Hemlarm för villa och lägenhet

Vi erbjuder larmpaket anpassade efter olika behov och bostäder. Om du vill bli guidad i ditt val kan du göra vårt test och se vilken lösning som passar just ditt hem.

Eller ring 020-26 26 00


Trygg Bas

Inbrottslarm med SOS och bildverifiering.

Inbrott, SOS
Verisure Trygg Bas

Trygg

Brand- och inbrottslarm med SOS och bildverifiering.

Inbrott, Brand, SOS, App
Verisure Trygg

Trygg Plus

Brand-, vatten- och inbrottslarm med SOS och bildverifiering. ID-skydd ingår.

Inbrott, Brand, SOS, Vatten, ID, App
Verisure Trygg Plus

Trygg Premium

Brand-, vatten- och inbrottslarm med SOS och bildverifiering. ID-skydd ingår. All service ingår.

Inbrott, Brand, SOS, Vatten, ID, App
Trygg Premium

Trygg Lägenhet

Brand- och inbrottslarm med SOS och bildverifiering.

Inbrott, Brand, SOS, App
Verisure Trygg Lägenhet
Verisure larmdekal

Räkna ut pris på ditt hemlarm?

Ring 020-26 26 00 eller gör vårt test så får du svaret inom en minut!

Fria väktarutryckningar ingår

Sveriges mest installerade hemlarm.

Fria väktarutryckningar ingår

Verisure ger dig ett professionellt övervakat inbrottslarm med kameradetektor för bildverifiering av larmorsaken samt fria väktarutryckningar. I larmpaketet ingår avskräckande larmdekaler som placeras på dörrar och fönster.

 

Våra larmoperatörer håller hela tiden koll på ditt larmsystem och agerar direkt om någonting händer. Om larmet skulle gå tar kameradetektorerna omedelbart en serie bilder som skickas till larmcentralen. Operatören kan direkt avgöra vad som utlöst larmet och sätta in rätt åtgärd, som att skicka väktare.

Snabbast rätt åtgärd

Vid ett larm kan operatören prata rakt in i ditt hem och direkt få kontakt med personen som är hemma hos dig.

 

 

Det kan handla om att tillkalla räddningstjänst om någon är skadad eller i fara. Vi kan också tala om för obehöriga att polis och väktare är på väg. Eller bara lugnt konstatera att allt är som det ska hemma. Oavsett vilket, med Directenheten ger vi dig snabbast rätt åtgärd.

Check box
  • Snabbare och säkrare verifiering av orsak till larmet och rätt åtgärd kan vidtas direkt!
Checkbox
  • Ökad trygghet vid olyckor eller akut sjukdom
Checkbox
  • Tryggt för barn som är ensamma hemma, speciellt om fast telefon saknas i hemmet
Checkbox
  • Larmcentralen kan kommunicera med oinbjudna gäster
Snabbast rätt åtgärd med directenheten

Ring oss på 020-26 26 00

Eller fyll i formuläret så ringer vi upp dig för en kostnadsfri rådgivning.
Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Vid inskickat formulär kontaktar vi, Verisure Sverige AB, Box 2511, 580 02 Linköping, org nr 556153-2176, dig för rådgivning och uppföljning av ditt ärende kort efter att formuläret kommit oss tillhanda. De uppgifter du lämnar till oss i form av namn, telefonnummer, emailadress och hemadress behandlas av oss eller annat bolag inom Verisure-gruppen med anledning av ditt intresse för våra produkter och tjänster och för att kunna rådge och informera dig kring dessa via telefon, e-post, sms eller postutskick. Uppgifterna kan för lagring och sortering komma att tillhandahållas sådan av oss anlitad tjänsteleverantör lokaliserad inom och/eller utanför EU/EES med vilken vi ingått personuppgiftbiträdesavtal och som därigenom åtagit sig att behandla dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204).

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Kontakta i så fall vår kundtjänst på kundtjanst@verisure.se.

Vi försäkrar att vi inte kommer sälja några personuppgifter till tredje part.

JAG ÄR INTRESSERAD, KONTAKTA MIG

Reco

Kundbetyg: 4,7 / 5

...värd varenda krona.

Betyg 5

Hela system är snyggt designat och ger en känsla av kvalite. Mycket bra app och fungerar perfekt med timers för belysning. 

Har några gånger utlöst larmet själv och operatörerna ringer snabbt upp. Totalt sett är jag riktigt nöjd och känner mig trygg. Tycker att larmet samt deras tjänster är värd varenda krona. Dessutom känns det framtidssäkrat med kontinuerlig utveckling av produkterna.

Fredrik

Kund hos Verisure

...perfekt fungerande service.

Betyg 5

Verisure har ända sedan vi fått ett erbjudande och tecknat avtal agerat på ett professionellt och hjäpsamt sätt, alltid med en positiv attityd.

Alltifrån installation, information om funktion och tjänster, uppföljning vid larm, stömavbrott etc har fungerat klanderfritt. Verisure appen är dessutom mycket lättanvänd.
Vi är som helhet nöjda, Verisure uppfyller våra förväntningar och kan rekommenderas.

Carl-henric G

Kund hos Verisure

..otroligt snabba

Betyg 5

Jag har absolut ingenting att klaga på. Alltifrån installationen tills i dag har jag bara gott att säga om både varor och tjänster.

Framför allt är personalen alltid vänliga och tillmötesgående när man behöver hjälp eller har "klantat" till dig och otroligt snabba med att höra av sig om något i larmet har utlösts. Alltså, bara lovord!

Ann-margreth

Kund hos Verisure


Läs fler omdömen från våra kunder på reco.se

Vi finns där för dig hela vägen

Våra larmspecialister tar hand om installationen av ditt larmsystem

Installation och service

- Vi hjälper dig hela vägen

Våra larmspecialister tar hand om installationen av ditt larmsystem. Det är en service vi ger alla våra kunder.

Det är också en garanti för både dig och oss, att hela larmkedjan fungerar.

Verisure/Securitas Direct larmcentral är öppen dygnet runt

Egen larmcentral

- Dygnet runt

Verisure/Securitas Direct larmcentral bemannas av specialutbildade larmoperatörer alla dagar på året, dygnet runt. De är specialiserade på att tolka och verifiera larmorsaken och kan snabbt avgöra vilken åtgärd som skall sättas in.

Larmcentralen är enbart till för våra egna kunder. Till skillnad från andra larmcentraler arbetar våra operatörer enbart med den teknik och de tjänster vi erbjuder. Detta gör att vi kan erbjuda marknadens bästa service.

Väktarutryckningar ingår i ditt abonnemang

Väktarutryckning ingår

- oavsett orsak

Vid verifierat larm åker alltid en väktare till ditt hem och gör en inspektion. Det kostar inget extra, oavsett vad som har orsakat larmet.

Väktarutryckningar ingår i ditt abonnemang. I de flesta fall samarbetar vi med Securitas, som har många års erfarenhet och är proffs på väktartjänster. 

Välj rätt brandskydd

Uppkoppling till vår egna larmcentral ger ökad trygghet.

Med Verisure får du ett avancerat brandvarningssystem med sammankopplade rökdetektorer, som varnar med både signal och röstmeddelande. Rökdetektorerna är uppkopplade till vår larmcentral och meddelar dig i mobilen om rökutveckling skulle uppstå. Om minst två rökdetektorer varnar om rökutveckling, kan våra larmoperatörer ringa räddningstjänsten direkt, även om ingen är hemma.


Rökdetektorerna är också sammankopplade med våra kameradetektorer som tar bilder och skickar dem till larmcentralen vid rökutveckling. Bildverifiering av larmorsaken är ett ytterligare redskap för operatören att snabbt vidta korrekt åtgärd.

En brandvarnare i varje rum ger ökad trygghet
Styr ditt hemlarm med Verisure app

Styr ditt hemlarm med mobilen

Larma på och av. Få notifikationer när barnen kommer hem. Kolla larmets status och läs av temperaturen i hemmet. Med Verisure App är det enkelt att styra och hålla koll på ditt hem genom mobilen, var du än befinner dig.


