Vi har 35 års erfarenhet
och över 500 000
svenska kunder

Sveriges mest installerade hemlarm

SVERIGES MEST INSTALLERADE HEMLARM

Vårt larm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 500 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen.

Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet.

Uppkoppling till vår egna larmcentral med övervakning dygnet runt, fria väktarutryckningar och professionell installation är grundvalar i vårt erbjudande. I dag är Verisure varumärket för vårt konsumenterbjudande. Med 5 miljoner kunder och över 25 000 anställda världen över, är vi nummer ett i Europa och växer starkt i Sydamerika.

Securitas Direct grundades 1988 som en del av företaget Securitas i Sverige. Securitas Direct blev 2006 ett eget företag. Fokus har hela tiden legat på utvecklingen av säkerhetsprodukter och tjänster kopplade till hem och företag.

Verisure Innovation Center

EGEN UTVECKLING AV PRODUKTER OCH TJÄNSTER

Alla Verisure-produkter och tjänster, såväl som stödsystem utvecklas på vårt egna Innovation Center. Vårt forsknings- och utvecklingsteam har breda kunskaper inom webb, databaser och systemutveckling.

Innovation Center är beläget i Malmö och i Linköping, men består av ett internationellt team med anställda placerade vid våra kontor runt om i Europa.

Räkna ut pris på hemlarm*

VERISURE I SIFFROR

4,7 miljoner kunder
KUNDER
17 länder
LÄNDER
35 år i branchen
ÅR I BRANSCHEN
25000 anställda
ANSTÄLLDA
en ny kund var 30 sekund
NY KUND VAR 30 SEK

VÅRA UTMÄRKELSER

Vår innovation når ständigt nya höjder. Nedan visas ett axplock av våra senaste utmärkelser, priser och rekommendationer.

Bäst i test

● Hem & Hyra

● test.se

● M3

● PC för Alla

Design

● Red Dot Design Awards

● iF Design Awards

Innovation

● Sveriges mest innovativa säkerhetsföretag av Svenskt innovationsindex

● Sveriges bästa app för hemlarm – larmkollen.se

Rekommendationer

● Rekommenderas av Villaägarnas Riksförbund

● ”Utmärkt” omdöme på Trustpilot

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Verisures speak up-policy

Vårt compliance-program

Vi är stolta över att skydda. Genom att skydda det som är viktigast varje dag förändrar vi liv till det bättre.

Vi har redan förtroendet hos 5 miljoner kunder i 17 länder över hela världen, vilket återspeglar värdet av förtroende och ansvar som finns i vårt DNA. Vårt compliance-program anger de standarder vi följer och vill överträffa, för att uppfylla de föränderliga förväntningarna på oss. Det ger vägledning om våra interaktioner med våra kollegor, våra kunder, våra leverantörer, våra konkurrenter och alla våra andra intressenter.

Vår Speak Up Policy tillåter alla våra intressenter, inklusive våra anställda, tidigare anställda, kandidater, leverantörer och kunder att bidra till vårt uppdrag att skydda det som är viktigast, genom att ta upp misstankar om allvarliga brott mot vår uppförandekod, policyer, standarder eller tillämpliga lagar.

Läs vår Speak Up-policy för koncernen här.

Gå till https://www.verisurespeakup.com

Verisure och RFSL
– ett samarbete för allas lika rättigheter

Vi är stolta över vårt samarbete med RFSL. Tillsammans arbetar vi för en ökad trygghet och inkludering av hbtqi-personer i samhället.

Trygghet är en central fråga för oss som bolag. Därför är det en självklarhet att alla människor ska känna sig trygga på sina arbetsplatser och i samhället. Tillsammans med RFSL jobbar vi för att trygga människors vardag, öka kunskapen kring trygghet för hbtqi-personer i samhället, samt utbilda oss internt om hbtqi-frågor, inkludering och normkritik.

MER OM VERISURE

Lediga jobb

Lediga jobb

Vi söker kontinuerligt efter nya talanger. Ta en titt bland våra platsannonser för lediga tjänster.

Läs mer

Verisure i media

Verisure i media

Se pressmeddelanden och ta kontakt med våra pressombud.

Läs mer

Bli franschisetagare

Bli franschisetagare

Som franchisetagare driver du ditt eget företag under varumärket Verisure.

Läs mer

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.