HÅLL KOLL PÅ HEMMET,
VAR DU ÄN BEFINNER DIG

Fjärrstyr hemmet med Verisure App

VERISURE APP – STYR HEMMET MED MOBILEN

Med Verisure App är det enkelt att styra hemmet med mobilen – var du än befinner dig.

Med appen kan du larma på och av, bli meddelad om strömavbrott och se att barnen kommer hem. Du kan också aktivera tillfälliga användarkoder och larmbrickor - perfekt för husvakten, hantverkaren och städfirman. Och med funktionen Schemaläggning kan du till exempel välja att systemet ska larma på skalskyddet varje vardagkväll kl 22:30, eller att alla smart plug kopplade till belysning ska sättas på om brandlarmet löser ut.

Styr hemmet med mobilen och låt Verisure App göra din vardag både tryggare och enklare.

Ladda ner Sveriges populäraste app för hemlarm

Verisure App finns för iPhone och Android och är den hemlarmsapp som har högst betyg i Sverige på både App Store, Google play och larmkollen.se. Ladda ner den till mobilen eller surfplattan genom att klicka på en av länkarna nedan eller gå till din app-butik och sök på Verisure App.

Larm kopplat till mobiltelefon

Att få SMS-larm, eller GSM-larm, till mobiltelefonen har funnits länge. Larmet är då kopplat till mobiltelefonen via ett GSM-modem som likt mobiltelefonen har ett SIM-kort. Sedan internets intåg är det dock vanligare att larm har dubbla kommunikationsvägar, både via bredband och GSM.

Larm med app

Nu för tiden kan du få alla möjliga larm kopplat till mobiltelefonen via larmets app. Vid exempelvis ett inbrottsförsök, en brand eller en vattenläcka blir du notifierad direkt i din mobiltelefon. Moderna larm erbjuder även någon typ av personlarm eller överfallslarm i larmets app, och det är även här du får överblick över larmets status.

Du kan läsa mer om Verisure App och hur du kan styra larmet med mobilen längre ner på den här sidan.

RÄKNA UT PRIS PÅ HEMLARM

TESTA HEMLARM KOSTNADSFRITT ETT ÅR

Vi söker familjer som vill prova framtidens larmsystem KOSTNADSFRITT i 12 månader.

Du kan enbart anmäla ditt intresse en gång. Gäller ej befintliga kunder. Se villkor vid anmälningsformulär.

MED VERISURE APP KAN DU...

Klicka på rubrikerna för mer information.

 • Kolla status på larmetÄr larmet på eller av? Dagens höga tempo i vardagen innebär också tajta tidsscheman och tillfällig glömska. Med Verisure App i din smartphone kan du snabbt kontrollera status på larmet där hemma och få koll på läget.
 • Larma på/av på distansMed Verisure App i mobilen får du kontroll på larmsystemet och kan larma på/av från jobbet, affären eller när du reser. Du kan också använda mobilen för att styra larmet när du är i hemmet, t ex för att larma på/av skalskyddet från sovrummet.
 • Styra lampor och övrig elektronik på distansMed en smart plug ansluten till lampor eller andra elektroniska apparater kan du enkelt styra och kontrollera dem på distans med Verisure App. Få det att verka som att du är hemma när du åker på semester, kolla så att kaffebryggaren är avstängd där hemma eller använd den som en vanlig timer.
 • Push-meddelanden i mobilenVia Verisure App skickas notifieringar till din smartphone. På så sätt är det enkelt att hålla reda på när någon sätter på eller stänger av larmet. Till exempel när barnen larmar av systemet med sin larmbricka när de kommer hem från skolan. Du får också meddelanden om brandlarmet går eller vid tekniska problem.
 • Läsa av temperaturen hemmaFlera av våra komponenter har en inbyggd termometer som låter dig läsa av temperaturen direkt i appen. Du kan också bli meddelad om temperaturen passerar dina valda gränsvärden. Ett smart sätt att hålla koll på elräkningen – en grad kan göra stor skillnad i plånboken.
 • Skicka kontaktlarmMed funktionen Verisure Smart i appen kan du med några enkla inställningar se till att skalskyddet larmas på automatiskt inför natten och att det larmas av på morgonen. Du kan också styra belysningen så att lamporna tänds när någon kommer hem och larmar av, eller att de tänds och släcks i synk med solens upp- och nedgång.
 • Schemalägga händelser i förväg

MED VERISURE APP KAN DU...

Klicka på rubrikerna för mer information.

