Företagslarm Uppsala

Företagslarm Uppsala

Verisure är Sveriges ledande företag inom larm och erbjuder skräddarsydda och avancerade larm för dig som företagare i Uppsala.

Vi har rätt larm för ditt företag

Uppsala som stad är hem för en mängd olika typer av företag som har olika behov när det gäller larmlösningar. Detta är vi medvetna om, och därför är det viktigt för oss att tillhandahålla företagslarm som anpassas efter era specifika behov, oavsett om du driver verksamhet i en butik, på ett lager eller kontor.

Räkna ut pris på företagslarm

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

Inbrottstatistik för företag i region mitt*

I polisregion Mitt, där Uppsala ingår, har antalet anmälda inbrott hos företag sedan 2020 haft en nedåtgående trend. Denna trend har sedan början av 2022 vänt och klättrat uppåt när det gäller inbrott på platser som industrier, byggarbetsplatser, lager, garage med mera. Under det tredje kvartalet 2023 har 502 inbrott anmälts i denna kategori, jämfört med 503 stycken under peaken i fjärde kvartalet 2019.

Totalt har 2175 inbrott hos företag anmälts under de senaste 12 månaderna. Det är en ökning med 27,72% jämfört med de 12 månaderna innan.

Antal rapporterade inbrottsstölder hos företag

Statistik - Antal rapporterade inbrottsstölder hos företag
*Källa: BRÅ

Skräddarsydda företagslarm från Verisure

Våra larmtjänster för företag i Uppsala

  • Direkt anslutning till vår larmcentral 
  • Fria väktarutryckningar vid verifierade larm
  •  Styr ditt företagslarm via Verisure App i din mobil 
  • Installation av larm utförs av professionell personal
  • Kostnadsfri rådgivning och support vid behov
  •  Garanti på produkter och tjänster under hela avtalsperioden
  • Dubbel krypterad informationsöverföring
  • Kontinuerlig övervakning för ökad säkerhet

Verisure – branschledande larm i Uppsala

För att kunna erbjuda Sveriges främsta larm i Uppsala strävar vi alltid efter att förbättras, innovera våra produkter och tjänster, och möta de säkerhetsutmaningar som Uppsala står inför. Skydda ditt företag med ett larm från Verisure.

För rådgivning, ring oss på: 020-22 77 88

Räkna ut pris på företagslarm