45% RABATT PÅ ARLO ESSENTIAL + SMARTHUB NÄR DU BESTÄLLER HEMLARM*

Övervakningskamera

Hemlarm med övervakningskamera

Räkna ut pris*

eller få ett erbjudande via telefon

Genom att klicka på knappen accepterar du vår
integritets- och webbplatspolicy.

För erbjudande, ring oss på:

013-31 71 73

013-31 71 73

ÖVERVAKNINGSKAMERA FÖR DITT HEM

Få kontroll över ditt hem. Se vad som händer både i och utanför hemmet med marknadsledande övervakningskameror.

Kameraövervakning är ett snabbt och enkelt sätt att få kontroll över sitt hem. Få komplett uppsikt över hemmet med marknadsledande övervakningskameror kopplade till mobilen.
Övervakningskamera kopplad till mobilen

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

EN ÖVERVAKNINGSKAMERA FÖR ALLA LÄGEN

Arlo är Europas ledande varumärke för övervakningskameror

ARLO

Arlo är Europas ledande varumärke för övervakningskameror. I vårt sortiment erbjuds bland annat Arlo Pro 4, Arlo Essential Spotlight och Arlo Video Doorbell.
Läs mer

Arlo-kamera utomhus

UTOMHUS

Våra Arlo-kameror är väderbeständiga och kan installeras utomhus. Automatisk laddning med Arlo Solpanel. Perfekt för att hålla koll på trädgården, bilen eller förrådet.
Läs mer

Arlo-kamera inomhus

INOMHUS

Skapa en säker kameraövervakning i ditt hem, anslutet via Wi-Fi och till din mobil. Se vad som händer där hemma när du inte är där med Verisure App.
Läs mer

ÖVERVAKNINGSKAMEROR KOPPLADE TILL LARMCENTRAL

Villalarm med brandskydd

VID BRAND

Med vårt moderna brandskydd kan du och din familj tjäna dyrbar tid när varje sekund räknas. För att vi ska kunna tillkalla brandkåren behöver vi verifiera brandlarmet. Det är här övervakningskameror kan spela en betydande roll för hur snabbt våra larmoperatörer kan verifiera branden och i förlängningen hur snabbt brandkåren kan vara på plats. Oavsett om ni är hemma eller inte.
Läs mer

Villalarm med inbrottsskydd

VID INBROTT

Vi erbjuder inbrottsskydd med unika produkter och tjänster som kan avbryta inbrott. Med övervakningskameror får våra larmoperatörer ett mycket bra verktyg för att verifiera inbrottsförsök och snabbt sätta in rätt åtgärd. Exempelvis aktivera ZeroVision® rökgenerator, avhysa genom röstenheter, skicka väktare och meddela polis. Kamerornas material kan även hjälpa dig med bevisning.
Läs mer

Verisure Guardian

VID KONTAKTLARM

Vid en olycka eller en hotfull situation i ditt hem kan du aktivera ett kontaktlarm. Larmet går till vår larmcentral som med övervakningskamerorna kan se vad som händer på platsen och följa händelseförloppet. Informationen från kamerorna kan förmedlas till räddningspersonal eller polis, beroende på situationen, och kan vara oerhört viktig för att du snabbt ska få hjälp.
Läs mer

 
 

EUROPAS LEDANDE VARUMÄRKE

Arlo är Europas ledande varumärke inom kameraövervakning. Känn dig trygg och säker med marknadsledande teknologi.

Med hundratals utmärkelser runt om i Europa är Arlos övervakningskameror bland de mest prisbelönta på marknaden. Följ vad som händer med kristallklar video från varje vinkel, inomhus och utomhus, dag som natt. Alltid krypterat, alltid säkert.
Räkna ut pris*

FAQ

Vilken är den bästa övervakningskamera?

Arlo Ultra är den bästa övervakningskameran enligt Konsumentmagasinet där även Arlo Pro 4 finns med. Du hittar vårt sortiment av Arlo-kameror här.

Får man sätta upp övervakningskamera på sin tomt?

Ja, du får sätta upp övervakningskameror på din tomt. Du behöver inte ansöka om något tillstånd för detta, men du är skyldig att följa kamerabevakningslagen och dataskyddsförordningen (GDPR).

Du kan läsa mer om lagar och regler för övervakningskamera här.

Måste man ha skylt om kameraövervakning?

Ja, man måste ha en eller flera skyltar om man ska bedriva kameraövervakning. Skyltarna ska på ett tydligt sätt upplysa om att området är övervakat och bör sitta i ögonhöjd.

Kan man ha övervakningskamera utan wifi?

Ja, man kan ha övervakningskamera utan Wi-Fi. Ett vanligt alternativ är då en övervakningskamera med ett simkort. Tekniken för detta är dock inte lika pålitlig som med en fast internetuppkoppling likt Wi-Fi.

Är kameraövervakning effektivt?

Ja, den gemensamma forskningen visar att kameraövervakning är mycket effektivt mot egendomsbrott. Exempel på egendomsbrott är stölder och inbrott.

VERISURE REKOMMENDERAS AV

Prisvinnande och rekommenderat larm
Verisure hemlarm har blivit utsett till bäst i test flera gånger genom åren

ANDRA TITTADE OCKSÅ PÅ

Övervakningskamera utomhus

Utomhuskamera

Kameraövervakning av din tomt har aldrig varit enklare.

Läs mer

Övervakningskamera inomhus

Inomhuskamera

IP-kameror anslutna till ditt wifi för kameraövervakning av ditt hem.

Läs mer

Videodetektor

Videodetektor

Med inbygg rörelsedetektor, smart detektering, hög upplösning, dag som natt, ökar du tryggheten i ditt hem.

Läs mer

*Kampanjvillkor

Erbjudandet gäller t.o.m 24/6 2024. Erbjudandet avser enbart nya kunder som kommer i kontakt med oss genom denna kampanj. Rabatten gäller för hemlarmslösningarna ZeroVision High Security Alarm och Smart Voice Alarm. 30-dagarspris på larmlösning med: (i) ZeroVision High Security Alarm 8 980 kr uppkoppling + 598 kr månadskostnad, (ii) Smart Voice Alarm 5 990 kr uppkoppling + 529 kr månadskostnad. (iii) Arlo Essential + Smarthub 3080 kr uppkoppling + 49 kr månadskostnad. Kampanjerbjudandet ger 1390 kr i rabatt på angiven ordinarie uppkopplingskostnad av Arlo Essential + Smarthub. Vid en beställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt, därutöver gäller Verisure allmänna köpvillkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet.

Läs de allmänna köpvillkoren här >>
Läs mer om ångerrätt här >>

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.