Räkna ut pris på ditt hemlarm
Räkna ut pris på ditt hemlarm
Klättrande tjuv

Hemlarmet som ser, hör, talar och känner

Produktnyheten som tar det uppkopplade hemlarmet till en ny nivå.

Med produktnyheten vibrationsdetektor som standard i alla larmpaket tar Verisure hemlarmet till en ny nivå. Resultatet är ett hemlarm i uppgraderad version – som kommunicerar via fyra sinnen.

För några år sedan var Verisure först med sammankopplade rökdetektorer. Sedan lanserades den smarta timer-funktionen smart plug, därefter en talande och lyssnande röstenhet. Med produktnyheten vibrationsdetektorn kan det sedan tidigare välutvecklade hemlarmet nu även känna.

Så fungerar det multifunktionella hemlarmet:


Det ser. Med en kamera i larmsystemet kan larmoperatören omedelbart kontrollera vad som orsakat ett larm och snabbt sätta in rätt åtgärd. När larmorsaken syns på bild kan larmcentralen snabbt sätta in rätt åtgärd, exempelvis skicka väktare eller tillkalla polis och räddningstjänst – och i bästa fall avstyra ett pågående inbrott eller brand.

Det hör. En röstenhet med inbyggd siren fungerar som en telefon mellan ditt hem och larmcentralen. När larmet går och du befinner dig i bostaden kan du snabbt få kontakt med larmcentralen via röstenheten genom att helt enkelt prata rakt ut i bostaden.

Det talar. När ett larm gått ringer larmcentralen upp hemmet via röstenheten och fastställer att allt är okej. Röstenheten kan höra viskningar på tio meters håll, på så sätt är det enkelt för operatören att avgöra om något inte står rätt till – även om det är obehöriga som brutit sig i din bostad.

Och det känner. Med den nya vibrationsdetektorn som känner av exempelvis slag mot fönster och dörrar är det möjligt att känna av när tjuvar är på väg att bryta sig in, inte bara när de väl är inne. Vibrationsdetektorer kompletterar de tidigare magnetkontakterna, som utlöste larmet först när ett fönster eller en dörr har öppnats. Vibrationer på fönster eller dörren kan exempelvis framkallas om någon försöker öppna med hjälp av ett tillhygge.

”Med produktnyheten vibrationsdetektorn kan det sedan tidigare välutvecklade hemlarmet nu även känna.”


Räkna ut pris på ditt hemlarm här