Med fler produkter och tjänster kan du också låsa upp ytterdörren, styra belysningen i hemmet eller hålla koll på luftfuktigheten i husgrunden eller på vinden. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster som gör din vardag lite enklare och roligare.


Verisure App finns att ladda ner för iPhone, Android och Windows-telefoner.

App Store
Google play
App Store

Smarta tjänster för hemmet och familjen.

Tänk om det fanns ett hemlarm som kunde stänga av kaffebryggaren eller tala om för dig när barnen kommer hem från skolan, även när du själv inte är hemma. Med Verisure får du så mycket mer än ett vanligt hemlarm – du får ett uppkopplat smart hem.


Larma på och stäng av ditt hemlarm med din mobil. Styr ditt lås, belysning eller annan elektronik på distans. Få meddelanden i mobilen när barnen kommer hem. Läs av inomhustemperaturen eller luftfuktigheten och bli varnad när brandlarmet går.


Genom att använda modern trådlös teknologi, kombinerad med Verisure App och Mina Sidor som fungerar som en webbaserad kontrollpanel, håller Verisure dig i kontakt med ditt hem och din familj - var du än befinner dig.

Smarta tjänster för hemmet
Securitas väktare

Så fungerar Verisure inbrottsskydd 

00.58

Säkra produkter med unik teknologi

Verisure är en leverantör av hemlarm och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Med oss får du ett framtidssäkert system som är utbyggnadsbart och som innehåller mångfunktionella produkter. Så fort du kopplar på en ny produkt, laddar du bara ner ny mjukvara. Uppkoppling genom både bredband och GSM, krypterad kommunikation och det faktum att vi själva står för design och utveckling, gör systemet extremt säkert och pålitligt.

Bekanta dig med några av våra produkter!

Huvudenhet

Huvudenhet

Huvudenheten är hjärtat och hjärnan i ditt system. 

 

Den fungerar som ett nav i all kommunikation inom systemet och med larmcentralen, och kopplas upp mobilt (GSM) och via bredband. Två kommunikationsvägar gör att systemet är anslutet till larmcentralen, även om nätuppkopplingen inte fungerar eller om det för tillfället inte finns mobiltäckning. 

Directenhet med sirén

Directenhet med sirén

Directenheten med inbyggd sirén fungerar som en fast telefon mellan larmcentralen och ditt hem.

 

Med hjälp av den kan larmcentralen snabbt få kontakt och vidta rätt åtgärd, det kan handla om att tillkalla räddningstjänst då någon skadat sig eller är i fara. Tack vare vår Directenhet kan larmcentralen vid ett inbrott avhysa obehöriga från platsen, vilket är en unik tjänst.

Rökdetektor

Rökdetektor

Verisure rökdetektorer pratar med dig och med varandra.

 

Detektorerna är sammankopplade och varnar med både röstmeddelande och signal så att alla i hemmet snabbt vet var rökutvecklingen finns. Samtidigt larmar systemet larmcentralen. Du får också ett meddelande till din mobil. Rökdetektorn mäter även rumstemperatur och relativ luftfuktighet.

Kameradetektor

Kameradetektor

Med en kamera i ditt larmsystem kan operatören omedelbart kontrollera vad som orsakat ett larm och snabbt sätta in rätt åtgärd.

 

Med bild på larmorsaken kan vi kalla på polis och räddningstjänst vid inbrott eller brand. Eller så kan vi avstyra insats vid ett falsklarm.  Du kan ställa in känsligheten i detektorn så att den är husdjursanpassad. På så vis kan dina husdjur röra sig fritt i hemmet, även när det är larmat.

Manöverpanel

Manöverpanel

På manöverpanelen larmar du av och på med personlig kod eller med din larmbricka.

 

Manöverpanelen fungerar som ett trygghetslarm. Tryck in de två SOS-knapparna så går larmet direkt till en operatör på vår larmcentral. Manöverpanelen kan också användas som dörrklocka. Du ställer in manöverpanelen så att den ger signal och talar om för dig om någon kliver in genom entrén.

Dörr- fönsterdetektor

Dörr-/fönsterdetektor

Med dörr- och fönsterdetektor skapar du ett punktskydd på ytterdörren, fönster och andra strategiska intrångspunkter. När en dörr-/fönsterdetektor bryts, då går larmet.

 

Du kan gillra larmfällor för en inbrottstjuv genom att larma dörren ner till källaren eller andra dörrar som du kan stänga om natten eller när du åker på semester. Det blir inte bara ett inbrottsskydd när du är hemifrån. Du kan ha hela eller delar av skyddet på under natten.

Smart plug

Smart plug

Med smart plug i ditt system kan du med Verisure App fjärrstyra belysningen och nästan alla elektriska apparater i ditt hem, var du än är.

 

Om smart plug är kopplat till ditt larmsystem kan du tända och släcka genom att larma av och på, eller tända belysningen när larmet går. Det är ett enkelt sätt att tillföra både säkerhet och bekvämlighet till ditt hem. 

Larmbricka

Larmbricka

Med larmbrickor är det enkelt för hela familjen att larma av och på.

 

Håll brickan mot manöverpanelen och med ett knapptryck är det klart. Varje larmbricka har en unik identitet. På så sätt håller du reda på vem som kommer och går i hemmet och kan lätt spärra en tappad bricka eller registrera en ny.   

Snabblänkar

Försäljning och information hemlarm: 020-26 26 00

Kundtjänst - dygnet runt, året runt: 020-7 24 365

E-post Kundtjänst: kundtjanst@verisure.se 

Kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Vanliga frågor

Ring 020-71 33 55 eller boka en kostnadsfri rådgivning via formulär här på webbplatsen.

Om larmet går aktiveras kameradetektorn och bilder skickas iväg till larmcentralen. Operatören kan med stor säkerhet avgöra om det finns anledning att omedelbart skicka ut väktare, larma räddningstjänsten eller om larmet har aktiverats av misstag. Kameradetektorn kan endast ta bilder när larmet går och skyddar därför din integritet i bostaden.

Vår larmcentral är bemannad dygnet runt, året runt och certifierad enligt svensk standard SSF136 inklusive ISO9001:2000 (nr 03-622). Larmcentralen är både Sveriges och Europas största, och vi hanterar enbart de kunder som också har våra produkter installerade. Larmcentralen tar ansvar för alla insatser som rör ditt larm, från teknisk service till väktarutryckningar. Våra operatörer och andra medarbetare är specialister på just den teknik och de tjänster som ingår i din larminstallation. Vår larmcentral når du alltid på telefonnumret 020-7 24 365.


Från utlandet når du larmcentralen på
+46 13 31 77 00.

Man kan alltid larma de delar av huset som man inte vistas i. Det gör man enkelt via manöverpanelen. Det går även att anpassa larmet så att mindre husdjur kan röra sig fritt i huset trots att larmet är på.

Ja, det går att ställa in känsligheten i systemets detektorer så att husdjur upp till 35 kg kan röra sig i huset utan att larmet går igång. Det är också möjligt att ställa in en lägre ljudnivå på sirenen så den inte skadar djuret.

Som Verisure-kund får du tillgång till Mina Sidor. Det blir din privata webbplats, en kontrollpanel där du kan sköta mycket av det som rör ditt system. Du kan övervaka och styra många av systemets funktioner, aktivera larmtjänster och få information om aktuella erbjudanden och kampanjer. Här kan du även köpa till fler komponenter till ditt system och aMessage, som är vår extra SMS-tjänst.

Mina Sidor finns tillgängligt för alla våra kunder, oavsett om man har fullservice-abonnemang eller om man själv övervakar sitt system. Funktionerna är i huvudsak lika för båda.

Svaret på den frågan är det som passar dig och din familj bäst. Versiure tål att jämföras med och vi hjälper dig att förstå vad som gör skillnad i ett hemlarms olika delar.

 

Bästa hemlarmet - Läs mer här»

Sociala Medier

Facebook
Instagram
Linked in
YouTube

Läs vår blogg

Certifikat

ISO 9001
Certifierad larmcentral
Behörig ingenjör inbrottslarm