Verisure larmcentral

Räkna ut pris på hemlarm

Gör vårt test, det tar bara en minut!

Räkna ut pris*

Gratis rådgivning: 013-31 71 73

Vill du veta mer? Fyll i ditt nummer.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Verisure samarbetar med Securitas för bästa möjliga inbrottsskydd.

SKYDDA DITT HEM MED ETT KOMPLETT INBROTTSLARM

Det bästa skyddet mot inbrott är att installera ett uppkopplat inbrottslarm. I Verisures hemlarm ingår alltid ett komplett inbrottsskydd med ett trådlöst inbrottslarm kopplat till vår egen larmcentral.

Alla våra hemlarm är utrustade med inbrottslarm och det finns alternativ som passar både villa, lägenhet och radhus. Hemlarmet är uppkopplat till vår egen larmcentral, som är Sveriges största, där våra larmoperatörer snabbt sätter in rätt åtgärd för bästa möjliga inbrottsskydd.

Våra vibrationsdetektorer larmar redan när ett inbrottsförsök påbörjas på en dörr eller ett fönster och vi kan på så sätt upptäcka inbrottet innan det sker. När larmet går kan vi snabbt verifiera orsaken med hjälp av bilder och videos från videodetektorn och genom att prata direkt med de som befinner sig i bostaden, via röstenheten.

Vid verifierat larm kan vi sedan sätta in rätt åtgärd, exempelvis skicka väktare. Vi samarbetar i huvudsak med Securitas – Sveriges i särklass största väktarorganisation med flest antal väktare. Med vårt inbrottslarm jobbar vi också för trygga hem genom att erbjuda fria väktarutryckningar.

ATT SKYDDA SIG MOT INBROTT

Varför behöver jag ett inbrottslarm?

Varför behöver jag ett inbrottslarm?

Ett hemlarm är en förebyggande åtgärd som skyddar både din bostad och ökar din säkerhet för dina saker och inte minst det som betyder mest: din familj.

 • Under 2019 anmäldes 14 600 bostadsinbrott i Sverige (BRÅ).
 • Ett inbrott kan beröva känslan av trygghet.
 • Ett inbrottslarm ger ökad säkerhet.
 • Du kan minska oron för vad som händer när du inte är hemma.
 • Det är inte bara ett skydd när du är bortrest.
  1 av 4 inbrott sker när någon är hemma (BRÅ).
 • Var 36 minut sker ett bostadsinbrott i Sverige (BRÅ).

Räkna ut pris på hemlarm*

Uppkopplat hemlarm med inbrottsskydd

Varför ska jag ha ett uppkopplat
hemlarm med inbrottsskydd?

Ett larm från ett professionellt övervakat hemlarm med inbrottskydd blir hanterade direkt av larmcentralen. Oavsett tid på dygnet eller dag på året sätter larmoperatörerna snabbt in rätt åtgärd.

 • Ett larm som bara skickas till din mobil om något händer är till liten hjälp om du inte befinner dig i närheten av din bostad.
 • Teknik fångar inte en inbrottstjuv eller släcker en brand. Det behövs mänsklig hjälp på plats.
 • Om larmet går till en larmcentral meddelar de dig och kan skicka väktare eller kontakta polis och räddningstjänst.
 • Ditt hem övervakas även när du är bortrest.
 • Larmdekaler för övervakat larm är avskräckande.
 • Ett hemlarm med inbrottskydd skyddar inte bara mot inbrott utan även brand och vattenläckor.
 • 90 procent av de som har ett uppkopplat inbrottslarm uppger att de känner sig trygga (Svenskarna & Trygghet 2019).

Räkna ut pris på hemlarm*

Inbrottslarm som är trådlöst och uppkopplat

Varför ska jag välja just Verisures inbrottsskydd?

Vi ger dig säkerhet i världsklass. Vi är den enda aktören på marknaden som kan erbjuda ett hemlarm med kombinationen vibrationsdetektor, videodetektorer och röstenhet. Detta gör att vi snabbt kan sätta in rätt åtgärd och göra fler hem trygga.

 • Verisure är rätt val för dig som inte kompromissar med säkerheten.
 • Med vibrationsdetektorer kan vi upptäcka inbrott innan det skett.
 • Vi har Sveriges största larmcentral som är bemannad dygnet runt, året om.
 • Larmoperatörer som är specialutbildade på vårt larmsystem.
 • Fria väktarutryckningar. Vi samarbetar i huvudsak med Securitas, Sveriges i särklass största väktarorganisation med flest antal väktare.
 • Hemlarmsappen med högst betyg på både App Store och Google play.
 • Du får ett Inbrottslarm som är trådlöst.
 • Vi har Sveriges populäraste hemlarm. Drygt 300 000 svenska kunder har valt oss.
 • Vårt hemlarm är rekommenderat av Reco, Smarto, Hem & Hyra samt M3 PC för alla.
 • Vi har över 30 års erfarenhet av larm.
 • Vi äger och utvecklar vår egen tekniska plattform och produkter på vårt innovationscenter.
 • Du får larmdekaler som markerar att ditt hem är skyddat med vår tjänst och avskräcker eventuella inbrott.

Räkna ut pris på hemlarm*

 
 

Så fungerar Verisure inbrottsskydd

0.53

VAD INGÅR I VERISURE INBROTTSSKYDD?

Inbrottsskydd är en av delarna som ingår i Verisure hemlarm. De andra delarna är bland annat brandskydd, uppkoppling till vår larmcentral och Verisure App för att styra hemlarmet. Larmsystemet har ett helhetstänk för att du och ditt hem ska vara tryggt och säkert – dygnet runt, året om.

INBROTTSSKYDDETS PRODUKTER

Inbrottsskyddet anpassas efter storleken på ditt hem och dina behov. Som standard ingår bland annat skalskydd, videodetektorer, röstenhet, larmpanel och larmbricka. Vår egen produktutveckling gör att vi ligger i framkant när det gäller produkter och teknik. Verisure som varumärke är känt för sina unika produkter och tjänster, vilket är en av anledningarna till att vårt hemlarm är Sveriges populäraste hemlarm.

Ökad säkerhet

För ett optimalt inbrottsskydd erbjuder vi även tillvalsprodukter för att ytterligare öka säkerheten i ditt hem. Exempelvis kan du integrera ett digitalt dörrlås med larmsystemet, få kameraövervakning av ditt hem och trädgård dygnet runt i Verisure app och installera ZeroVision® rökgenerator som aktivt kan avbryta ett inbrott. Oavsett vilka behov du har kan vi erbjuda ett inbrottsskydd för just ditt hem. Du kan läsa mer om våra produkter för inbrottsskydd här.

En del komponenter till våra larmsystem kan du även köpa hos Kjell & Company.

INBROTTSSKYDDETS TJÄNSTER

När du väljer ett inbrottsskydd från Verisure så ingår en mängd tjänster för att öka din trygghet och säkerhet. Larmtjänsterna är uppkopplade till Sveriges största larmcentral där specialutbildade larmoperatörer finns reda att agera dygnet runt, året om. Vid en larmhändelse sätter de snabbt in rätt åtgärd, exempelvis att skicka väktare eller meddela polis och räddningstjänst om situationen.

Fria väktarutryckningar och en av Sveriges mest använda app

I Verisures inbrottsskydd ingår alltid fria väktarutryckningar och Sveriges populäraste app för hemlarm – Verisure App. Appen låter dig styra hemlarmet och är fylld med funktioner och tjänster för att öka din trygghet och säkerhet. Exempelvis Verisure Guardian som är en typ av överfallslarm som är kopplat direkt till vår larmcentral. Du kan läsa mer om våra tjänster för inbrottsskydd här. 

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Larm eller inte - försvåra för inbrottstjuven

LARM ELLER INTE

– Saker du kan göra för att försvåra för inbrottstjuven förutom att skaffa ett inbrottslarm

Inbrottstjuvar har förstås inga fasta arbetstider, de slår till när tillfälle ges. Störst är risken när du är bortrest eller är på jobbet under dagtid. Det finns aldrig några garantier för att tjuvarna ska hålla sig borta från din bostad. Men det finns några saker du kan göra som drastiskt minskar risken för att drabbas, oavsett om du har larm eller inte. Här listar vi några av dem:

 • Skaffa brytskydd till din bostad – ett brytskydd kommer försvåra för tjuven att ta sig in, se över att alla dörrar samt fönster är utrustade med ett brytskydd.
 • Skaffa en säkerhetsdörr som gör det svårare för tjuven att bryta sig in
 • Be en granne tömma din postlåda regelbundet. En överfull postlåda signalerar att bostadsägarna är bortresta, vilket innebär fritt fram för tjuvarna. Samma gäller om du bor i lägenhet – be någon tömma postfacket i entrén eller ta rätt på posten på hallmattan.
 • Skaffa timer till din belysning, exempelvis smart plug. En lampa som lyser konstant säger knappast något om ägarna är hemma eller inte, men belysning som tänds och släcks i olika rum på oregelbundna tider kan ge intrycket av att bostaden är full av liv.
 • Satsa på ett ordentligt lås med vredkåpa och säkerhetskedja. Med ett digitalt lås slipper du dessutom oroa dig för om du glömde låsa, du kan direkt se om dörren är låst genom en app i din telefon.
 • Se till att ha bra lås inte bara på huvudentrén, utan även på balkongdörrar och grovingångar. Alternativa ingångar i hemmet är oftast obevakade och skyddade från insyn vilket gör det enklare för tjuven att ta sig in obemärkt.
 • Att hänga upp stegen på väggen kan verka smart, eftersom du alltid vet var den finns när du behöver använda den. Men tyvärr kan tjuvarna utnyttja tillfället och använda din strategiskt placerade stege för att klättra upp på fasaden och in genom fönster på andra våningen. Om möjligt – göm undan stegen i ett stängt förvaringsutrymme, eller lås fast den med hänglås och kedja.
 • När du reser bort, be en granne, kompis eller släkting att åka förbi ditt hus och röja bort snön eller klippa gräset. Om snön har fallit och din gård är oskottad eller gräsmattan oklippt börjar tjuvarna snart misstänka att huset står tomt.
 • Märk aldrig din nycklel med namn, adress eller telefonnummer. Om du tappar bort den vet tjuven direkt vart nyckeln leder. Se också till att inte ha alla dina viktiga nycklar på samma nyckelknippa – tappar du en så tappar du alla. Om knippan hamnar i fel händer kan det ge stora konsekvenser.
 • Skaffa ett trådlöst och uppkopplat inbrottslarm. Det avskräcker tjuven, gör ditt hem uppkopplat mot en larmcentral och är det bästa sättet att skapa ett riktigt tryggt hem. En överfull postlåda signalerar att bostadsägarna är bortresta, vilket innebär fritt fram för tjuvarna. Larmdekaler från oss motverkar detta.
Larm eller inte - motverka inbrott med grannsamverkan

Motverka inbrott med grannsamverkan

Utöver att ha ett uppkopplat hemlarm kan du tillsammans med dina grannar motverka inbrott genom grannsamverkan.

Oavsett om ni har larm eller inte i era hushåll kan ni hjälpas åt att trygga ert område. Håll uppsikt och uppmärksamma varandra på misstänkta personer i trapphuset eller fordon och händelser i området. Läs mer om hur ni kan arbeta med grannsamverkan här

Vanliga frågor om inbrottsskydd

Vilket inbrottslarm är bäst?

Vilket inbrottslarm som är bäst för dig beror på hur du bor och vilka funktioner du behöver. Verisure inbrottslarm har blivit utsett till bäst i test i flera tester och anpassas efter dina behov.

Vad kostar inbrottslarm?

Kostnaden för ett inbrottslarm i just ditt hem beror på flera faktorer, exempelvis hur stort du bor och vilka behov du har. Gör vårt test och räkna ut pris på inbrottslarm – det tar bara en minut!

Varför ska man ha inbrottslarm?

Du ska ha ett inbrottslarm som är uppkopplat till larmcentral för att skydda dig och ditt hem mot inbrott på ett effektivt och säkert sätt. Gör vårt test och se vilket inbrottslarm du borde ha.

Kan man ha inbrottslarm i lägenhet?

Ja, du kan ha inbrottslarm i lägenhet. Oavsett om du bor i en bostadsrättslägenhet eller hyreslägenhet kan du ha ett larm. Gör vårt test och se vilket inbrottslarm som passar din lägenhet.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.