Är larmet på eller av? Dagens höga tempo i vardagen innebär också tajta tidsscheman och tillfällig glömska. Med Verisure App i din smartphone kan du snabbt kontrollera status på larmet där hemma och få koll på läget.
Med Verisure App i mobilen får du kontroll på larmsystemet och kan larma på/av från jobbet, affären eller när du reser. Du kan också använda mobilen för att styra larmet när du är i hemmet, t ex för att larma på/av skalskyddet från sovrummet.
Med en smart plug ansluten till lampor eller andra elektroniska apparater kan du enkelt styra och kontrollera dem på distans med Verisure App. Få det att verka som att du är hemma när du åker på semester, kolla så att kaffebryggaren är avstängd där hemma eller använd den som en vanlig timer.
Via Verisure App skickas notifieringar till din smartphone. På så sätt är det enkelt att hålla reda på när någon sätter på eller stänger av larmet. Till exempel när barnen larmar av systemet med sin larmbricka när de kommer hem från skolan. Du får också meddelanden om brandlarmet går eller vid tekniska problem.
Flera av våra komponenter har en inbyggd termometer som låter dig läsa av temperaturen direkt i appen. Du kan också bli meddelad om temperaturen passerar dina valda gränsvärden. Ett smart sätt att hålla koll på elräkningen – en grad kan göra stor skillnad i plånboken.
Med funktionen Verisure Smart i appen kan du med några enkla inställningar se till att skalskyddet larmas på automatiskt inför natten och att det larmas av på morgonen. Du kan också styra belysningen så att lamporna tänds när någon kommer hem och larmar av, eller att de tänds och släcks i synk med solens upp- och nedgång.
 
 

Så fungerar Verisure App

3.10

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET ATT ANVÄNDA VERISURE APP

Larma av och på

Ta bilder

Styr belysning

 

Skicka kontaktlarm

Använda SOS-timer

Verisure @home

AKTIVERA VÅR SÄKRASTE APP-FUNKTION

Med @Home i Verisure App kan larmcentralen få bättre information om vem i familjen som kan vara hemma om larmet går. Det är ovärderlig information som vi snabbt kan vidarebefordra till exempelvis räddningstjänsten om det börjar brinna.

Men det är inte allt. Tidigare har du kunnat se när någon kommer hem och larmar av. Med @Home kan du när som helst se vilka som är hemma eller borta. Det kan till exempel vara en extra trygghet att se att inte bara ett utan att alla barn kommit hem efter skolan.

Så för säkerhets skull - gå till 'Användare' i appen och bjud in alla familjemedlemmar till @Home.

Räkna ut pris på hemlarm med app!

RÄKNA UT PRIS

AUTOMATISERING I APPEN

Automatisering ger dig möjlighet att anpassa hemlarmets funktioner efter dina och din familjs behov, direkt i Verisure App.

 • Aktivera automatisk på- och avlarmning av skalskyddet de veckodagar och tider som passar dig
 • Styr belysning och elektriska apparater genom att ställa in smart plugs efter de tider, händelser, larm och varningar du själv väljer. Till exempel så kan dina lampor tändas specifika tider, när du kommer hem och larmar av, när larmet går, eller när ett fönster öppnas. Du kan också ställa in att alla elektriska apparater stängs av när du går hemifrån och larmar på
 • Ange när du vill att den smarta kameran ska ta bilder vid rörelse – alltid eller endast när larmet är på. Självklart kan du även ta bilder med din mobil när du vill
 • Välj tider och veckodagar då ditt smarta lås ska ha automatisk låsning aktiverat

Smart schemaläggning med Verisure Smart

Smart schemaläggning

Ställ in dina koder och larmbrickor så att de endast fungerar vissa tider, exempelvis endast fredagar 10 –12 när städfirman kommer eller under en viss vecka då hantverkaren är på plats. Tryggt och enkelt!

Smart koll med Verisure Smart

Smart koll

För de fönster och dörrar som har en detektor kan du direkt se i appen om något lämnats öppet. Du kan även bli meddelad om de varit öppna i mer än exempelvis 10 minuter – en extra smart koll.

Smarta påminnelser med Verisure Smart

Smarta påminnelser

Händer det att du glömmer bort att larma på? Vill du bli påmind om att larmet inte larmats av ett visst klockslag? Aktivera påminnelser så kan du själv vidta åtgärder. Kommer i slutet av december.

FACE ID I VERISURE APP

- Ett enklare och snabbare sätt att styra larmet

Du som har en iOS-telefon kan använda dig av Face ID (ansiktsigenkänning) för att låsa upp appen istället för att använda sin användarkod. Face ID-funktionen gör att du kan styra ditt larm och smarta lås snabbare och enklare, utan att kompromissa med säkerheten.

Face ID är tillgängligt för iOS och iPhone X eller senare modeller. Du aktiverar Face ID både i din enhet och i appen under Mer->inställningar->Face ID.

