Räkna ut pris på hemlarm

Gör vårt test, det tar bara en minut!

Ring 020-26 26 00

Eller lämna tel nr. för kostnadsfri rådgivning

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Med Verisure får du ett professionellt övervakat villalarm

VILLALARM – för villor, radhus och kedjehus

För att du alltid ska känna dig trygg i din villa, ditt radhus eller ditt kedjehus erbjuder vi skräddarsydda larmsystem. Ett hemlarm från oss börjar alltid med en kostnadsfri rådgivning.

Vi på Verisure har fått förtroendet att öka tryggheten för över 1,5 miljoner svenskar, varje dag. Med så många kunder är det nödvändigt för oss att vara flexibla då varje bostad har olika behov. Därför erbjuder vi alltid en kostnadsfri rådgivning av våra säkerhetsexperter som tillsammans med dig ser över just dina behov.

Grunden i våra villalarm består alltid av ett starkt inbrottslarm och brandvarningssystem. Till detta tillkommer även tjänster som erbjuder säkerhet i världsklass, unika produkter med smarta funktioner som gör att du får fullständig översikt och kontroll över ditt larm. Allt för att du ska få en tryggare vardag.

Därför är villalarm från Verisure ett bra val

Varför ett villalarm från Verisure?

 • Kostnadsfri rådgivning och hjälp
 • Professionell installation
 • Uppkopplat till vår larmcentral som är bemannad dygnet runt, året om
 • Brandlarm uppkopplat till vår larmcentral
 • Kommunicera med vår larmcentral via röstenheten vid larm
 • Fria väktarutryckningar
 • Verisure App som låter dig kontrollera larmet direkt i din mobil
Vattenlarm

Nyhet!

Verisure Guardian

Med vår nya tjänst Verisure Guardian kan du inom Sveriges gränser, när som helst och var som helst,komma i kontakt med vår larmcentral genom att använda din mobil. Vi finns vid din sida i alla lägen och behöver du oss är vi redo att agera – dygnet runt, året om.
Med Verisure Guardian som tillägg i Verisure App kan du ta med dig tryggheten överallt:


VERISURE SOS
Tryck på Verisure SOS-knapp i din mobil för att komma i kontakt med vår larmcentral om du känner dig otrygg. Vi tar emot ditt kontaktlarm tillsammans med din plats- och kundinformation och försöker kontakta dig. Vid behov meddelar vi dina kontaktpersoner och vid en verifierad kritisk situation kontaktar vi räddningstjänsten.


CHECK ON ME
Starta Verisure SOS-timer och känn tryggheten i att någon har koll på att du kommer fram säkert. Under tiden SOS-timern är aktiverad tar vi regelbundet emot signaler med din platsinformation. Om du inte bekräftar din säkra ankomst försöker vi kontakta dig. Vid behov kontaktar vi dina kontaktpersoner och vid en verifierad kritisk situation meddelar vi räddningstjänsten.

Larmdekal

FÖREBYGGER INBROTT

När du har ett villalarm från Verisure har du ett hemlarm som gör att vi kan upptäcka inbrott innan det sker. Med våra dekaler ser vi alltid till att det klart och tydligt syns att du har ett effektivt inbrottsskydd. Dekalerna har en starkt avskräckande effekt för tjuven och ditt hus blir mindre attraktivt för inbrott.

Om det påbörjas ett inbrott, dekalerna till trots, utgör våra vibrationsdetektorer ett skalskydd som utlöser larmet och vi kan upptäcka inbrottet innan det genomförs. Vid larm skickar våra kameradetektorer bilder till vår larmcentral som verifierar och kan skicka väktare eller kontakta polis.

ZeroVision® rökgenerator avbryter inbrottet.

AVBRYTER INBROTT

Tar sig tjuven in i huset kan vi som enda aktör på marknaden avbryta ett aktivt inbrott med hjälp av ZeroVision® rökgenerator. Tillsammans med kameradetektor, siren och röstenhet har våra larmoperatörer mycket effektiva redskap för att verifiera och motverka ett inbrott. Larmoperatören kan via röstenheten säga åt obehöriga att lämna bostaden och de kan även aktivera ZeroVision® rökgenerator som fyller utrymmet den är placerad i med en tät rök. Man kan inte stjäla det man inte kan se!

Väktare

MÄNNISKOR SOM SKYDDAR MÄNNISKOR

Vi skyddar det som betyder mest. Våra villalarm är till för att du ska känna att ditt hem är säkert, oavsett var du befinner dig. Med fria väktarutryckningar och Sveriges största larmcentral som är bemannad dygnet runt, året om, så finns vi alltid här för dig.

Med våra rökdetektorer och vibrationsdetektorer kan vi upptäcka en brand eller ett inbrott och med våra kameradetektorer kan vi med bilder verifiera och snabbt sätta in rätt åtgärd. Och med röstenheten kan vi prata med dig om du exempelvis aktiverar ett kontaktlarm när du är hemma.

Smart Voice Alarm

Larmtjänst med:

✓ Inbrottslarm
✓ Brandvarningssystem
✓ Verisure SOS-larm
✓ Verisure App
✓ Fria väktarutryckningar

Inbrott, Brand, SOS, App
Smart
Voice Alarm

Larmsystemet innehåller:

 • 4 Vibrationsdetektorer – larmar direkt vid inbrottsförsök.
 • 2 Kameradetektorer – tar bilder som visar larmorsak.
 • 1 Röstenhet – skapar direktkontakt till larmoperatören.
 • 1 Larmpanel – se status samt larma på och av.
 • 1 Larmbricka – larma på och av utan användarkod.
 • 1 Huvudenhet – skickar larmsignaler krypterat.
 • 2 Rökdetektorer – varnar samtidigt med tal och signal.
 • Larmskyltar och dekaler – avskräcker inkräktare.


ZeroVision High Security Alarm

Larmtjänst med:

✓ Inbrottslarm
✓ Brandvarningssystem
✓ Verisure App
✓ Verisure Guardian
✓ Fria väktarutryckningar
✓ ID-skydd

Inbrott, Brand, SOS, App, ID-skydd
ZeroVision
High Security Alarm

Larmsystemet innehåller:

 • 1 ZeroVision® inbrottsskydd
 • 8 Vibrationsdetektorer – larmar direkt vid inbrottsförsök.
 • 2 Kameradetektorer – tar bilder som visar larmorsak.
 • 2 Rökdetektorer – varnar samtidigt med tal och signal.
 • 1 Röstenhet – skapar direktkontakt till larmoperatören.
 • 1 Trygghetspanel – snabb hjälp om något skulle hända.
 • 1 Larmpanel – se status samt larma på och av.
 • 1 Larmbricka – larma på och av utan användarkod.
 • 1 Huvudenhet – skickar larmsignaler krypterat.
 • Larmskyltar och dekaler – avskräcker inkräktare.

Vilket villalarm är rätt för dig?

Just nu 2000 kr rabatt
Just nu 2000 kr rabatt

Du är ett klick ifrån priset!

På nästa sida får du ett uppskattat pris för ditt hemlarm.

På nästa sida får du ett uppskattat pris för ditt larm.

För att bedöma exakt vilken säkerhetslösning som passar just dina behov och ge en offert med pris, behöver vi kontakta dig. Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret. Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy.

För att bedöma exakt vilken larmlösning som passar just dina behov och ge en offert med pris, behöver vi kontakta dig. Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret. Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy. *Enbart onlinerabatt via verisure.se. Se villkor här

Verisure larmdekal
Rådgivning villalarm

installation av villalarm från verisure

Våra auktoriserade tekniker installerar ditt villalarm i samråd med dig. Stilrent, flexibelt och säkert.

Olika typer av boende kräver olika lösningar. Därför erbjuder vi skräddarsydda larmsystem. Och oavsett vilken typ av larm du väljer att installera i ditt hus så finns det alltid möjlighet att välja till fler produkter och tjänster senare.

Service och kundtjänst

Det är även våra tekniker som utför service på produkterna i ditt larmsystem. Om det skulle uppstå tekniska problem med en produkt så kommer du bli kontaktad av vår kundtjänst som informerar dig om problemet och bokar in ett servicebesök. Så länge du är vår kund garanterar vi att larmet fungerar som det ska!

Du kan självklart höra av dig till oss om du har några frågor eller problem. Vår kundtjänst finns alltid här för dig och din säkerhet är viktig för oss.

Med Verisure får du ett professionellt övervakat villalarm

Ett uppkopplat villalarm skapar trygghet

Våra villalarm är uppkopplade till vår larmcentral som är bemannad dygnet runt, året om.

Vi tror på iden om ”människor som skyddar människor”. Därför är våra villalarm uppkopplade till vår egna larmcentral som är störst i Sverige. Här finns våra larmoperatörer tillgängliga för dig dygnet runt ifall olyckan, branden eller tjuven är framme.

