Verisure Brandlarm

HEMLARM MED BRANDSKYDD

Räkna ut pris*

eller få ett erbjudande via telefon

Genom att klicka på knappen accepterar du vår
integritets- och webbplatspolicy.

För erbjudande, ring oss på:

013-31 71 73

013-31 71 73

Brandlarm

Med ett brandlarm hemma kan både liv och bostäder räddas. Vi ringer brandkåren oavsett om du är hemma, ligger och sover eller är bortrest.

Vi erbjuder brandlarm anpassade för alla typer av bostäder – villa, radhus, lägenhet. Brandlarmet är en del av vårt hemlarm som är uppkopplat till larmcentralen. Vi upptäcker och agerar snabbt, så att du kan känna dig trygg och säker.

Verisure brandlarm

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

Övervakat brandlarm - när varje sekund räknas

1

SNABB DETEKTERING

Med mycket precisa rökdetektorer upptäcks branden så snabbt som möjligt. Det här gör att du tjänar dyrbar tid för att rädda, varna, larma eller släcka.

2

TYDLIGA VARNINGAR

Rökdetektorerna är sammankopplade. Vid en brand varnar alla samtidigt med både siren och talade röstmeddelanden så att du får reda på var branden finns.
 

3

ALLTID AKTIVT

Brandlarmet är alltid aktivt. Närvarosignaler skickas ut var 10:e minut för att säkerställa funktionen. Det integrerade batteriets livslängd är 10 år.

4

LARMCENTRALEN AGERAR

Brandlarmet är övervakat av larmcentralen som är bemannad dygnet runt. Vi ringer brandkåren oavsett om du är hemma, ligger och sover eller är bortrest.

 
 

BRANDLARM KOPPLAT TILL LARMCENTRAL

Verisure brandlarm består av högkvalitativa komponenter och tjänster för att snabbt kunna upptäcka och agera på en brand.

En tjuv kan ta mycket, men en brand kan ta allt. Med vårt moderna brandlarm tjänar du och din familj dyrbar tid när varje sekund räknas. Brandlarmet är alltid aktivt och alltid uppkopplat till vår larmcentral som finns här för er – dygnet runt, året om.

MODERNT BRANDLARM SOM RÄDDAR LIV VARJE ÅR

Vad är egentligen skillnaden mellan en vanlig brandvarnare och ett uppkopplat brandlarm?

Brandvarnaren som vi känner den idag introducerades brett i svenska hem under 70-talet. Sedan dess är det accepterat att en vanlig brandvarnare räcker som ett hems brandskydd. Men vem ringer brandkåren om du ligger och sover eller inte är hemma?

Uppkopplat brandlarm

✓ Varnar med siren

✓ Varnar med röst

✓ Varnar din mobil

✓ Varnar larmcentralen som kontaktar brandkåren vid verifierat brand

✓ Varnar alla andra rökdetektorer i systemet

✓ Talar om var branden har uppstått

✓ Mäter rumstemperatur

✓ Mäter relativ luftfuktighet

✓ Alltid aktivt även när resten av larmsystemet är frånkopplat

✓ Testar sin egen funktionalitet automatiskt var 10:e minut

✓ Integrerade batterier med 10 års livstid

Vanlig brandvarnare

✓ Piper

Brandlarm hemma med rökdetektorer i varje rum

SÅ FUNGERAR VERISURE BRANDLARM

Vid en brand är varje sekund dyrbar. Därför rekommenderar vi en rökdetektor i varje rum.

De sammankopplade rökdetektorerna varnar med både signal och röstmeddelande. Om en detektor känner av rök säger den: "Varning brand!" och skickar signal till övriga detektorer i systemet. Dessa svarar med: "Varning. Brand i annat rum!". De här meddelandena varvas med en kraftig siren.

När rökdetektorerna upptäcker en brand kopplar våra larmoperatörer upp sig på larmsystemet. Med hjälp av videodetektorer och larmpanel med röst verifieras branden så att de snabbt kan ringa brandkåren. Samtidigt kan de prata med de som befinner sig i hemmet och exempelvis hjälpa till att hitta bästa vägen ut.

Räkna ut pris*

Villaägarnas Riksförbund rekommenderar Verisure

brandlarm REKOMMENDERAT AV VILLAÄGARNA

Villaägarnas Riksförbund rekommenderar Verisure som leverantör av brandlarm för sina medlemmar.

”Vi vill att våra medlemmar ska ha det bästa möjliga hemlarmet, och det är därför vi rekommenderar Verisure hemlarm. Med Verisures branschledande brand- och inbrottsskydd är vi övertygade om att våra medlemmar får en tryggare och säkrare vardag.”

 
 

Se vår kund berätta om branden i sitt hem

2:26

PRODUKTER FÖR BRANDSSKYDD I HEMMET

Utöver ett brandlarm rekommenderar vi även att du har följande produkter:

Brandsläckare – Pulversläckare på 6kg är ett måste i varje hem.

Brandfilt – Kväver snabbt en eld på exempelvis spisen.

Brandstege – För att snabbt kunna ta sig ner från övervåningen.

Vanliga frågor om brandskydd

Varför ska jag ha ett brandlarm hemma?

Du borde ha ett brandlarm hemma för att helt enkelt skydda dig och ditt hem mot bränder och brandskador. Vid en brand är varje sekund dyrbar och med ett brandlarm som är uppkopplat till larmcentral blir du varnad i tid och får snabbt assistans.

Måste jag ha ett brandlarm hemma?

Ja, det finns olika lagar, regler och allmänna råd från bland annat MSB som ställer krav på att det åtminstone ska finnas brandvarnare i alla bostäder. Vi rekommenderar ett brandlarm uppkopplat till larmcentral för att skydda dig och ditt hem mot bränder både när du är hemma och när du är borta.

Vad är ett brandskydd?

Brandskydd är ett samlingsbegrepp för åtgärder och produkter som förebygger bränder och brandskador. Exempelvis brandvarnare, brandfasta material, sprinklers eller ett installerat brandlarm uppkopplat till larmcentral.

Är brandskydd viktigt?

Ja, brandskydd är mycket viktigt för att skydda både liv och egendom. Vid en brand är varje sekund viktig och ett gediget brandskydd kan utgöra skillnaden mellan liv och död.

Var kan jag hitta fler tips om brandskydd i hemmet?

Du kan läsa mer om brandskydd på Larmvalet.se. Här hittar du flera artiklar om hur du kan förbättra ditt brandskydd, men även andra säkerhetstips för ditt hem.

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

VERISURE REKOMMENDERAS AV

Prisvinnande och rekommenderat larm
Verisure hemlarm har blivit utsett till bäst i test flera gånger genom åren

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.