Verisure - Bäst i test!

VILKET ÄR DET BÄSTA HEMLARMET?

Svaret på den frågan är det som passar dig och din familj bäst. Versiure tål att jämföras med och vi hjälper dig att förstå vad som gör skillnad i ett hemlarms olika delar.

När du ska välja ett hemlarm till ditt boende är det alltid dina behov du ska sätta främst. Det kan vara svårt att veta exakt vilka dessa behov är, vad som finns att tillgå och vilket hemlarm som är det bästa.

Ett hemlarm är något som är väl investerade pengar och något som du kommer leva med i vardagen under många år. Många företag har vid första anblick liknande produkter men de kan i sin tur skilja sig mycket åt i funktionalitet, kvalitet och framförallt tjänst.

Vi hjälper dig reda ut viktiga delar i ett hemlarm och visar varför Verisure har bland de nöjdaste kundena i branschen och fortsätter att vara det populäraste hemlarmet i svenska hem.

Verisure larmskylt

5 starka skäl att välja Verisure

  • Uppkoppling till Verisures egen larmcentral
  • Snabbt rätt åtgärd vid inbrott, brand, olyckor och vattenskador
  • Fria väktarutryckningar
  • Hjälp och support dygnet runt, året runt
  • Kan avbryta inbrott med ZeroVision® rökgenerator

En vanlig magnetdetektor triggar larmet först när dörren eller fönstret bryts upp. Med vibrationsdetektorerna upptäcker vi alltså inbrottet innan det hinner ske och kan därför också agera snabbare än någon annan.

Det innebär att vi kan erbjuda ett hermlarm som både ser, hör, talar och känner. När larmet triggas av exempelvis vibrationsdetektorerna eller de uppkopplade rökdetektorerna kan våra operatörer på larmcentralen se vad som händer genom kamerorna, samtidigt som de kan lyssna och tala med de som befinner sig i hemmet med hjälp av röstenheten. Vi finns på plats dygnet runt, året om, för att snabbt kunna hjälpa dig och sätta in rätt åtgärd.

Larm för villa, lägenhet och radhus

Våra hemlarm

Vilket hemlarm som är bäst för dig, kan vid första anblick vara svårt att avgöra. Vi har därför valt att paketera dem i olika lösningar och erbjuda dig kostnadsfri rådgivning, både på telefon och i ditt hem, så att du får rätt lösning för dina behov. Läs mer om vårt erbjudande och våra hemlarm här.

Vill du också bli kund? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Eller ring 020-26 26 00 för kostnadsfri rådgivning

Jag är intresserad, kontakta mig

kontakta mig

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

SÅ KAN DU JÄMFÖRA HEMLARMENS TJÄNSTER OCH PRODUKTER

Här har vi listat larmprodukter och tjänster som utgör grundstenarna i ett tryggt hemlarm - du finner alla hos oss på Verisure. Dessutom bjuder vi på det lilla extra som är bra att veta, detaljer som kan vara A och O när du jämför larmföretag och gör att du kan ställa de viktiga frågorna som skiljer hemlarmen åt.

Tänk också på att det vid en jämförelse är speciellt viktigt att ha koll på att både produkt och tjänst är jämförbara avseende funktion och innehåll. Du kan alltid ringa oss om du har frågor, med 30 års erfarenhet och över 300 000 kunder kan vi branschen in i minsta detalj. Slå oss en signal på 020-26 26 00. Vill du veta vilket av våra hemlarm som skulle passa hemma hos dig och dessutom få ett prisförslag?

Gör vårt test genom att klicka här »

Vi på Verisure står för design och utveckling av våra egna produkter vilket inte bara gör larmsystemet framtidsäkert utan också utbyggnadsbart. Dessutom är det vi själva som sköter service, installation och hjälper dig när du behöver oss. Dygnet runt finns vi på plats för att göra vårt yttersta för dig och din familjs trygghet.

Väktare

Fria utryckningar

Vid verifierat larm skickas alltid en väktare kostnadsfritt till ditt hem. Vi samarbetar i huvudsak med Securitas, Sveriges i särklass största väktarorganisation med flest antal väktare. När situationen kräver det larmar vi även polis och räddningstjänst

Bra att veta: När beslut tas av Verisure att skicka väktare är det alltid kostnadsfritt. Hos oss finns det inte begränsat antal utryckningar.


Vibrationsdetektor

Skalskydd

Vibrationsdetektorerna i larmsystemet kan upptäcka inbrottet redan när ett inbrottsförsök påbörjas. De placeras på ytterdörr, fönster och andra utvalda ingångsvägar och gör så att larmet signalerar när någon går in eller ut. Det bildar ett skalskydd, även kallat nattskydd, och med det kan du ha larmet igång även när du är inomhus.

Bra att veta: I appen kan du enkelt koppla på ditt skalskydd var du än är i ditt hem.


Larmcentral

Egen larmcentral

Med Sveriges största larmcentral agerar våra larmoperatörer, som finns på plats dygnet runt om ditt larm går. Som kund hos oss har du även tillgång till kundtjänst dygnet runt, året om. Vi finns här när det passar dig.

Bra att veta: Till skillnad från andra larmcentraler är vår unik då vi endast finns till för våra egna kunder och därmed kan erbjuda exceptionell service. Hos oss är du alltid prio ett!

Röstenhet

Röstenhet med sirén

Röstenheten med inbyggd sirén fungerar som en fast telefon mellan larmcentralen och ditt hem. Med hjälp av den kan larmcentralen snabbt få kontakt och vidta rätt åtgärd, det kan handla om att tillkalla räddningstjänst då någon skadat sig eller är i fara.

