Verisure partner

Våra larmexperter finns i din närhet

Våra partners hjälper dig med installation, service och teknisk support.

Verisure hemlarm
Kund hos Verisure

Verisure partners

För dig som är intresserad av ett hemlarm erbjuder vi en kostnadsfri säkerhetsgenomgång vars syfte är att hitta rätt larmlösning för din bostad. Den bokar du genom att kontakta Verisure centralt. Säkerhetsgenomgången genomförs sedan av en av våra lokala partners. De är experter på vår larmteknik och på larmsäkerhet i privatbostäder. Om du väljer att beställa ett hemlarm är det även partnern som genomför installation av systemet och sköter all service och lokal support kring ditt larm.

KONTAKTA OSS

Telefon kundtjänst: 020-7 24 365

Telefon kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Försäljning/information hemlarm: 020-26 26 00

Fax: 013-31 77 22

VERISURE SECURITAS DIRECT GROUP

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien och Portugal.

Vi har över 3 miljoner kunder i 16 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen.