Räkna ut pris på lägenhetslarm

Gör vårt test, det tar bara en minut!

Ring 020-26 26 00

Eller lämna tel nr. för kostnadsfri rådgivning

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Med Verisure får du ett professionellt övervakat hemlarm

Lägenhetslarm

Lägenhetslarmet är trådlöst och passar i alla lägenheter, oavsett om du bor i bostads- eller hyresrätt.

I lägenhetslarmet kan det ingå både inbrotts- och brandskydd och det är alltid uppkopplat till vår larmcentral. Skulle något hända sätter vi snabbt in rätt åtgärd. Du kan dessutom själv hålla koll på din bostad med Verisure App i mobilen, var du än befinner dig.

Med brandskyddet får du rökdetektorer som är uppkopplade till vår larmcentral. De varnar på plats i lägenheten, du blir meddelad i mobilen och vår larmcentral kan vid verifierad brand kontakta räddningstjänsten direkt, även om ingen är hemma.

Lägenhetslarmet kan alltid utökas med fler komponenter och tillvalsprodukter. Vad som är rätt för dig beror på storlek på din bostad, planlösning och vilka behov du har. Genom att svara på några snabba frågor i vårt test kan du få en prisuppskattning.

Smart Voice Alarm Lägenhet

Larmtjänst med:

✓ Inbrottslarm

✓ Brandvarningssystem
✓ Verisure SOS-larm
✓ Verisure App

✓ Fria väktarutryckningar

Inbrott, Brand, SOS, App
Smart
Voice Alarm Lägenhet

Larmsystemet innehåller:

 • 1 Vibrationsdetektor – larmar direkt vid inbrottsförsök.
 • 2 Rökdetektorer – varnar samtidigt med tal och signal.
 • 1 Kameradetektor – tar bilder som visar larmorsak.
 • 1 Röstenhet – skapar direktkontakt till larmoperatören.
 • 1 Larmpanel – se status samt larma på och av.
 • 1 Larmbricka – larma på och av utan användarkod.
 • 1 Huvudenhet – skickar larmsignaler krypterat.
 • Larmskyltar och dekaler – avskräcker inkräktare.


ZeroVision® High security Alarm Lägenhet

Larmtjänst med:

✓ Inbrottslarm
✓ Brandvarningssystem
✓ Verisure SOS-larm
✓ Verisure App

✓ Fria väktarutryckningar

Inbrott, Brand, SOS, App
ZeroVision
High Security Alarm Lägenhet

Larmsystemet innehåller:

 • 1 ZeroVision® inbrottsskydd
 • 2 Vibrationsdetektorer – larmar direkt vid inbrottsförsök.
 • 2 Kameradetektorer – tar bilder som visar larmorsak.
 • 2 Rökdetektorer – varnar samtidigt med tal och signal.
 • 1 Röstenhet – skapar direktkontakt till larmoperatören.
 • 1 Trygghetspanel – snabb hjälp om något skulle hända.
 • 1 Larmpanel – se status samt larma på och av.
 • 1 Larmbricka – larma på och av utan användarkod.
 • 1 Huvudenhet – skickar larmsignaler krypterat.
 • Larmskyltar och dekaler – avskräcker inkräktare.

Räkna ut ditt pris på lägenhetslarm

Just nu 2000 kr rabatt

Du är ett klick ifrån ditt pris!

På nästa sida får du ett uppskattat pris för ditt hemlarm. För att bedöma vilken larmlösning som passar just dina behov, med ett exakt pris, behöver vi kontakta dig. Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret.

