Övervakningskamera

RÄKNA UT PRIS PÅ INBROTTSLARM

Räkna ut pris*

eller få ett erbjudande via telefon

Genom att klicka på knappen accepterar du vår
integritets- och webbplatspolicy.

För erbjudande, ring oss på:

013-31 71 73

013-31 71 73

INBROTTSLARM

Inbrottslarmet är en viktig del av hemlarmet. Med vårt branschledande inbrottsskydd kan vi snabbt avskräcka, upptäcka och avbryta inbrottsförsök.

Vi erbjuder inbrottslarm anpassade för alla typer av bostäder – villa, radhus, lägenhet. Med unika produkter och tjänster upptäcker och agerar vi mycket snabbt på inbrottsförsök. Så att ditt hem får vara just ditt.

Verisure inbrottslarm

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

TRÅDLÖST INBROTTSLARM MED SNABB VERIFIERING

Larmdekal för inbrottslarm installeras på garage

AVSKRÄCKER

Våra välkända larmdekaler visar klart och tydligt att ditt hem har ett professionellt installerat inbrottslarm. Det här är något som tjuven gärna undviker.

Vibrationsdetektor skyddar mot inbrott på en dörr

UPPTÄCKER

Vibrationsdetektorer utgör inbrottsskyddet för dina dörrar och fönster. De reagerar på stötar och vibrationer och larmar redan innan tjuven tagit sig in.

Inbrottslarm med kamera som snabbt verifierar inbrott

VERIFIERAR

Videodetektorernas inbyggda rörelsedetektor utgör det inre inbrottsskyddet. Vid larm kan vi snabbt få tillgång till kamerorna för att verifiera inbrottet.

Väktare som säkerställer bostad efter inbrottsförsök

AVBRYTER

Vid ett verifierat inbrott har larmcentralen flera sätt att avbryta inbrottet. Exempelvis tala ut i röstenheter, aktivera ZeroVision® och skicka väktare.

 
 

TRYGGHET MED ETT ANPASSAT INBROTTSLARM

Verisure inbrottslarm består av högkvalitativa komponenter och tjänster som anpassas för din bostad och dina behov.

Med vårt branschledande inbrottslarm kan du och din familj få en trygg och säker vardag. Husdjursanpassningen gör det möjligt att ha larmet aktiverat när det behövs, och skalskyddet kan även vara aktiverat när ni är hemma för en god natts sömn.

ZeroVision® rökgenerator

Rökgenerator som kan avbryta ett pågående inbrott

ZeroVision® rökgenerator kan på mindre än 60 sekunder täcka ett helt rum med tjock vit rök.

När inkräktare har verifierats i ett hem utlöses ZeroVision® manuellt av en larmoperatör. Inom några sekunder fylls rummet av en tät ofarlig rök, så att tjuvarna inte ser någonting. På så sätt minskar vi deras möjlighet att stjäla något, och tvingar ut dem från hemmet. Man kan inte stjäla det man inte kan se!

Läs mer om ZeroVision®

Villa med inbrottsskydd på dörrar och fönster

INBROTTSSKYDD FÖR DÖRR OCH FÖNSTER

Med våra vibrationsdetektorer på dörrar och fönster kan vi upptäcka inbrottet innan det sker. De reagerar på stötar och vibrationer, vilket innebär att larmet går innan tjuven ens kommit in.

Andra delar i inbrottsskyddet:

  • Verisure larmdekaler är välkända och någonting som tjuven undviker
  • Marknadsledande utomhuskameror med integrerad spotlight som avskräcker
  • Röstenheter som möjliggör för våra larmoperatörer att avhysa inkräktar
  • Skalskydd som kan vara aktivt även när ni är hemma för en tryggare vardag

Räkna ut pris*

Hemlarm med inbrottslarm och mycket mer

Brandlarm

BRANDLARM

Modernt brandskydd som räddar liv varje år. Alltid aktivt och uppkopplat till vår larmcentral som ringer brandkåren – oavsett om du är hemma eller inte.
Läs mer

Kontaktlarm

KONTAKTLARM

Kom snabbt i kontakt med vår larmcentral om du behöver vår assistans eller inte känner dig trygg. Verisure SOS finns på flera komponenter och i vår app.
Läs mer

Bevakningskameror

BEVAKNINGSKAMEROR

Våra Arlo bevakningskameror erbjuder marknadsledande teknologi för kamerabevakning. Både inomhus och utomhus. Se själv vad som händer direkt i din app.
Läs mer

Verisure App

VERISURE APP

Sveriges bästa app för hemlarm låter dig styra både hem och larm från vart du än befinner dig. Verisure App är enkel att använda, men full av funktioner.
Läs mer

KONTAKT MED POLISEN OCH BEVISNING

Snabb och tydlig verifiering är viktigt av två anledningar. Dels för att vi ska kunna sätta in åtgärder för att avbryta inbrott, och dels för att snabbt kunna kontakta polis. Desto snabbare polisen är på plats, desto större chans till att gärningspersonen grips.

Material från inbrottslarmet, som exempelvis bilder, sparas på våra säkra krypterade servrar. Det här materialet kan vara mycket viktigt för din bevisning till försäkringsbolaget eller vid en eventuell rättegång. Vi skyddar dig och vi skyddar din data.

Vill du läsa mer om hur våra larm fungerar kan du göra det här.

MER OM INBROTTSSKYDD I HEMMET

Utöver ett inbrottslarm rekommenderar vi även att du har följande:

Godkända lås – skaffa godkända lås på både dörrar och fönster

Brytskydd – montera brytskydd på ytterdörren och altandörrar

Utomhusbelysning – bra belysning med rörelsedetektorer avskräcker

Grannsamverkan – starta grannsamverkan och sätt upp skyltar i området

Villaägarnas Riksförbund rekommenderar Verisure inbrottslarm

inbrottslarm REKOMMENDERAT AV VILLAÄGARNA

Vi är stolta att som enda larmleverantör vara rekommenderade av Villaägarnas Riksförbund.

”Vi vill att våra medlemmar ska ha det bästa möjliga hemlarmet, och det är därför vi rekommenderar Verisure hemlarm. Med Verisures branschledande brand- och inbrottsskydd är vi övertygade om att våra medlemmar får en tryggare och säkrare vardag.”

 
 

Så fungerar Verisure inbrottslarm

0.53

Vanliga frågor om inbrottsskydd

Vilket inbrottslarm är bäst?

Vilket inbrottslarm som är bäst för dig beror på hur du bor och vilka funktioner du behöver. Verisure inbrottslarm har blivit utsett till bäst i test i flera tester och anpassas efter dina behov.

Vad kostar inbrottslarm?

Kostnaden för ett inbrottslarm i just ditt hem beror på flera faktorer, exempelvis hur stort du bor och vilka behov du har. Gör vårt test och räkna ut pris på inbrottslarm – det tar bara en minut!

Varför ska man ha inbrottslarm?

Du ska ha ett inbrottslarm som är uppkopplat till larmcentral för att skydda dig och ditt hem mot inbrott på ett effektivt och säkert sätt. Gör vårt test och se vilket inbrottslarm du borde ha.

Kan man ha inbrottslarm i lägenhet?

Ja, du kan ha inbrottslarm i lägenhet. Oavsett om du bor i en bostadsrättslägenhet eller hyreslägenhet kan du ha ett larm. Gör vårt test och se vilket inbrottslarm som passar din lägenhet.

Hur fungerar ett inbrottslarm?

Ett inbrottslarms huvudsakliga funktion är att upptäcka inbrott, larma om inbrott och i vissa fall avbryta inbrott. Detta görs genom ett samspel mellan komponenter och tjänster. Komponenterna, exempelvis kameror och detektorer, är ofta de som upptäcker och larmar om inbrottet, medan tjänsterna, exempelvis högtalarutrop och rökgeneratorer, är de som kan avbryta inbrottet.

Var kan jag hitta fler tips om inbrottsskydd?

Du kan läsa mer om inbrottsskydd på Larmvalet.se. Här hittar du flera artiklar om inbrottsskydd och inbrottslarm, men även andra säkerhetstips om exempelvis brandskydd för ditt hem.

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

VERISURE REKOMMENDERAS AV

Prisvinnande och rekommenderat larm
Verisure hemlarm har blivit utsett till bäst i test flera gånger genom åren

*Kampanjvillkor

Erbjudande avser endast nya kunder som kommer i kontakt med oss genom denna kampanj. Rabatten gäller för hemlarmslösningarna ZeroVision High Security Alarm eller Smart Voice Alarm med LockGuard och Larmpanel Utomhus samt extra larmbricka. 30-dagarspris på larmlösning med: (i) ZeroVision High Security Alarm 8 980 kr uppkoppling + från 568 kr månadskostnad, (ii) Smart Voice Alarm 5 990 kr uppkoppling + från 529 kr månadskostnad, (iii) LockGuard och Larmpanel utomhus 2 990 kr uppkoppling + 39 kr månadskostnad (iiii) larmbricka 190 kr uppkoppling. Detta erbjudande ger 1 500 kr rabatt på uppkopplingsavgift för hemlarmet och 2 990 kr rabatt på uppkoppling av LockGuard och Larmpanel Utomhus vid beställning av hemlarm, samt 190 kr rabatt på uppkoppling av en extra larmbricka. Vid en b eställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt på hemlarmslösningen. Därutöver gäller Verisures allmänna villkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet som finns att läsa i sin helhet på www.verisure.se/villkorErbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. Giltigt t.o.m. 2024 06 12.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.