Bra att veta: Tack vare vår röstenhet kan larmcentralen snabbt verifiera vad som hänt när larmet går I vardagen finns vi tillhands via röstenheten om en familjemedlem behöver vägledning att hantera larmet. Det blir enklare så.

Rökdetektorer

Två rökdetektorer som standard

När du väljer uppkopplat brandlarm erbjuder vi alltid minst två sammanlänkade rökdetektorer i våra paket. Dessutom, även om du inte larmat på är rökdetektorerna alltid aktiva och larmar om något händer. Viktiga sekunder oavsett vem som är hemma - familjen, hunden eller om huset är tomt men fullt av minnen.

Bra att veta: Verisures rökdetektorerna varnar med både röst och signal och är sammankopplade.


Unik framtidssäker plattform

Unik framtidssäker plattform

En styrka hos oss är att vi äger och utvecklar vår egen tekniska plattform. Detta i kombination med professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom det smarta hemmet. Vi erbjuder förutom tjänster inom inbrott, brand och SOS även tjänster inom energi, lås och klimat och utvecklar ständigt nya smarta tjänster, allt för ett enklare och roligare vardagsliv.

Bra att veta: Tillvalsprodukterna är ett bra sätt att anpassa hemlarmet efter dina behov. Med Verisure får du alltid mervärden till ditt hemlarm.


Centralenhet

Dubbla kommunikationsvägar med krypterad radiotrafik

Huvudenheten är navet i all kommunikation inom systemet och mellan systemet och larmcentralen. Den kopplas upp både mobilt: 2G, 3G och 4G samt via ethernet och WiFi. Med flera kommunikationsvägar är larmet anslutet till larmcentralen även om bredbandsuppkopplingen tillfälligt inte fungerar eller om det inte finns mobiltäckning. En dubbel säkerhet som vi med stolthet erbjuder alla våra kunder.

Bra att veta: Eftersom Verisures bredbandsuppkoppling går via en egen molntjänst så minskar risken för nätstörningar.


Trygghetspanel

Direktkontakt med larmcentralen

Alla våra hemlarm är utrustade med SOS-funktion via kontaktlarmet på manöverpanelen. När larmcentralen får in ett kontaktlarm ringer en operatör hem till dig. Om ingen svarar skickas omedelbart en väktare.

Bra att veta: Trygghetspanelen är en produkt du själv kan ta med dig och ha exempelvis vid sängen så att du snabbt och enkelt kan nå den om något skulle hända. Fungerar som kontaktlarmet och kan spela in ett meddelande till larmcentralen.

Kameradetektor

Kameradetektor

Om larmet går tas omedelbart bilder som skickas över till larmcentralen där operatören agerar direkt med rätt åtgärd som vid verifierat larm kan vara att skicka väktare, kontakta polis eller brandkår. Vår kamera har också mörkerseende vilket gör att du har ett tryggare boende även på natten.

Bra att veta: Spegeltekniken som används i vår detektor ger bättre detekterings-prestanda än den vanligare och billigare sk. Fresnel-tekniken. En viktig detalj som kan vara avgörande om det värsta händer.


Verisure App

Mobilapp

Via appen blir du meddelad när någon larmar på eller av. Du kan även larma via appen och styra SmartPlugs, stämma av temperatur och ta del av nyheter! En bra app ökar smidigheten kring ditt hemlarm. Vår är en av de mest använda i Sverige. Ett tips är att jämföra olika företags appar på forum och betyg i App Store eller Google Play!

Bra att veta: Verisure App kopplar upp sig mot samma molntjänst som larmet, vilket gör att din app fungerar, var du än befinner dig.


Mina sidor

Mina Sidor

På Mina Sidor ser du allt som har med larmet att göra. Du ställer in funktionen dörrklocka som är en gratistjänst hos oss. Den hjälper dig höra när någon kommer in genom en olåst dörr. På Mina Sidor kan du även aktivera semesterläge och kontrollera din belysning via smart plugs.

Bra att veta: Hos oss behöver du inte betala för husdjursanpassning av ditt larmsystem. Det gör du enkelt via Mina Sidor. Behöver du hjälp finns vår kundtjänst!

Zerovision

Kan avbryta inbrott med ZeroVision® rökgenerator

Tack vare att vi äger vår egna produktutveckling och tekniska plattform ligger vi i framkant i branschen. Som enda aktör på marknaden erbjuder vi en produkt som gör att vi kan avbryta ett aktivt inbrott – ZeroVision® rökgenerator. Vid larm kan våra larmoperatörer aktivera ZeroVision® som fyller utrymmet den är placerad i med en tät rök. Röken är helt ofarlig, men tvingar ut tjuven från bostaden då det blir väldigt svårt att se och orientera sig.

Bra att veta: Röken och dess rester är inte giftig varken genom inandning eller förtäring. Generatorn har CE-märkning och överensstämmer med EU:s Reach-förordning.

RÄKNA UT DITT PRIS PÅ hemlarm

Just nu 2000 kr rabatt
Just nu 2000 kr rabatt

Du är ett klick ifrån ditt pris!

På nästa sida får du ett uppskattat pris för ditt hemlarm. För att bedöma vilken larmlösning som passar just dina behov, med ett exakt pris, behöver vi kontakta dig.

Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret.

*Enbart onlinerabatt via verisure.se. Se villkor här.
Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Verisure larmdekal

Några kunder berättar varför de uppskattar vår trygghetslösning

0.58

Verisure inbrottslarm rekommenderas av

 prisvinnande larm rekommenderas av
Rekommenderat företag

KONTAKTA OSS

Telefon kundtjänst: 020-7 24 365

Telefon kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Försäljning/information hemlarm: 020-26 26 00

Fax: 013-31 77 22

VERISURE SECURITAS DIRECT GROUP

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien och Portugal.

Vi har över 3 miljoner kunder i 16 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen.