Brandlarm till företaget

Ett effektivt brandlarm är grundläggande för ditt företags brandsäkerhet. Våra system är direktanslutna till vår larmcentral, där vi omgående verifierar eventuell brand och vidtar nödvändiga åtgärder.

Brandlarm till företag

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

Ring 020-22 77 88 för kostnadsfri rådgivning Ring 020-22 77 88 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer Securitas Direct upp dig. Oavsett om du söker larm för mindre företag, eller större, med eller utan larmklass, så guidar de dig rätt.
Om du är befintlig kund, ring 0771-22 50 00.
Eller lämna dina uppgifter så ringer Securitas Direct upp dig. Oavsett om du söker larm för mindre företag, eller större, med eller utan larmklass, så guidar de dig rätt.
Om du är befintlig kund, ring 0771-22 50 00.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Skydd via uppkopplat brandlarm

Ett brandlarm som tidigt kan detektera en brand och meddela larmcentralen är avgörande eftersom varje sekund kan göra skillnad för dina anställdas och ditt företags säkerhet.

  • Ständig uppkoppling till larmcentral, 24/7
  • Omedelbar verifiering och åtgärd
  • Direktkontakt mellan larmcentralen och räddningstjänsten
  • Prisvärd lösning med kostnadsfri konsultation

Räkna ut pris

Brandlarm uppkopplat till larmcentral
Effektiv och tillförlitlig brandskyddslösning

Installation av Brandlarm

Vid installation av brandlarm är det viktigt att först genomföra en grundlig översyn av fastigheten för att identifiera specifika risker och behov. En välplanerad installation tar hänsyn till såväl brandbelastning som utformningen av brandceller för att skapa en effektiv och tillförlitlig brandskyddslösning.

Brandsäkerhet

Ansvar för Brandsäkerhet

Oavsett storleken på ditt företag, är det företagsledningens ansvar att hantera och förbereda för brandsäkerhet. Det är avgörande att utse en ansvarig för brandskyddsfrågor inom personalen, vilket inkluderar att förstå hur brandlarm och skyddssystem fungerar, samt att säkerställa att alla anställda får lämplig utbildning om hur man agerar i händelse av en brand.

 
 

Varje sekund räknas

Våra avancerade rökdetektorer är designade för att rädda både liv och egendom. Vid detektion skickas en signal till vår larmcentral, och om det finns en kopplad bildsensor eller kamera, sänds även bildmaterial.

När larmet når vår central och branden bekräftas, underrättas företagets brandansvariga och räddningstjänsten kontaktas.

Våra bildbevis kan vara avgörande för räddningstjänsten, inte bara för att bedöma brandens storlek utan också som stöd i efterföljande utredningar.
Räkna ut pris

Verisure hanterar hela processen från larm till åtgärd

Rätt brandlarm för dig

Verisure är idag ledande inom larminnovation och vi strävar efter att erbjuda de mest avancerade och pålitliga säkerhetslösningarna på marknaden år efter år.

Som kund hos oss får du tillgång till ett skyddssystem som erbjuder värde långt utöver dess kostnad, inklusive en kostnadsfri konsultation för att säkerställa att ditt brandlarm är skräddarsytt för ditt företags specifika behov.

Det enklaste sättet att hitta rätt brandlarm för just dig är att genomföra vårt test eller kontakta oss direkt på 020-22 77 88  för personlig service.

Larmtest