LARM LINKÖPING

Verisure är Sveriges främsta larmleverantör med anpassningsbara och smidiga larmlösningar för ett tryggare Linköping. Här hittar du våra lösningar för både hem och företag.

Vi har försett över 500 000 svenskar med toppmoderna larm och skräddarsydda erbjudanden. Varje dag arbetar vi för att erbjuda hem och företag i Linköping bästa tänkbara skydd mot såväl inbrott som bränder.

Verisure garanterar hög kvalitet på varje enskild komponent i våra larmsystem genom att ha full kontroll över hela vår produktionskedja. Vårt dedikerade team av ingenjörer och forsknings- samt utvecklingsexperter i den internationella gruppen Verisure Innovation ansvarar för utformningen av våra larmsystem. Våra specialister arbetar för att ständigt säkerställa kvalitet och funktionalitet, och att vi samtidigt har larm som enkelt kan användas av alla människor.

Brandlarm

Brandlarm

Vi har skräddarsydda lösningar som passar både för företag och privatpersoner när det kommer till brandlarm.

Larmet är övervakat dygnet runt och alltid uppkopplat till vår larmcentral. Om en brand uppstår tar larmcentralen omedelbart kontakt med brandkåren för att säkerställa allas säkerhet. Rökdetektorer varnar då genom både röstmeddelanden och sirener.

Funktioner som inkluderas i brandlarmet är även varningar via mobil, mätning av rumstemperatur och relativ luftfuktighet. Dessutom testar larmet sin egen funktionalitet var tionde minut, och har integrerade batterier som har en livslängd på tio år.

Läs mer om brandlarm

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

Företagslarm

Företagslarm

Våra företagslarm minimerar risken för att olyckan ska uppstå, men kan också avbryta pågående inbrott om det väl skulle ske.

Larmet är kopplat till vår larmcentral och kan enkelt styras med hjälp av vår App, vilket ger full kontroll över företagslarmet.

Företagslarmet inkluderar:

 • Avancerat brandlarm
 • Verisures larmknapp som är direkt kopplad till larmcentralen för snabb respons vid nödsituationer 
 • Branschledande inbrottsskydd
 • ZeroVision® rökgenerator, en unik produkt som kan avbryta pågående inbrott 
 • I vår app kan du skapa tillfälliga användarkoder och schemalägga av på- och avlarmning av larmet
 • Direkt assistans när en allvarlig situation uppstår

Läs mer om företagslarm

Hemlarm

Hem- och inbrottslarm

Vi skräddarsyr inbrottslarm för olika typer av bostäder i Linköping.

Våra tjänster omfattar kostnadsfria väktarutryckningar och övervakning från vår larmcentral dygnet runt. Verisures inbrottslarm har fått utmärkelsen "bäst i test" vid flera tillfällen och rekommenderas av Villaägarnas Riksförbund.

Med Verisure App finns möjlighet att övervaka och styra larmsystemet direkt i mobilen. Appen genomgår regelbundna uppdateringar för att erbjuda bästa möjliga funktioner. Verisures högteknologiska brand- och inbrottslarm har förmågan att förhindra, upptäcka och stoppa eventuella inbrottsförsök inom några sekunder från det att olyckan inträffar.

 • Vi hjälper dig med installation av ditt larm
 • Dina data skyddas med dubbel kryptering för maximal säkerhet
 • Vi erbjuder garanti på både produkter och tjänster under hela avtalsperioden
 • Verisure App ger dig direkt åtkomst till larmsystemet via din mobil
 • Direkt uppkoppling till vår larmcentral
 • Gratis rådgivning och support tillgänglig
 • Kostnadsfria väktarutryckningar vid bekräftat larm
 • Kontinuerlig övervakning dygnet runt

Läs mer om hemlarm

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Verisure – branschledande larm i Linköping

Vi erbjuder innovativa lösningar som möter våra kunders behov i deras vardag och arbetsliv, och är en pålitlig aktör för hela Linköpings säkerhet.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.