Tjänster som räddar liv

Ett uppkopplat villalarm innebär att du automatisk får tillgång till tjänster som räddar liv. Många av våra produkter har exempelvis inbyggda SOS-funktioner som gör att du med ett enkelt knapptryck kan komma i kontakt med våra larmoperatörer. De kan i sin tur assistera dig med att kontakta räddningstjänst eller polis om det är en omöjlighet för dig att göra själv, tillkalla väktare eller bara hjälpa dig med att larma av vid ett falsklarm.

När du är bortrest

Du behöver heller inte vara hemma för att ditt hem ska vara säkert med ett uppkopplat villalarm. Skulle någonting hända när du är borta så finns våra larmoperatörer där för dig och sätter snabbt in rätt åtgärd. Exempelvis kan de avbryta ett inbrott genom att aktivera ZeroVision® eller tillkalla räddningstjänst vid verifierad brand. 

Garagelarm

garagelarm – parkera tryggt

Har du ett garage till bilen, motorcykeln eller fyrhjulingen? Med ett larm från Verisure i ditt garage kan du parkera tryggt.

Det är vanligt att man förvarar mycket värdefulla saker i sitt garage utan att tänka på det. Saker som åkgräsklippare, trädgårdsredskap och självklart fordon har ett stort värde för tjuven. Av den anledningen är det lämpligt att installera ett garagelarm som kan övervaka värdesakerna och avbryta ett inbrott om det skulle ske.

Oavsett utformning på ditt garage har vi ett garagelarm för dig med ett mycket effektivt inbrottsskydd. Vi gör en bedömning på plats för att avgöra om du behöver ett separat system eller om garaget täcks in av systemet i huset.

Varför ett garagelarm från Verisure?

 • Skalskydd med Verisure vibrationsdetektorer
 • Kameraövervakning både inomhus- och utomhus
 • Se bilder och livevideo från garaget direkt i din mobil
 • Zerovision® rökgenerator som kan avbryta ett inbrott
 • Styr larmet från distans med Verisure App
Styr ditt villalarm med Verisure App

ditt villalarm i MOBILEN

Med Sveriges populäraste app för hemlarm får du kontroll och översikt av ditt larm var du än befinner dig, direkt i mobilen.

Versiure App ger dig tillgång till flera smarta tjänster och funktioner. Du kan exempelvis tidsinställa belysningen, schemalägga händelser i förväg så som aktivering av skalskyddet och aktivera tillfälliga användarkoder för städfirman. Med Verisure App blir din vardag både enklare och roligare.

Vad kan du göra mer med Verisure App?

 • Larma på och av
 • Få notifikationer när barnen kommer hem
 • Spara pengar genom att läsa av temperaturen
 • Håll koll på luftfuktighet i husgrunden och på vinden
 • Bli meddelad vid strömavbrott

Lär dig mer om hur Verisure App kan trygga din vardag här.

Beskrivning av tjänster

Inbrottslarm med bildverifiering

Inbrottslarm

Skyddet börjar utomhus med vår kända larmdekal. Vår vibrationsdetektor känner och larmar redan innan någon obehörig kan ta sig in. Med hjälp av kameradetektorns bilder ser larmoperatören vad som pågår och med hjälp av vår unika röstenhet kan vi höra vad som händer och tala med personer på plats. Ett larmsystem som möjliggör att vi kan se, höra och tala gör att operatören vidtar rätt åtgärd direkt. Vi samarbetar med polis, räddningstjänst och Securitas – Sveriges i särklass största väktarorganisation.

Brandvarningssystem med bildverifiering

Brandvarningssystem

Sammankopplade rökdetektorer som talar räddar liv. Våra rökdetektorer är sammankopplade och professionellt övervakade dygnet runt. De är utformade för att ge snabbast möjliga varning – om en känner av rök, meddelar den genast övriga rökdetektorer. Alla aktiveras, och varnar med både larmsignal och tal. En länkad kameradetektor skickar bilder till larmcentralen som direkt larmar räddningstjänsten vi verifierad brand. Vid en brand är varje sekund dyrbar. Om larmet går, utrym genast och ta er ut till er förutbestämda återsamlingsplats.

Verisure SOS-larm

Kontaktlarm

Med ett kontaktlarm i hemmet har du och din familj närmare till hjälp vid en akut situation. Manöverpanelen monteras innanför dörren och trygghetspanelen kan med fördel placeras i sovrummet där den är lätt åtkomlig på natten. Via SOS-knapparna och röstenheten får du snabbt kontakt med vår larmcentral som tillkallar hjälp. Tack vare vår nya teknik kan vi prata direkt med den som är hemma och på så sätt finnas med dig tills hjälpen är på plats.

Vattenlarm

Vattenlarm

En vattenläcka kan vara svår att upptäcka. Med Verisure vattendetektor behöver du inte oroa dig för besvärliga vattenskador. Larmcentralen övervakar dina vattendetektorer dygnet runt och kontaktar dig direkt om något händer. Det kan bespara dig stora bekymmer i form av kostsamma och långdragna renoveringar.

ID-skydd

ID-skydd

Få experthjälp om du eller någon i din familj får sin identitet kapad genom att någon annan t.ex. tar ett lån eller handlar varor i ditt namn. Våra samarbetspartner cxLoyalty avsätter den tid som krävs för att kartlägga omfattningen av bedrägeriet, bestrida pengakrav och radera felaktiga anmärkningar i kreditupplysningsdatabaser.

Verisure App

Verisure App

En av Sveriges mest använda appar med flest smarta funktioner och personliga val för att enkelt hålla koll på ditt hem. Få information om vem som kommer och går och skapa tillfälliga larmkoder för husvakten. Aktivera påminnelser om att larma på och schemalägg händelser som att larma av skalskyddet eller tända och släcka lampor. Samla flera händelser, som du vill ska utföras samtidigt, under en enda smart knapp. Med Verisure App har du alltid nära hem, var du än är.

Vår larmcentral är bemannad dygnet runt

Sveriges största larmcentral

I vår egen larmcentral finns specialutbildade larmoperatörer på plats dygnet runt, året runt, redo att agera om något skulle hända. Om larmet går ser de vad som händer med hjälp av kameradetektorerna och via röstenheten kan de höra vad som händer och tala direkt med person på plats.

Fria väktarutryckningar

Fria väktarutryckningar

Vid ett verifierat larm skickas alltid en väktare kostnadsfritt till ditt hem. Vi samarbetar i huvudsak med Securitas, Sveriges i särklass största väktarorganisation med flest antal väktare. När situationen kräver det larmar vi även polis och räddningstjänst.

Dubbel krypterad informationsöverföring

Säkerhet i världsklass

Vi sätter alltid säkerheten främst. Larmet är ständigt uppkopplat till vår larmcentral och säkerhetsuppdateras varje dygn. Med dubbla kommunikationsvägar via GSM/GPRS och bredband samt krypterad informationsöverföring levererar vi en säkerhet som är unik i branschen.

@Home

@Home – bidrar till att rädda liv

Om larmet går kan larmoperatören se vem i familjen som kan vara hemma. Ovärderlig information som snabbt vidarebefordras till exempelvis räddningstjänsten om det börjar brinna.

Trygga garantier

Trygga garantier

I din larmtjänst ingår ett serviceavtal och så länge du är vår kund garanterar vi att larmet fungerar som det ska – om det skulle uppstå tekniska problem som omfattas av garantin löser våra auktoriserade tekniker det helt utan extra kostnad.

Verisure Guardian

Verisure Guardian

Ta med dig hemlarmets trygghet i din mobil. Med Verisure Guardian kan du inom Sveriges gränser när som helst, och var som helst, komma i kontakt med vår larmcentral. Vi finns vid din sida, dygnet runt, när du behöver oss som mest.

Ring 020-26 26 00 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig.
Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

jag är intresserad, kontakta mig

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Verisure rekommenderas av

 prisvinnande larm rekommenderas av
Rekommenderat företag

Beskrivning av produkter

Verisure huvudenhet
Verisure huvudenhet

Huvudenhet

Huvudenheten är navet i all kommunikation inom systemet och mellan systemet och larmcentralen. Den kopplas upp både mobilt: 2G, 3G och 4G samt via ethernet och WiFi.
Med flera kommunikationsvägar är larmet anslutet till larmcentralen även om bredbandsuppkopplingen tillfälligt inte fungerar eller om det inte finns mobiltäckning. En dubbel säkerhet som vi med stolthet erbjuder alla våra kunder.

Bra att veta: Eftersom Verisures bredbandsuppkoppling går via en egen molntjänst så minskar risken för nätstörningar

 

Röstenhet
Röstenhet med sirén

Röstenhet med sirén

Röstenheten med inbyggd sirén fungerar som en fast telefon mellan larmcentralen och ditt hem. Med hjälp av den kan larmoperatören snabbt få kontakt och prata direkt med de som befinner sig i hemmet och på så sätt snabbt vidta rätt åtgärd. Vid verifierat larm kan det handla om att tillkalla räddningstjänst, väktare eller polis om någon skadat sig eller är i fara.

Verisure rökdetektor

Rökdetektor

Verisure rökdetektorer är sammankopplade och varnar med både röstmeddelande och signal så att alla i hemmet snabbt vet var rökutvecklingen finns. Samtidigt larmar systemet larmcentralen. Du får också ett meddelande till din mobil. Rökdetektorn mäter även rumstemperatur och relativ luftfuktighet.

Kameradetektor

Kameradetektor

Med en kamera i ditt larmsystem kan operatören omedelbart kontrollera vad som orsakat ett larm och snabbt sätta in rätt åtgärd. Med bild kan vi verifiera larmorsaken och skicka väktare eller tillkalla polis och räddningstjänst vid inbrott eller brand. Eller så kan vi avstyra insats vid ett falsklarm. Du kan ställa in känsligheten i detektorn så att den är husdjursanpassad. På så vis kan dina husdjur röra sig fritt i hemmet, även när det är larmat.

Dessutom kan du, när larmet är på, själv ta bilder via kameran och därmed se hur det ser ut där hemma direkt i Verisure App - var du än befinner dig.

Verisure larmbricka

Larmbricka

Med larmbrickor är det enkelt för hela familjen att larma av och på. Håll brickan mot manöverpanelen och med ett knapptryck är det klart. Varje larmbricka har en unik identitet. På så sätt håller du reda på vem som kommer och går i hemmet och kan lätt spärra en tappad bricka eller registrera en ny.

Larmpanel

Larmpanel

larmpanelen larmar du på och av med personlig kod eller larmbricka.

Panelens närhetssensor tänder upp displayen när du står framför den. Den ger indikationer via ljud, ljus och röstmeddelanden vid inbrottslarm, röklarm, sabotagelarm och vattenlarm. Larmpanelen kan användas som dörrklocka och kan tala om för dig om någon kliver in genom entrén. Tryck in knapparna för att larma på och larma av samtidigt för att starta kontaktlarm till vår larmcentral.

Vibrationsdetektor

Vibrationsdetektor

Våra vibrationsdetektorer larmar när ett inbrottsförsök påbörjas på ett fönster eller en dörr. En vanlig magnetdetektor triggar larmet först när dörren eller fönstret bryts upp. Med våra vibrationsdetektorer har vi alltså möjlighet att upptäcka inbrottet innan det sker och kan därför också agera snabbare.

Med vibrationsdetektorerna skapar du ett punktskydd på dörrar, fönster och andra strategiska intrångspunkter. En trygghet både när boendet står tomt eller under natten när du är hemma.

Verisure Smart plug

Smart plug

Med smart plug i ditt system kan du med Verisure App fjärrstyra belysningen och nästan alla elektriska apparater i ditt hem, var du än är. Om smart plugs är kopplade till ditt larmsystem kan du tända och släcka genom att larma av och på, eller tända belysningen när larmet går. Det är ett enkelt sätt att tillföra både säkerhet och bekvämlighet till ditt hem.

Verisure vattendetektor
Verisure vattendetektor

Vattendetektor

Med vattendetektorn kan du upptäcka vattenläckan i tid och undvika stora bekymmer. En vattenläcka kan smyga sig på och växa obemärkt under lång tid. Om vattenläckan inte upptäcks snabbt kan den orsaka stora skador i ditt hem.

Med Verisure vattendetektor och tjänsten vattenlarm blir du varnad i tid och kan begränsa eller helt undvika kostsamma renoveringar.

Verisure trygghetspanel

Trygghetspanel

Med trygghetspanelen får du flera funktioner för bättre och ökad trygghet för hela familjen. Du kan aktivera larmets SOS-funktion men också till- och frånkoppla larmets skalskydd och via funktionen dörrklocka bli meddelad om någon öppnar en dörr eller ett fönster med vibrationsdetektor.

Smart energimodul

Smart energimodul

Håll koll på inomhusklimatet, även när du inte är hemma. Verisure App fungerar som en fjärrkontroll till Panasonics nya luftvärmepumpar. Stäng av och sätt på värmepumpen, ställ in önskad temperatur och styr luftriktning. Vi lanserar löpande nya funktioner i Verisure App. Inom kort kommer en uppdatering som gör att du kan jämföra din energiförbrukning över tid.

Verisure klimatdetektor
Verisure klimatdetektor

Klimatdetektor

Hur ditt hus mår påverkar också välmåendet hos dig och din familj. En för hög relativ luftfuktighet kan orsaka fuktproblem och mögel, medan en låg luftfuktighet kan leda till torra ögon och torr hud, eller allergier. Med klimatdetektorn kan du upptäcka riskerna i tid och undvika skador i hemmet.

Smart låsmodul

Smart låsmodul

Med en smart låsmodul till ett digitalt dörrlås från Yale Doorman kan du styra det med Verisure App. Det räcker med att du installerar ett digitalt lås som du uppgraderar med smart lås för att dra nytta av alla fördelarna. Låset håller hög säkerhetsnivå och kopplas automatiskt ihop med ditt Verisure hemlarm för fler smarta uppkopplade tjänster.

Verisure portal

Verisure portal

Med Verisure Portal kan du styra och få översikt över ditt larmsystem på ett modernt och enkelt sätt, vart du vill i bostaden.

Portalen har en närhetssensor som tänder upp touchscreenen när du kommer nära den. Den har inbyggd SOS-funktion för kontaktlarm, mikrofon och högtalare för att du snabbt kunna få assistans från vår larmcentral. Portalen passar perfekt i ditt smarta hem och kan placeras var du vill och med dess klimatfunktioner kan du se temperatur, luftfuktighet och luftkvalitet i din bostad.

Guardvision Inomhuskamera

Guardvision Inomhuskamera

Guardvision Inomhuskamera är övervakningskameran för dig som vill ha en större zon för ditt övervakningssystem i hemmamiljö. Kameran filmar i 111 grader vertikalt vilket innebär att du i appen kan ta del av HD-upplösta upptagningar från taket hela vägen ner till golvet. Kameran blir ett viktigt verktyg för larmcentralen som ser videoupptagning 20 sekunder efter och innan larmet går.

Guardvision Utomhuskamera

Guardvision Utomhuskamera

Med Guardvision Utomhuskamera har det aldrig varit enklare att bevaka vad som händer runt ditt hem, direkt i appen. Kameran filmar i HD-upplösning med IR-Led Night Vision, så att du lättare ska kunna urskilja händelser oavsett tid på dygnet eller påverkan från utomhusbelysning.Vid ett larm kan larmoperatören se video från 20 sekunder innan och 20 sekunder efter att larmet triggades.

Larmdekal

Larmdekal

Ditt hems säkerhet börjar med en larmdekal. Våra välkända dekaler och skyltar är något som tjuven gärna undviker. Dekalerna och skyltarna finns i olika storlekar och material beroende på vart de ska placeras. De monteras av teknikern i samband med installationen av ditt hemlarm och placeringen bestäms i samråd med dig.

ZeroVision®

ZeroVision®

ZeroVision® är en rökgenerator som avbryter ett pågående inbrott. Vid aktivering fyller den utrymmet som den är placerad i med en tät rök som gör det väldigt svårt att se och orientera sig i. Röken är helt ofarlig, men gör det väldigt svårt för tjuven att stjäla dina värdesaker och minimerar tiden för skadegörelse i din bostad.

Boka gratis rådgivning hemma

Fyll i dina kontaktuppgifter så bokar vi in en tid som passar dig.

Boka rådgivning

BOKA GRATIS RÅDGIVNING HEMMA

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Villkor 2000 kr onlinerabatt

Gäller enbart vid nyinstallation av någon av våra hemlarmslösningar: ZeroVision High Security Alarm, Smart Voice Alarm, ZeroVision High Security Alarm Lägenhet och Smart Voice Alarm Lägenhet. Rabatten gäller endast kunder som kommer i kontakt med oss online via verisure.se. Rabatten gäller inte vid köp av enskilda komponenter, produkter eller tjänster. Rabatten gäller enbart på ordinarie installationspris på någon av ovan nämnda larmlösningar. Larmtjänst tillkommer. Vid en beställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt, därutöver gäller Verisure allmänna köpvillkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet.

Läs de allmänna köpvillkoren här >>
Läs mer om ångerrätt här >>

KONTAKTA OSS

Telefon kundtjänst: 020-7 24 365

Telefon kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Försäljning/information hemlarm: 020-26 26 00

Fax: 013-31 77 22

VERISURE SECURITAS DIRECT GROUP

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien och Portugal.

Vi har över 3 miljoner kunder i 16 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen.