Fuktkontroll med Verisure klimatsensor

Låt Anticimex hålla koll på din inomhusmiljö

Koppla Verisure klimatdetektor till Anticimex tjänst Hur mår huset.

Kolla fukten med mobilen

Hur mår huset? Kolla i mobilen!

Aktuella mätvärden för fukt, ventilation och temperatur – var du än är.

Friska hus ger välmående familjer

Expertrådgivning och assistans ingår

Med Anticimex Hur mår huset får du experthjälp.

Fyll i formuläret och bli kontaktad av Anticimex.

Är du Verisure-kund kan du nu lägga till tjänsten Anticimex Hur mår huset till rabatterat pris.

JA TACK, KONTAKTA MIG!

Fuktkontroll direkt i mobilen

Fuktkontroll, temperatur och ventilation direkt i mobilen

Expertrådgivning, assistans och dygnet runt-koll med mobilen.

Hur ditt hus mår påverkar också välmåendet hos dig och din familj. En för hög relativ luftfuktighet kan orsaka fuktproblem och mögel, medan en låg luftfuktighet kan leda till torra ögon och torr hud, eller allergier. För att undvika skador på huset och problem med dålig inomhusmiljö, är det viktigt att upptäcka riskerna i ett så tidigt skede som möjligt.


Anticimex Hur mår huset är en digital övervakningstjänst med expertrådgivning och assistans, som både varnar för akuta risker och hjälper dig att förebygga problem med mögel, fukt och allergier. Tjänsten fungerar tillsammans med Verisure klimatdetektorer, som mäter fukt, ventilation och temperatur i ditt hus.


Du får ett omfattande övervakningssystem och har tillgång till aktuella mätvärden för fuktkontroll dygnet runt genom Anticimex Mina Sidor i mobilen. Du får också rådgivning av Anticimex experter samt kan få hjälp med lösningar om det skulle uppstå något problem. Och när det behövs kommer Anticimex och besöker ditt hus.

Läs av luftfuktigheten med mobilen

Så fungerar Anticimex
Hur mår huset

Följ aktuell status med mobilen.

Klimatdetektorerna placeras ut på strategiska platser i ditt hus, som exemplevis husgrund, källare och vind. Du kan själv följa aktuell status på Anticimex Mina Sidor i din telefon. Här hittar du analysverktyg som varnar om det är risk för mögeltillväxt, eller om fuktig luft inte vädras ut ordentligt.

Grönt, gult eller rött ljus?

Grönt ljus betyder att allt är som det ska. Om det lyser gult kan du själv se vad som behöver kontrolleras, med tillgång till Anticimex expertrådgiving om du behöver hjälp. Skulle det bli rött ljus blir du kontaktad av Anticimex som bokar tid för en kontroll.

Koppla ihop med ditt Verisure-system.

Om du redan har ett larm från Verisure hemma, kopplas klimatdetektorerna ihop med ditt befintliga system. Då kan du även läsa av enklare mätvärden och få fuktkontroll direkt i Verisure App, där du också sköter andra funktioner i ditt hem, som att larma av och på, kontrollera belysning och låsa upp ytterdörren.

Fuktkontroll med Verisure klimatsensor.

Håll koll på luftfuktigheten i ditt hem

00.41

Köp en
klimatdetektor

Nu kan du köpa paketet online och installera själv.
 

Det ingår även kostnadsfri telefonrådgivning om fukt av Anticimex. Ring 075 - 245 23 30 så får du ut mer av din klimatsensor.

Köp Verisure klimatdetektor i Webbshopen

Klimatdetektor

För dig som redan har ett Verisure system.

690:-

Paketet innehåller 1 klimatdetektor. Detektorn fungerar tillsammans med huvudenheten i ditt befintliga Verisure-system och läses av med Verisure App. Inga abonnemangsavgifter tillkommer.

Lösningar för det smarta hemmet

Lösningar för det smarta hemmet - Inbrott, Energi, Klimat, Brand, Lås, SOS
Lösningar för det smarta hemmet

Snabblänkar

Försäljning och information hemlarm: 020-71 33 55

Kundtjänst - dygnet runt, året runt: 020-7 24 365

E-post Kundtjänst: kundtjanst@verisure.se 

Vanliga frågor

Med Verisure klimatdetektor håller du koll på den relativa luftfuktigheten. Du installerar den på vinden eller i krypgrunden, där du vanligtvis har svårt att kontrollerna fuktnivåerna på egen hand. Du läser av nivåerna med Verisure App.

Även Verisure rökdetektor läser av luftfuktigheten och temperaturen inomhus.

  • Allt fler produkter och tjänster för hemmet blir uppkopplade så att du kan styra och hålla koll på dem på distans, exempelvis via din mobil. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Vi erbjuder tjänster inom inbrott, brand, energi, lås, klimat och SOS. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster, allt för ett lite enklare och roligare vardagsliv.

  • Smart plug kopplar upp sig via huvudenheten eller minienheten i ditt Verisure-system och kommunicerar med trådlös teknik. Du gör inställningar och styr den via Mina Sidor eller Verisure App. De flesta elektriska apparater med effekt upp till 2300W kan anslutas och styras med Smart plug.

  • Med Smart plug styr och programmerar du belysning och annan elektronisk utrustning. Du kan exempelvis stänga av apparater i standby-läge var du än befinner dig. Verisure rökdetektor har en inbyggd termometer så att du kan läsa av inomhustemperaturen med Verisure App. Med flera rökdetektorer kan du se hur temperaturen varierar mellan olika rum. Även inomhussirénen har inbyggd termometer för koll på temperaturen.

Sociala Medier

Facebook
Instagram
Linked in
YouTube

Läs vår blogg

Certifikat

ISO 9001
Certifierad larmcentral
Behörig ingenjör inbrottslarm