder professionell verifiering och åtgärd vid larm. Med bilder och videos kan vi verifiera larmorsaken och skicka väktare eller tillkalla polis och räddningstjänst vid inbrott eller brand.

LÄS MER

Inomhussiren

Stressande ljudkälla för inbrottstjuven

Inomhussirenen uppmärksammar både dig och inbrottstjuven om att ett larm har löst ut vid ett inbrottsförsök. Ljudnivån för sirenens tjut blir starkare och starkare över 180 sekunder upp till 105dB. Det är en stressande ljudkälla för obehöriga besökare, men du som kund kan enkelt stänga av ljudet genom att larma av.

LÄS MER

Klimatdetektor

Håll koll på inomhusmiljön

Hur ditt hus mår påverkar också välmåendet hos dig och din familj. En för hög relativ luftfuktighet kan orsaka fuktproblem och mögel, medan en låg luftfuktighet kan leda till torra ögon och torr hud, eller allergier. Med klimatdetektorn kan du upptäcka riskerna i tid och undvika skador i hemmet.

LÄS MER

Rökdetektor

När varje sekund räknas

Verisure rökdetektorer är sammankopplade och varnar med både röstmeddelande och signal så att alla i hemmet snabbt vet var rökutvecklingen finns. Samtidigt larmar systemet larmcentralen. Du får också ett meddelande till din mobil.

LÄS MER

Vibrationsdetektor

Larmar redan när ett inbrottsförsök påbörjas

Våra vibrationsdetektorer larmar när ett inbrottsförsök påbörjas på ett fönster eller en dörr. En vanlig magnetdetektor triggar larmet först när dörren eller fönstret bryts upp. Med våra vibrationsdetektorer har vi alltså möjlighet att upptäcka inbrottet innan det sker och kan därför också agera snabbare.

LÄS MER

ZeroVision®

Avbryter ett pågående inbrott

ZeroVision® är en rökgenerator som avbryter ett pågående inbrott. Vid aktivering fyller den utrymmet som den är placerad i med en tät rök som gör det väldigt svårt att se och orientera sig i. Röken är helt ofarlig, men gör det väldigt svårt för tjuven att stjäla dina värdesaker och minimerar tiden för skadegörelse i din bostad.

LÄS MER

Arlo Pro 4

Kristallklar video med 2K HDR-upplösning

Arlo Pro 4 är en kamera med marknadsledande teknologi inom kamerabevakning som har blivit utsedd till bäst-i-test i flera tester och mottagit mycket goda recensioner och rekommendationer. Få din Arlo Pro 4 uppkopplad till larmcentral – bara hos Verisure!

LÄS MER

Arlo Essential Spotlight

Identifiera detaljer i full HD-upplösning

Med Arlo Essential Spotlight får du en livekamera med full HD-upplösning och färg även på natten. Vaka över det som betyder mest med ett extra öga, direkt i din mobil. Vid en larmhändelse kan våra larmoperatörer få tillgång till kameran för att snabbt verifiera larmorsaken och sätta in rätt åtgärd.

LÄS MER

Vanliga frågor om hemlarm

Vad är ett hemlarm?

Ett hemlarm är ett trådlöst system som ska skydda dig och ditt hem mot bland annat inbrott, bränder och vattenläckor. Det här görs med hjälp av komponenter och tjänster, som exempelvis olika typer av detektorer, kameror och väktarutryckningar. Moderna hemlarm är idag uppkopplade till en larmcentral där larmoperatörer finns redo att assistera dig dygnet runt vid en larmhändelse.

Hur fungerar ett hemlarm?

Hemlarmets komponenter installeras i ditt hem och kopplas upp till larmcentralen, om sådan larmtjänst erbjuds. Du styr larmet själv om dagarna, exempelvis larma av och på. Vid ett inbrottsförsök, en rökutveckling eller annan larmhändelse triggas larmet samtidigt som en larmsignal går till larmcentralen. Larmoperatörerna verifierar larmet och sätter snabbt in rätt åtgärd, exempelvis avhyser inkräktare via en röstenhet, avbryter inbrottet med en rökgenerator, skickar väktare till platsen eller meddelar polis och/eller räddningstjänst.

Behövs hemlarm?

Ja, ett hemlarm behövs om du vill skydda ditt hem mot exempelvis inbrott, brand och vattenskador på ett effektivt och säkert sätt. Gör vårt test och se vilket hemlarm du borde ha.

Är ert hemlarm bra?

Ja, vårt prisbelönta hemlarm har blivit utsett till bäst i test i flera olika tester. Med över 500 000 kunder erbjuder vi Sveriges populäraste hemlarm. Testa vilket hemlarm som är bäst för dig.

Vilket hemlarm är bäst?

Vilket hemlarm som är bäst för dig beror på hur du bor och vilka funktioner du behöver. Verisure hemlarm har blivit utsett till bäst i test i flera olika tester och anpassas efter dina behov.

Till vilket pris kan man få ett hemlarm?

Med vårt snabba test kan du enkelt räkna ut vad ett hemlarm skulle kosta för just ditt hem. Du får ett prisförslag med ett frånpris på 12kr/dag. Du kan även kontakta oss för en helt kostnadsfri säkerhetsrådgivning.

Priset för ett hemlarm varierar beroende på vilka produkter och tjänster som du behöver i ditt hemlarm. Verisure är Sveriges mest valda hemlarm och vi erbjuder flera olika prisvärda paketeringar för både villa, radhus och lägenhet. Du hittar vilket hemlarm som passar dig och räknar ut pris här.

Kan hemlarm integreras med ett smart hem?

Våra hemlarm kan interageras med produkter för det smarta hemmet, som exempelvis digitala dörrlås, smarta eluttag och videodörrklockor. Dessa kan då styras med hjälp av hemlarmets app från en smartphone. Övriga tjänster som finns tillgängliga till våra hemlarm är exempelvis överfallslarm i mobilen, husdjursanpassning av rörelsedetektorer och ID-skydd för de som bor i hemmet.

Var kan jag beställa Verisure hemlarm?

Det enklaste sättet är att göra vårt test* för att se vilket hemlarm som passar dig bäst, eller ringa oss på 013-31 71 73

VERISURE REKOMMENDERAS AV

Prisvinnande och rekommenderat larm
Verisure hemlarm har blivit utsett till bäst i test flera gånger genom åren

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.