LARM UPPSALA

Verisure är branschledande inom larm, med skräddarsydda larmsystem för att göra Uppsala säkrare än någonsin, både för hem och företag.

Våra larmsystem kombinerar de senaste tekniken inom inbrottsskydd och brandskydd med anpassade tjänster som förstärker tryggheten för både hem och företag. Inte bara i Uppsala, utan över hela Sverige.

Vi är landets främsta leverantör av larm och har installerat larmsystem till över 500 000 svenskar. Genom att äga hela produktionskedjan sticker vi inte bara ut i kvantitet, utan även i kvaliteten våra produkter håller. Våra larm är noggrant framtagna av Verisure Innovation, våra ingenjörer och experter inom forskning och utveckling. Verisure Innovation består av specialister som arbetar för att säkerställa att vi alltid ska kunna erbjuda marknadens bästa larm.

Hemlarm

Hem- och inbrottslarm

Med tjänster som inkluderar fria väktarutryckningar och dygnet runt-övervakning från vår larmcentral, erbjuder vi larm för alla typer av boenden i Uppsala.

Du som användare av våra larm kan också kontrollera ditt larm via Verisure App, som kontinuerligt uppdateras med smarta funktioner för en tryggare vardag. Verisure hemlarm rekommenderas av Villaägarnas Riksförbund och har fått utmärkelsen bäst i test vid flera tillfällen.

 • Professionell installation av larm
 • Anslutning till Verisures larmcentral
 • Fria väktarutryckningar vid verifierat larm
 • Verisure App ger användarna direkt tillgång till sina larm via mobilen
 •  Garanti på produkter och tjänster under hela avtalsperioden
 •  Dubbel kryptering säkerställer trygg informationsöverföring
 •  Övervakning dygnet runt 
 • Kostnadsfri rådgivning och support

Läs mer om hemlarm

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

Företagslarm

Företagslarm

Verisure erbjuder larm som skyddar företag och anställda under dygnets alla timmar.

Larmet är kopplat till vår larmcentral och kan kontrolleras smidigt direkt via Verisure App. Det ger dig som användare information över situationen i realtid och en större kontroll över ditt företags lokaler.

Företagslarmet inkluderar:

 • Branschledande inbrottsskydd
 • Moderna brandlarm 
 • Kontaktlarm för snabb assistans vid kritiska situationer
 •  Verisures larmknapp erbjuder ytterligare säkerhet, då den är kopplad till larmcentralen för omedelbar respons vid nödsituationer
 • ZeroVision® rökgenerator är en unik produkt framtagen för att avbryta pågående inbrott
 • Appen erbjuder även funktioner som schemaläggning av på- och avlarmning för en smidigare vardag, samt skapande av tillfälliga användarkoder

Läs mer om företagslarm

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Brandlarm

Brandlarm

Vi tillhandahåller brandlarmslösningar för både företag och privatpersoner.

Vårt brandlarm är konstant anslutet till vår larmcentral, som övervakar dygnet runt. Vid en brandsituation agerar larmcentralen omedelbart för att tillkalla brandkåren och säkerställa alla inblandades säkerhet. De sammanlänkade rökdetektorerna varnar med både talade röstmeddelanden och sirener.

Brandlarmet är aktivt hela tiden och testar själv att det fungerar var tionde minut, med integrerade batterier med tio års livslängd.

Några av funktionerna i vårt brandlarm inkluderar varningar via mobil, mätning av temperatur i lokalen, övervakning av relativ luftfuktighet och automatisk kontakt med brandkåren när brand uppstår.

Läs mer om brandlarm

Verisure i Uppsala - ledande inom larmlösningar

Som en framstående leverantör av larm i Uppsala lägger vi stor vikt vid att konstant förbättra standarden och presentera nyskapande lösningar som effektivt möter de specifika utmaningarna som Uppsala står inför.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.