Arlo Essential + Solpanel 30% rabatt*

 
 

ARLO-KAMERA UPPKOPPLAD TILL
 VERISURE HEMLARM

ARLO

Med en Arlo-kamera integrerad i hemlarmet från Verisure skapar vi ett nytt sätt att se på säkerhet.

Verisures förvärv av Arlo Europe gör att du kan få Arlo-kameror uppkopplad till Sveriges största larmcentral – bara hos Verisure! Komplettera ditt hemlarm från Verisure med marknadsledande teknologi inom kamerabevakning från Arlo.

Arlo är Europas ledande varumärke inom kamerabevakning. Med en Arlo-kamera i hemlarmet från Verisure kan våra larmoperatörer vid en larmhändelse följa vad som händer med kristallklar video från varje vinkel, inomhus och utomhus, dag som natt.

  • Marknadsledande teknologi inom kamerabevakning
  • Professionell installation för optimerad säkerhet
  • Uppkopplad till Sveriges största larmcentral
  • Larmcentral bemannad dygnet runt, året om
  • Omfattande serviceavtal, produktgaranti och ersättningsgaranti
Arlo
Varför ska man ha en Arlo-kamera uppkopplad till Verisure hemlarm?

HEMLARM MED ARLO-KAMERA

Varför ska man ha en Arlo-kamera uppkopplad till Verisure hemlarm?

Det enkla svaret är att kombinationen av marknadsledande teknologi inom kamerabevakning och Sveriges största larmleverantör ökar din trygghet och säkerhet. Våra säkerhetsexperter installerar kameran för optimerad säkerhet med en minimal påverkan på ditt hem. Alltid med avtalslång produktgaranti.

Du kan även läsa mer om Arlo-kamerors integrering med Verisure hemlarm på Arlos hemsida.

Arlo-kameror vid brand- och inbrottslarm

Vid en larmhändelse går larmet till Sveriges största larmcentral där våra specialutbildade larmoperatörer finns på plats dygnet runt. Arlo-kamerans avancerade teknologi ger larmcentralen ovärderlig information om orsaken till larmet så att de snabbt kan verifiera larmet, sätta in rätt åtgärd och följa händelseförloppet med kristallklar video. Exempelvis vid en brand, ett inbrottsförsök eller vid ett kontaktlarm.

Du har kontrollen

Verisures larmcentral får enbart tillgång till Arlo-kameran vid en larmhändelse och informationsöverföringen är alltid krypterad. Du kan vaka själv över det som betyder mest med ett extra öga i din mobil, oavsett om larmet har gått eller inte, med Verisure App. Live-streama eller spela in video direkt i mobilen och få ditt hems säkerhet i fickan.

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

VÄLJ RÄTT ARLO-KAMERA

Det är bara hos Verisure du får en professionellt installerad Arlo-kamera med omfattande serviceavtal, avtalslång produktgaranti och ersättningsgaranti som även är uppkopplad till larmcentral. Det är vad vi kallar ett nytt sätt att se på säkerhet!

 Arlo Pro 3

Arlo Pro 4

När detaljer är viktiga är svaret Arlo Pro 4. Live-streama eller spela in direkt i din mobil med kristallklar video från varje vinkel, inomhus och utomhus, dag som natt. Zooma in på objekt och se klara färger och detaljer i rörelse. Arlo Pro 4 är en kamera certifierad att motstå värme, kyla, regn och sol och den integrerade spotlighten låter dig identifiera detaljer klart och tydligt i färg även på natten.

 LÄS MER OM ARLO PRO 4

 Arlo Essential Spotlight

Arlo Essential Spotlight

Få en livekamera uppkopplad till din mobil och Verisure larmcentral. Vid en larmhändelse får våra larmoperatörer tillgång till kameran för att snabbt kunna verifiera larmorsaken och sätta in rätt åtgärd. Ta med dig ditt hems säkerhet i fickan och live-streama från din Arlo-kamera direkt i din mobil eller surfplatta var du än befinner dig.

ARLO ESSENTIAL SPOTLIGHT

 Arlo Solpanel

Arlo Video Doorbell

Arlo Video Doorbell är en smart videodörrklocka som låter dig se vad som händer och interagera med besökare vid din ytterdörr, dag som natt, direkt i din mobil. Videosamtalet kopplas upp automatiskt och är du inte tillgänglig kan besökaren lämna ett meddelande. Få din Arlo Video Doorbell uppkopplad till larmcentral – bara hos Verisure!
Arlo Video Doorbell

*Kampanjvillkor

Erbjudandet gäller t.o.m 28/7 2024 och avser enbart nya kunder som kommer i kontakt med oss genom denna kampanj. Rabatten gäller för hemlarmslösningarna ZeroVision High Security Alarm och Smart Voice Alarm. 30-dagarspris på larmlösning med: (i) ZeroVision High Security Alarm 8 980 kr uppkoppling + 598 kr månadskostnad, (ii) Smart Voice Alarm 5 990 kr uppkoppling + 529 kr månadskostnad, (iii) Arlo Essential + Solpanel 2440 kr uppkoppling + 49 kr månadskostnad. Kampanjerbjudandet ger 750 kr i rabatt på angiven ordinarie uppkopplingskostnad av Arlo Essential + Solpanel. Vid en beställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt, därutöver gäller Verisure allmänna köpvillkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet.

Läs de allmänna köpvillkoren här >>
Läs mer om ångerrätt här >>

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.