SMARTA KNAPPAR

Samla flera händelser, som du vill ska utföras samtidigt, under en enda knapp.

Du kan skapa en egen ”God morgon-knapp” som larmar av skalskyddet och tänder lampor. ”God natt” kan larma på skalskyddet och stänga av elektriska apparater.

Verisure App i din smarta klocka

VERISURE APP I DIN KLOCKA

Som första larmföretag i Europa lanserade vi vår app för Apple Watch och Wear OS by Google.

Med en smart klocka behöver du inte längre ta upp din telefon och öppna den med pin-kod för att se statusen på hemlarmet, det räcker med att ta en titt på klockan. All information du behöver finns runt din handled.

Räkna ut pris på hemlarm med app!

Räkna ut pris

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

SKAPA ETT SMART HEM OCH STYR DET MED MOBILEN

Många av våra komponenter är uppkopplade till både larmcentral och Verisure App. Med appen kan du hålla koll på larmsystemet och styra hemmet med mobilen på distans. Vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten erbjuder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm. Vi lägger löpande till nya tjänster, allt för ett enklare vardagsliv och ett smartare hem.

 Smart plug och Verisure att ger mer trygghet till ditt hem

Smart plug - Styr belysning och elektronik

Med smart plug kan du styra belysning och nästan alla elektriska apparater i ditt hem via Verisure App. Tänd och släck med mobilen. Programmera belysningen så att det ser ut som att du är hemma under semestern.

LÄS MER OM SMART PLUG

 Trygghetspanel

Trygghetspanel - Hjälp ett knapptryck bort

Med trygghetspanelen får du flera funktioner för bättre och ökad trygghet för hela familjen. Du kan aktivera larmets SOS-funktion men också till- och frånkoppla larmets skalskydd och via funktionen dörrklocka bli meddelad om någon öppnar en dörr eller ett fönster med vibrationsdetektor.

LÄS MER OM TRYGGHETSPANEL

 Med Verisure blir Panasonics värmepump smartare

Smart energimodul - För smartare värmepump

Verisure App fungerar som en fjärrkontroll till Panasonics nya luftvärmepumpar. Stäng av och sätt på värmepumpen, ställ in önskad temperatur och styr luftriktning. Vi lanserar löpande nya funktioner i Verisure App.

LÄS MER OM SMART ENERGIMODUL

Smart digitalt dörrlås

Smart lås - Enklare och roligare vardag

Släpp in hantverkaren eller ta emot det nya kylskåpet, trots att du inte är hemma. Skapa tillfälliga inpasseringskoder för husvakten när du är på semester. Se vem som låser upp hemma medan du är på jobbet. Med en smart låsmodul till ett digitalt lås från Yale Doorman kan du styra det med Verisure App. Så får du en lite enklare och roligare vardag och koll på hemmet.

LÄS MER OM SMART LÅS

Med Verisure vattendetektor behöver du inte oroa dig för besvärliga vattenskador

Vattendetektor - Upptäck vattenläckan i tid

Med Verisure vattendetektor behöver du inte oroa dig för besvärliga vattenskador. En vattenläcka kan smyga sig på och växa obemärkt under lång tid. Om vattenläckan inte upptäcks snabbt kan den orsaka stora skador i ditt hem.

LÄS MER OM VATTENDETEKTORN

Klimatdetektor till ditt smarta hem

Klimatdetektor - Full koll på luftfuktighet

Hur ditt hus mår påverkar också välmåendet hos dig och din familj. En för hög relativ luftfuktighet kan orsaka fuktproblem och mögel, medan en låg luftfuktighet kan leda till torra ögon och torr hud, eller allergier. Med klimatdetektorn kan du upptäcka riskerna i tid och undvika skador i hemmet.

LÄS MER OM KLIMATDETEKTORN

Vanliga frågor om Verisure App

Vilken smarta hem lösning är bäst?

Vi anser att den bästa lösningen för ett smart hem är en lösning där även hemlarmet integreras. Med Verisure hemlarm kan du styra båda hem och larm med Verisure app direkt i din mobil.

Har Verisure en app?

Ja, Verisure App erbjuder många funktioner. Styr ditt hem och Verisure hemlarm direkt från din mobil. Du kan aktivera och inaktivera larmet, tända eller släcka lamporna och mycket mer.

Finns Verisure App till Android?

Ja, du kan ladda ner Verisure App till både iOS och Android via Apple Store och Google Play. Med Verisure App kan du styra både hemmet och hemlarmet direkt från din mobil.

Hur kan jag styra hemmet med mobilen?

Med ett Verisure hemlarm får du tillgång till Verisure App som låter dig styra både hem och larm med mobilen. Med Smart plugs kan du koppla upp hemmet belysning och elektiska apparater till systemet.