Vilket är det bästa hemlarmet?

Svaret på den frågan är det som passar dig och din familj bäst. Versiure tål att jämföras med och vi hjälper dig att förstå vad som gör skillnad i ett hemlarms olika delar.


När du ska välja ett hemlarm till ditt boende är det alltid dina behov du ska sätta främst. Det kan vara svårt att veta exakt vilka dessa behov är, vad som finns att tillgå och vilket hemlarm som är det bästa.

 

Ett hemlarm är något som är väl investerade pengar och något som du kommer leva med i vardagen under många år. Många företag har vid första anblick liknande produkter men de kan i sin tur skilja sig mycket åt i funktionalitet, kvalitet och framförallt tjänst.

 

Vi hjälper dig reda ut viktiga delar i ett hemlarm och visar varför Verisure har bland de nöjdaste kundena i branschen och fortsätter att vara det populäraste hemlarmet i svenska hem.

5 starka skäl att välja Verisure

 

Check box
  • Verisure App – en av sveriges mest använda appar, vinnare av guldmobilen 2017
Checkbox
  • 30 % av våra kunder har tillkommit av en rekommendation
Checkbox
  • Verisure blev utnämnt till Årets säkerhetsföretag 2017
Checkbox
  • Verisure rekommenderas av de största försäkringsbolagen
Checkbox
  • Lokal närvaro, dygnet runt öppen kundtjänst och larmcentral
Hus larmat med Verisure hemlarm

Passa på! Ring oss redan i dag: 020-26 26 00

Så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

JAG ÄR INTRESSERAD, KONTAKTA MIG

Så kan du jämföra hemlarmens tjänster och produkter

Här har vi listat larmprodukter och tjänster som utgör grundstenarna i ett tryggt hemlarm - du finner alla hos oss på Verisure. Dessutom bjuder vi på det lilla extra som är bra att veta, detaljer som kan vara A och O när du jämför larmföretag och gör att du kan ställa de viktiga frågorna som skiljer hemlarmen åt.

 

Tänk också på att det vid en jämförelse är speciellt viktigt att ha koll på att både produkt och tjänst är jämförbara avseende funktion och innehåll. Du kan alltid ringa oss om du har frågor, med 30 års erfarenhet och över 300 000 kunder kan vi branschen in i minsta detalj. Slå oss en signal på 0200-43 81 67. Vill du veta vilket av våra hemlarm som skulle passa hemma hos dig och dessutom få ett prisförslag?

Gör vårt test genom att klicka här »

 

Vi på Verisure står för design och utveckling av våra egna produkter vilket inte bara gör larmsystemet framtidsäkert utan också utbyggnadsbart. Dessutom är det vi själva som sköter service, installation och hjälper dig när du behöver oss. Dygnet runt finns vi på plats för att göra vårt yttersta för dig och din familjs trygghet.

Fria väktarutryckningar

Fria utryckningar

Vid verifierat larm skickas alltid en väktare kostnadsfritt till ditt hem. Vi samarbetar i huvudsak med Securitas, Sveriges i särklass största väktarorganisation med flest antal väktare. När situationen kräver det larmar vi även polis och räddningstjänst

 

Bra att veta: När beslut tas av Verisure att skicka väktare är det alltid kostnadsfritt. Hos oss finns det inte begränsat antal utryckningar.

Skalskydd

Skalskydd

Vibrationsdetektorerna i larmsystemet kan upptäcka inbrottet redan när ett inbrottsförsök påbörjas. De placeras på ytterdörr, fönster och andra utvalda ingångsvägar och gör så att larmet signalerar när någon går in eller ut. Det bildar ett skalskydd, även kallat nattskydd, och med det kan du ha larmet igång även när du är inomhus. Du kan även välja att koppla till kamerorna till ditt skalskydd. Om du på natten vill larma vissa delar av din bostad.

 

Bra att veta: I appen kan du enkelt koppla på ditt skalskydd var du än är i ditt hem.

Verisure larmcentral

Egen larmcentral

Med Sveriges största larmcentral agerar våra larmoperatörer, som finns på plats dygnet runt om ditt larm går. Som kund hos oss har du även tillgång till kundtjänst dygnet runt, året om. Vi finns här när det passar dig.

 

Bra att veta: Till skillnad från andra larmcentraler är vår unik då vi endast finns till för våra egna kunder och därmed kan erbjuda exceptionell service. Hos oss är du alltid prio ett!

Directenhet med sirén

Röstenhet med sirén

Röstenheten med inbyggd sirén fungerar som en fast telefon mellan larmcentralen och ditt hem. Med hjälp av den kan larmcentralen snabbt få kontakt och vidta rätt åtgärd, det kan handla om att tillkalla räddningstjänst då någon skadat sig eller är i fara.

 

Bra att veta: Tack vare vår röstenhet kan larmcentralen snabbt verifiera vad som hänt när larmet går I vardagen finns vi tillhands via röstenheten om en familjemedlem behöver vägledning att hantera larmet. Det blir enklare så.

Två rökdetektorer som standard

Två rökdetektorer som standard

När du väljer uppkopplat brandlarm erbjuder vi alltid minst två sammanlänkade rökdetektorer i våra paket. Dessutom, även om du inte larmat på är rökdetektorerna alltid aktiva och larmar om något händer. Viktiga sekunder oavsett vem som är hemma - familjen, hunden eller om huset är tomt men fullt av minnen.

 

Bra att veta: Verisures rökdetektorerna varnar med både röst och signal och är sammankopplade.

Egenutvecklade produkter

Unik framtidssäker plattform

En styrka hos oss är att vi äger och utvecklar vår egen tekniska plattform. Detta i kombination med professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom det smarta hemmet. Vi erbjuder förutom tjänster inom inbrott, brand och SOS även tjänster inom energi, lås och klimat och utvecklar ständigt nya smarta tjänster, allt för ett enklare och roligare vardagsliv.

 

Bra att veta: Tillvalsprodukterna är ett bra sätt att anpassa hemlarmet efter dina behov. Med Verisure får du alltid mervärden till ditt hemlarm.

Dubbla kommunikationsvägar med krypterad radiotrafik

Dubbla kommunikationsvägar med krypterad radiotrafik

Med flera kommunikationsvägar är ditt larm anslutet till larmcentralen även om bredbandsuppkopplingen tillfälligt inte fungerar eller om det inte finns mobiltäckning. En dubbel säkerhet som vi med stolthet erbjuder våra kunder.

 

Bra att veta: Eftersom Verisures bredbandsuppkoppling går via en egen molntjänst så minskar risken för nätstörningar.

Direktkontakt med larmcentralen

Direktkontakt med larmcentralen

Alla våra hemlarm är utrustade med SOS-funktion via kontaktlarmet på manöverpanelen. När larmcentralen får in ett kontaktlarm ringer en operatör hem till dig. Om ingen svarar skickas omedelbart en väktare.

 

Bra att veta: Trygghetspanelen är en produkt du själv kan ta med dig och ha exempelvis vid sängen så att du snabbt och enkelt kan nå den om något skulle hända. Fungerar som kontaktlarmet och kan spela in ett meddelande till larmcentralen.

Kameradetektor

Kameradetektor

Om larmet går tas omedelbart bilder som skickas över till larmcentralen där operatören agerar direkt med rätt åtgärd som vid verifierat larm kan vara att skicka väktare, kontakta polis eller brandkår. Vår kamera har också mörkerseende vilket gör att du har ett tryggare boende även på natten.

 

Bra att veta: Spegeltekniken som används i vår detektor ger bättre detekteringsprestanda än den vanligare och billigare sk. Fresnel-tekniken. En viktig detalj som kan vara avgörande om det värsta händer.

Verisure App

Mobilapp

Via appen blir du meddelad när någon larmar på eller av. Du kan även larma via appen och styra SmartPlugs, stämma av temperatur och ta del av nyheter! En bra app ökar smidigheten kring ditt hemlarm. Vår är en av de mest använda i Sverige. Ett tips är att jämföra olika företags appar på forum och betyg i App Store eller Google Play!

 

Bra att veta: Verisure App kopplar upp sig mot samma molntjänst som larmet, vilket gör att din app fungerar, var du än befinner dig.

Mina Sidor

Mina Sidor

På Mina Sidor ser du allt som har med larmet att göra. Du ställer in funktionen dörrklocka som är en gratistjänst hos oss. Den hjälper dig höra när någon kommer in genom en olåst dörr. På Mina Sidor kan du även aktivera semesterläge och kontrollera din belysning via smart plugs.

 

Bra att veta: Hos oss behöver du inte betala för husdjursanpassning av ditt larmsystem. Det gör du enkelt via Mina Sidor. Behöver du hjälp finns vår kundtjänst!

Reco

Kundbetyg: 4,6 / 5

Är väldigt nöjd...

Betyg 5

Är väldigt nöjd med Verisures produkter och kundservice. Verisure ger mer än bara ett hemlarm. 

Smidiga produkter som är lätta att installera som tex smartplug, testar även den nya vattendetektorn som gick snabbt och smidigt att installera via Mina sidor. Tycker det är bra att kunna se tex temperatur och även kunna styra luftvärmepump via appen och mina sidor.


Verisure underlättar vardagen också och det känns tryggt. Ser fram mot vilka nya produkter som ska komma ut på marknaden

Tomas

Kund hos Verisure

...perfekt fungerande service.

Betyg 5

Verisure är en perfekt fungerande service. Snabb reaktion om/när larmet slår till.

Vänligt bemötande i telefon. Vi har det i både villan och fritidshuset, kommer gradera upp systemet i villan med bland annat brand och rökdetektorer. Dessutom kommer vi i sommar installera det i vårt hus i Spanien.

Leif

Kund hos Verisure

..ett utmärkt larmföretag.

Betyg 5

Hej jag rekommenderar verkligen Verisure - Lägenhetslarm till de som inte har ett ännu. 

Företaget är bra att ha och göra med, snabba svar på frågor. Trevliga människor som installerar. Överlag ett utmärkt larmföretag. Anlitade det även i tidigare bostad då villa.

Barbro 

Kund hos Verisure


Läs fler omdömen från våra kunder på reco.se

Kund hos Verisure

Några kunder berättar varför de uppskattar vår trygghetslösning

00.58

KONTAKTA OSS

Telefon kundtjänst: 020-7 24 365

Telefon kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Försäljning/information hemlarm: 020-26 26 00

Epost: kundtjanst@verisure.se

Fax: 013-31 77 22

VERISURE SECURITAS DIRECT GROUP

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien och Portugal.

Vi har närmare 3 miljoner kunder i 14 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen.