FÅ PRIS PÅ Verisure HEMLARM

Gör vårt enkla test och se vilket hemlarm som passar dig och få ett prisförslag. Testet går snabbt!

Vad kostnaden blir för ett hemlarm beror huvudsakligen på två saker – hur stor din bostad är, samt vilka produkter och tjänster du önskar.

Testa vilket hemlarm som passar dig bäst och få ett prisförslag här!
Räkna ut pris*

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

DET PÅVERKAR PRISET PÅ HEMLARM

Storleken på din bostad och vilka produkter och tjänster du behöver är det som har störst påverkan på priset för ett hemlarm.

Ett hemlarm till en liten lägenhet kommer antagligen kosta mindre än ett hemlarm till en stor villa. Det här beror på att lägenheten förmodligen har färre ingångar och ytor som behöver skyddas, vilket i sin tur innebär färre komponenter och en enklare installation.

Gör vårt test här och få ett prisförslag för ett hemlarm till just din bostad.
Räkna ut pris*

Verisure larmcentral

DET PÅVERKAR MÅNADSKOSTNADEN

Antalet komponenter som är uppkopplade till larmcentralen är det som har störst påverkan på månadskostnaden för ett hemlarm.

Ett större och mer komplext larmsystem har fler komponenter som kräver övervakning av larmcentralen. Månadskostnaden påverkas alltså hur många komponenter, exempelvis rökdetektorer och vibrationsdetektorer som kopplas upp till larmcentralen från just din bostad. Vill du ha tillvalstjänster eller tillvalskomponenter, som Verisure Guardian eller digitalt dörrlås, kan även det påverka månadskostnaden.

Gör vårt test här och få ett prisförslag på vad en månadskostnad skulle kunna bli för dig.
Räkna ut pris*

 

ATT JÄMFÖRA PRIS PÅ HEMLARM

Att bara jämföra priser på hemlarm rakt av ger sällan en korrekt bild av vad det faktiskt kostar. Förutom priset bör du också överväga larmets funktioner så att du får det skyddet du önskar för en lång tid framöver. Därför har vi valt att lista några av de viktigaste sakerna att se över när du jämför hemlarm.

  • Kan larmsystemet anpassas för just ditt hem så att du får ett heltäckande skydd?
  • Är hemlarmet uppkopplat till en auktoriserad larmcentral som är bemannad dygnet runt?
  • Erbjuder hemlarmet en helhetslösning för allt du vill skydda dig mot, exempelvis inbrott, bränder och vattenskador?
  • Är hemlarmets teknik framtidssäkrad med kommunikationsvägar för 4G och bredband eller kommer du behöva byta ut systemet de kommande åren?
  • Är larmsystemet utbyggnadsbart och kompatibelt med andra säkra och smarta produkter för ditt hem, exempelvis digitala dörrlås och videodörrklockor?
  • Är hemlarmet prisbelönt, har det goda recensioner och är det rekommenderat av externa aktörer?

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

 
 

VARFÖR VERISURE?

Våra larmsystem bygger på vår egenutvecklade plattform. Plattformen är framtidssäkrad inför teknikskiftet som sker idag där exempelvis 2G- och 3G-nätet släcks ner. Den här plattformen gör oss även unika i att vi tar fram våra egna produkter och tjänster – ofta utifrån önskemål från våra kunder.

För att säkerställa våra larmsystems funktionalitet är de alltid uppkopplade till vår egen larmcentral. Det är Sveriges största larmcentral och här finns specialutbildade larmoperatörer redo att agera på larm dygnet runt, året om. Allt för att kunna erbjuda trygghet och säkerhet till våra kunder.

VERISURE REKOMMENDERAS AV

*Kampanjvillkor

Erbjudande avser endast nya kunder som kommer i kontakt med oss genom denna kampanj. Rabatten gäller för hemlarmslösningarna ZeroVision High Security Alarm eller Smart Voice Alarm med LockGuard och Larmpanel Utomhus samt extra larmbricka. 30-dagarspris på larmlösning med: (i) ZeroVision High Security Alarm 8 980 kr uppkoppling + från 568 kr månadskostnad, (ii) Smart Voice Alarm 5 990 kr uppkoppling + från 529 kr månadskostnad, (iii) LockGuard och Larmpanel utomhus 2 990 kr uppkoppling + 39 kr månadskostnad (iiii) larmbricka 190 kr uppkoppling. Detta erbjudande ger 1 500 kr rabatt på uppkopplingsavgift för hemlarmet och 2 990 kr rabatt på uppkoppling av LockGuard och Larmpanel Utomhus vid beställning av hemlarm, samt 190 kr rabatt på uppkoppling av en extra larmbricka. Vid en b eställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt på hemlarmslösningen. Därutöver gäller Verisures allmänna villkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet som finns att läsa i sin helhet på www.verisure.se/villkorErbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. Giltigt t.o.m. 2024 06 12.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.