VERISURE GUARDIAN

TA MED DIG TRYGGHETEN ÖVERALLT

Verisure Guardian – överfallslarm som app kopplat till larmcentral

VERISURE GUARDIAN
- ÖVERFALLSLARM

Med Verisure Guardian får du överfallslarm i form av kontaktlarm och SOS-timer i din mobil kopplat direkt till Sveriges största larmcentral.

Ta med dig hemlarmets trygghet i din mobil. Med Verisure Guardian kan du inom Sveriges gränser när som helst, och var som helst, komma i kontakt med vår larmcentral. Vi finns vid din sida, dygnet runt, när du behöver oss som mest.

Verisure Guardian är en typ av överfallslarm i Verisure App som är kopplat till vår larmcentral. Tjänsten erbjuder även funktioner så som personlarm och en SOS-timer som skickar en larmsignal till vår larmcentral om du inte bekräftar din säkra ankomst i tid. Du kan läsa mer om olika typer av överfallslarm längre ner.

  • SOS-knapp
  • SOS-timer
  • Överfallslarm
  • Personlarm
  • GPS spårning
  • Kopplat till larmcentral

RÄKNA UT PRIS PÅ HEMLARM*

 
 

Så fungerar Verisure Guardian

1.10
Överfallslarm app. Spåra mobil position.

Verisure Guardian – Verisure SOS

Behöver du vår assistans? SOS-knappen ger dig ett överfallslarm i form av en app med kontaktlarm kopplat till vår larmcentral.

Med Verisure SOS kan du få kontakt med en av våra larmoperatörer på larmcentralen, oavsett om du är hemma eller inte. Tryck bara på SOS-knappen i din mobil så tar vi emot ditt kontaktlarm tillsammans med din platsinformation och din kundinformation. Vid behov kommer våra larmoperatörer att meddela dina kontaktpersoner, och vid en verifierad kritisk situation kan de även kontakta räddningstjänsten.

Du kan lägga till en widget på din mobil för snabbare åtkomst till Verisure Guardians funktioner. Då de flesta av oss idag har mobilen med oss var vi än går, kan det kännas tryggt att ha snabb åtkomst till ett överfallslarm i en app. Sveriges mest nedladdade app för hemlarm är inte en app du bara använder hemma. Med Guardian som tillägg i Verisure App kan du känna hemlarmets trygghet med hjälp av din mobil, var du än befinner dig i Sverige.

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Överfallslarm med GPS spårare.

Verisure Guardian – CHECK ON ME

Vet någon om att du kommer fram säkert? SOS-timern skickar ett kontaktlarm till vår larmcentral om du inte bekräftar din säkra ankomst i tid och GPS-spårar din mobils position.

Om du känner dig osäker när du är ute och går eller vid någon annan aktivitet, kan det kännas tryggt att någon har koll på att du kommer fram säkert. Be Verisures larmoperatörer kontakta dig så att du kan känna dig trygg hela vägen.

Uppskatta tiden för att nå din destination med SOS-timern och låt din mobil fungera som en GPS-spårare, så att vår larmcentral kan spåra din mobils position under tiden timern är aktiverad. Om du inte bekräftar din säkra ankomst kommer våra larmoperatörer få en larmsignal med din platsinformation och kundinformation. En larmoperatör kommer försöka kontakta dig, och vid behov dina kontaktpersoner. Vid en verifierad kritisk situation kommer de även meddela räddningstjänsten.

Räkna ut pris på hemlarm*

SILENT RESPONSE – TYST ÅTGÄRD VID LARM

Behöver du vår assistans utan att någon annan får reda på det?

Med Verisure Guardian kan du även skicka så kallade tysta larm. Larmsignalen kommer in som vanligt till larmcentralen, men utan att det märks på plats. Du kan läsa mer om Silent Response och hotkoder här.

Varför ska man ha överfallslarm?

VARFÖR SKA MAN HA ÖVERFALLSLARM OCH HEMLARM?

Vi är många som oroar oss för inbrott och brand i våra hem, men statistiken visar att många av oss även inte känner oss trygga utanför hemmet. Statistiken nedan är hämtad från BRÅ:s Nationella trygghetsundersökning 2022:

  • 27% av befolkningen känner sig inte trygga under sena kvällar i sitt bostadsområde
  • 6% av befolkningen undviker helt att gå ut under sena kvällar på grund av otrygghet

Med ett hemlarm från Verisure kan du och din familj känna er trygga oavsett var ni befinner er. Aktivera Verisure Guardian för alla i familjen och ta med er hemlarmets trygghet överallt.

RÄKNA UT PRIS PÅ HEMLARM*

Hur Fungerar Verisures överfallslarm?

Verisure Guardian är ett mobilt kontaktlarm, eller personlarm som det även kallas, som gör det möjligt för dig att snabbt komma i kontakt med vår larmcentra, oavsett var du än befinner dig i Sverige, via Verisure App. Informationsöverföringen till vår larmcentral är alltid krypterad så att vi kan skydda dig och skydda din data. Vi finns vid din sida, dygnet runt, när du behöver oss som mest.

Olika typer av överfallslarm

Olika typer av överfallslarm

Överfallslarm är vanliga inom handeln och mer utsatta verksamheter så som banker eller värdedepåer. Ofta fungerar överfallslarmet som så att en anställd aktiverar ett tyst larm, vid exempelvis ett rånförsök, som går till en larmcentral som i sin tur kontaktar polis eller väktare vid behov. Men på senare tid har personliga överfallslarm blivit allt mer vanliga.

Personliga överfallslarm, eller personlarm, finns i flera olika former. Antingen som en liten dosa man bär med sig eller som en app. Personlarm kan även ge ifrån sig kraftiga ljudsignaler eller vara uppkopplade till larmcentral. Personlarm ska inte förväxlas med trygghetslarm som är larmsystem för personer med speciella vårdbehov.

Verisure Guardian är ett personligt överfallslarm som aktiveras via Verisure App och är alltid uppkopplat till vår larmcentral. Det är ett tyst överfallslarm som sätter dig i kontakt med larmcentralen och ger alltså inte ifrån sig några kraftiga ljudsignaler som omgivningen kan höra.

GPS spårning. Spåra mobil position.

Spårning, GPS och kundinformation

Din platsinformation blir enbart tillgänglig för larmcentralen när du väljer att aktivera någon av Verisure Guardians funktioner. Syftet med att kunna spåra din mobils position är att kunna erbjuda assistans så snabbt så möjligt om någonting skulle hända dig.

Om vi tar emot ett kontaktlarm från dig, oavsett vilken funktion som används, så kan vi via GPS spåra din position och vid behov föra den informationen vidare till dina kontaktpersoner eller räddningstjänsten.

Då vår larmcentral har din kundinformation sedan tidigare, och att vi via GPS kan spåra din position när du aktiverar ett kontaktlarm med Verisure Guardian, gör att vi kan delge räddningstjänsten viktig information och rätt kontaktuppgifter om något skulle hända dig.

Överfallslarm kopplat till larmcentral.

Vår larmcentral

På vår auktoriserade larmcentral, som är störst i Sverige, jobbar våra specialutbildade larmoperatörer. De är experter på att tolka olika typer av larmorsaker och sätter snabbt in rätt åtgärd om så skulle behövas. Larmcentralen är självklart bemannad dygnet runt, året om.

Vi finns här för dig när du behöver oss som mest. Och med Verisure Guardian kommer du snabbt och enkelt i kontakt med våra larmoperatörer oavsett om du är hemma eller inte. Läs mer om vår larmcentral här.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.