VISA MITT RESULTAT

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

*Enbart onlinerabatt via verisure.se. Se villkor längre ner på sidan.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

1. Hur stor är din lägenhet?

Nästa
Du måste göra ett val

2. Vilken våning bor du på?

Nästa Tillbaka
Du måste göra ett val

3. Jag är intresserad av hemlarm med:

Nästa Tillbaka
Du måste göra ett val

4. Har du installerat ett nytt lås i din lägenhet efter att du flyttat in?

Nästa Tillbaka
Du måste göra ett val

5. Har du en säkerhetsdörr?

Nästa Tillbaka
Du måste göra ett val

7. Jag är redan Verisure-kund:

Nästa Tillbaka
Du måste göra ett val

6. Är du intresserad av kamerabevakning som tillval till hemlarmet?

Nästa Tillbaka
Du måste göra ett val
Verisure larmdekal
Larmdekal

FÖREBYGGER INBROTT

Med ett lägenhetslarm från Verisure har du ett hemlarm som gör att vi kan upptäcka inbrott innan det sker. Vår dekal visar tydligt att din lägenhet har ett effektivt skydd mot inbrott. Dekalen har en starkt avskräckande effekt för tjuven och gör just din lägenhet mindre attraktiv för ett inbrott.

Om ett inbrott påbörjas trots dekalen utgör våra vibrationsdetektorer ett skalskydd som utlöser larmet och vi kan upptäcka inbrottet innan det genomförs. Vid larm skickar våra kameradetektorer bilder till vår larmcentral som verifierar och kan skicka väktare eller kontakta polis.

ZeroVision® rökgenerator avbryter inbrottet.

AVBRYTER INBROTT

Med en ZeroVision® rökgenerator kan vi avbryta ett aktivt inbrott i din lägenhet. Som enda aktör på marknaden kan vi erbjuda en rökgenerator tillsammans med kameradetektor, siren och röstenhet. Det här gör att våra larmoperatörer kan verifiera och motverka ett inbrott på ett mycket effektivt sätt. Larmoperatören kan via röstenheten säga åt obehöriga att lämna bostaden och de kan även aktivera ZeroVision® rökgenerator om obehöriga trots detta inte lämnar bostaden, vilket fyller utrymmet med en tät rök. Man kan inte stjäla det man inte kan se!

Väktare

MÄNNISKOR SOM SKYDDAR MÄNNISKOR

Med fria väktarutryckningar och Sveriges största larmcentral som är bemannad dygnet runt, året om, så skyddar vi det som betyder mest. Våra lägenhetslarm är till för att du ska känna att ditt hem är säkert, oavsett var du befinner dig.

Om en rökdetektor eller vibrationsdetektor utlöser ett larm finns vi alltid här för dig. Vi kan verifiera brand eller inbrott med bilder från våra kameradetektorer om du är bortrest och snabbt sätta in rätt åtgärd. Vi kan vid ett kontaktlarm prata med dig via röstenheten när du är hemma och hjälpa dig med att exempelvis kontakta räddningstjänst eller polis.

Larm skapar trygghet

VÅRA LARM SKAPAR TRYGGHET

Att hjälpa dig med att skapa en trygg vardag är viktigt för oss. Därför erbjuder vi alltid larm med inbrottsskydd, brandskydd och många fler tjänster.

Larmen passar ditt hem oavsett planlösning eller antal kvadratmeter. De är alltid uppkopplade till vår larmcentral som finns här för dig dygnet runt, året om. Våra larmoperatörer sätter snabbt in rätt åtgärd om något skulle hända.

Verisure rekommenderas av

 prisvinnande larm rekommenderas av
Rekommenderat företag
Larm för lägenheter

Varje vecka drabbas i snitt 115 lägenheter av inbrott i Sverige*

Visste du att 40% av alla inbrott sker i en lägenhet? Många tror att det främst är villor som drabbas av inbrott, men statistiken visar att även lägenheter är utsatta. Boende i lägenheter kan uppleva att de är trygga med grannar så pass nära inpå och en port som stoppar tjuven innan denne når lägenhetsdörren. Men det är tyvärr oftast en falsk trygghet. Portar är sällan något problem för en inbrottstjuv och det är svårt att som granne ha uppsikt över vad som händer i trapphuset eller att känna igen alla som rör sig där. För de som har säkerhetsdörrar dämpas även ljudet och det finns en risk att de inte hör om någon bryter sig in hos grannen. I många fall finns det därför goda chanser för inbrottstjuven att jobba ostört.

Med Sveriges största larmcentral är någon alltid hemma

Med lägenhetslarmet och dekaler på fönster och dörr avskräcker du tjuven från att välja din lägenhet. Skulle någon trots detta försöka att göra inbrott finns våra larmoperatörer på plats dygnet runt. Kameradetektorerna tar vid larm en serie bilder som omedelbart skickas till larmcentralen. Operatören kan direkt avgöra vad som utlöst larmet och sätta in rätt åtgärd, som att skicka väktare, ambulans, brandkår eller polis. Tryggt, eller hur?

* Källa: Brottsförebyggade rådet 2019

Lägenheter
 • 40% av inbrott sker i lägenhet. (BRÅ)
 • 63 % av inbrotten sker på dagtid. (BRÅ)
 • Flest inbrott sker i storstäder. (BRÅ)
 • De svenskar som bor i lägenhet har minst tillit till att grannen ska ingripa vid ett inbrott i det egna hemmet. (Svenskarna & Trygghet 2019)
 • I Stockholms län upplever 23 procent att inbrotten blivit fler under de senaste tre åren, vilket är den högsta siffran i landet. (Svenskarna & Trygghet 2019)
 • 90 procent av de som har ett uppkopplat inbrottslarm uppger att de känner sig trygga. (Svenskarna & Trygghet 2019)

Räkna ut ditt pris på lägenhetslarm!

Beskrivning av tjänster

Inbrottslarm med bildverifiering

Inbrottslarm

Skyddet börjar utomhus med vår kända larmdekal. Vår vibrationsdetektor känner och larmar redan innan någon obehörig kan ta sig in. Med hjälp av kameradetektorns bilder ser larmoperatören vad som pågår och med hjälp av vår unika röstenhet kan vi höra vad som händer och tala med personer på plats. Ett larmsystem som möjliggör att vi kan se, höra och tala gör att operatören vidtar rätt åtgärd direkt. Vi samarbetar med polis, räddningstjänst och Securitas – Sveriges i särklass största väktarorganisation.

Brandvarningssystem med bildverifiering

Brandvarningssystem

Sammankopplade rökdetektorer som talar räddar liv. Våra rökdetektorer är sammankopplade och professionellt övervakade dygnet runt. De är utformade för att ge snabbast möjliga varning – om en känner av rök, meddelar den genast övriga rökdetektorer. Alla aktiveras, och varnar med både larmsignal och tal. En länkad kameradetektor skickar bilder till larmcentralen som direkt larmar räddningstjänsten vi verifierad brand. Vid en brand är varje sekund dyrbar. Om larmet går, utrym genast och ta er ut till er förutbestämda återsamlingsplats.

Verisure SOS-larm

Kontaktlarm

Med ett kontaktlarm i hemmet har du och din familj närmare till hjälp vid en akut situation. Manöverpanelen monteras innanför dörren och trygghetspanelen kan med fördel placeras i sovrummet där den är lätt åtkomlig på natten. Via SOS-knapparna och röstenheten får du snabbt kontakt med vår larmcentral som tillkallar hjälp. Tack vare vår nya teknik kan vi prata direkt med den som är hemma och på så sätt finnas med dig tills hjälpen är på plats.

Verisure App

Verisure App

En av Sveriges mest använda appar med flest smarta funktioner och personliga val för att enkelt hålla koll på ditt hem. Få information om vem som kommer och går och skapa tillfälliga larmkoder för husvakten. Aktivera påminnelser om att larma på och schemalägg händelser som att larma av skalskyddet eller tända och släcka lampor. Samla flera händelser, som du vill ska utföras samtidigt, under en enda smart knapp. Med Verisure App har du alltid nära hem, var du än är.

Vår larmcentral är bemannad dygnet runt

Sveriges största larmcentral

I vår egen larmcentral finns specialutbildade larmoperatörer på plats dygnet runt, året runt, redo att agera om något skulle hända. Om larmet går ser de vad som händer med hjälp av kameradetektorerna och via röstenheten kan de höra vad som händer och tala direkt med person på plats.

Fria väktarutryckningar

Fria väktarutryckningar

Vid ett verifierat larm skickas alltid en väktare kostnadsfritt till ditt hem. Vi samarbetar i huvudsak med Securitas, Sveriges i särklass största väktarorganisation med flest antal väktare. När situationen kräver det larmar vi även polis och räddningstjänst.

Dubbel krypterad informationsöverföring

Säkerhet i världsklass

Vi sätter alltid säkerheten främst. Larmet är ständigt uppkopplat till vår larmcentral och säkerhetsuppdateras varje dygn. Med dubbla kommunikationsvägar via GSM/GPRS och bredband samt krypterad informationsöverföring levererar vi en säkerhet som är unik i branschen.

@Home

@Home – bidrar till att rädda liv

Om larmet går kan larmoperatören se vem i familjen som kan vara hemma. Ovärderlig information som snabbt vidarebefordras till exempelvis räddningstjänsten om det börjar brinna.

Serviceavtal med funktionsgaranti

Trygga garantier

Så länge du är vår kund garanterar vi att dina produkter fungerar som de ska. Om en produkt behöver bytas ut löser vi det. De första 24 månaderna bjuder vi även på arbetstiden som behövs.

Med Verisure får du ett professionellt övervakat hemlarm

Branschens nöjdaste kunder

Vi har fått förtroendet att öka tryggheten för över 1,5 miljoner svenskar, varje dag.

Kanske för att vår kundtjänst har öppet dygnet runt, för att vi levererar snabb service genom vår lokala närvaro eller för att vi är snabbast när det gäller. Vår strävan att leverera exceptionell service har belönats med branschens nöjdaste kunder. Hos oss är du alltid prio ett!

Ring 020-26 26 00 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig.
Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

jag är intresserad, kontakta mig

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Beskrivning av produkter

Verisure huvudenhet

Huvudenhet

Huvudenheten är navet i all kommunikation inom systemet och mellan systemet och larmcentralen. Den kopplas upp både mobilt: 2G, 3G och 4G samt via ethernet och WiFi.
Med flera kommunikationsvägar är larmet anslutet till larmcentralen även om bredbandsuppkopplingen tillfälligt inte fungerar eller om det inte finns mobiltäckning. En dubbel säkerhet som vi med stolthet erbjuder alla våra kunder.

Bra att veta: Eftersom Verisures bredbandsuppkoppling går via en egen molntjänst så minskar risken för nätstörningar

Röstenhet med sirén

Röstenhet

Röstenheten med inbyggd sirén fungerar som en fast telefon mellan larmcentralen och ditt hem. Med hjälp av den kan larmoperatören snabbt få kontakt och prata direkt med de som befinner sig i hemmet och på så sätt snabbt vidta rätt åtgärd. Vid verifierat larm kan det handla om att tillkalla räddningstjänst, väktare eller polis om någon skadat sig eller är i fara.

Verisure rökdetektor

Rökdetektor

Verisure rökdetektorer är sammankopplade och varnar med både röstmeddelande och signal så att alla i hemmet snabbt vet var rökutvecklingen finns. Samtidigt larmar systemet larmcentralen. Du får också ett meddelande till din mobil. Rökdetektorn mäter även rumstemperatur och relativ luftfuktighet.

Verisure Kameradetektor

Kameradetektor

Med en kamera i ditt larmsystem kan operatören omedelbart kontrollera vad som orsakat ett larm och snabbt sätta in rätt åtgärd. Med bild kan vi verifiera larmorsaken och skicka väktare eller tillkalla polis och räddningstjänst vid inbrott eller brand. Eller så kan vi avstyra insats vid ett falsklarm. Du kan ställa in känsligheten i detektorn så att den är husdjursanpassad. På så vis kan dina husdjur röra sig fritt i hemmet, även när det är larmat. Dessutom kan du, när larmet är på, själv ta bilder via kameran och därmed se hur det ser ut där hemma direkt i Verisure App - var du än befinner dig.

Larmpanel

Larmpanel

larmpanelen larmar du på och av med personlig kod eller larmbricka.

Panelens närhetssensor tänder upp displayen när du står framför den. Den ger indikationer via ljud, ljus och röstmeddelanden vid inbrottslarm, röklarm, sabotagelarm och vattenlarm. Larmpanelen kan användas som dörrklocka och kan tala om för dig om någon kliver in genom entrén. Tryck in knapparna för att larma på och larma av samtidigt för att starta kontaktlarm till vår larmcentral.

Vibrationsdetektor

Vibrationsdetektor

Våra vibrationsdetektorer larmar när ett inbrottsförsök påbörjas på ett fönster eller en dörr. En vanlig magnetdetektor triggar larmet först när dörren eller fönstret bryts upp. Med våra vibrationsdetektorer har vi alltså möjlighet att upptäcka inbrottet innan det sker och kan därför också agera snabbare.

Med vibrationsdetektorerna skapar du ett punktskydd på dörrar, fönster och andra strategiska intrångspunkter. En trygghet både när boendet står tomt eller under natten när du är hemma.

Verisure Smart plug

Smart plug

Med smart plug i ditt system kan du med Verisure App fjärrstyra belysningen och nästan alla elektriska apparater i ditt hem, var du än är. Om smart plugs är kopplade till ditt larmsystem kan du tända och släcka genom att larma av och på, eller tända belysningen när larmet går. Det är ett enkelt sätt att tillföra både säkerhet och bekvämlighet till ditt hem.

Verisure larmbricka

Larmbricka

Med larmbrickor är det enkelt för hela familjen att larma av och på. Håll brickan mot manöverpanelen och med ett knapptryck är det klart. Varje larmbricka har en unik identitet. På så sätt håller du reda på vem som kommer och går i hemmet och kan lätt spärra en tappad bricka eller registrera en ny.

Verisure vattendetektor

Vattendetektor

Med vattendetektorn kan du upptäcka vattenläckan i tid och undvika stora bekymmer. En vattenläcka kan smyga sig på och växa obemärkt under lång tid. Om vattenläckan inte upptäcks snabbt kan den orsaka stora skador i ditt hem.

Med Verisure vattendetektor och tjänsten vattenlarm blir du varnad i tid och kan begränsa eller helt undvika kostsamma renoveringar.

Verisure trygghetspanel

Trygghetspanel

Med trygghetspanelen får du flera funktioner för bättre och ökad trygghet för hela familjen. Du kan aktivera larmets SOS-funktion men också till- och frånkoppla larmets skalskydd och via funktionen dörrklocka bli meddelad om någon öppnar en dörr eller ett fönster med vibrationsdetektor.

Smart energimodul

Smart energimodul

Håll koll på inomhusklimatet, även när du inte är hemma. Verisure App fungerar som en fjärrkontroll till Panasonics nya luftvärmepumpar. Stäng av och sätt på värmepumpen, ställ in önskad temperatur och styr luftriktning. Vi lanserar löpande nya funktioner i Verisure App. Inom kort kommer en uppdatering som gör att du kan jämföra din energiförbrukning över tid.

Verisure klimatdetektor

Klimatdetektor

Hur ditt hus mår påverkar också välmåendet hos dig och din familj. En för hög relativ luftfuktighet kan orsaka fuktproblem och mögel, medan en låg luftfuktighet kan leda till torra ögon och torr hud, eller allergier.

Med klimatdetektorn kan du upptäcka riskerna i tid och undvika skador i hemmet.

Smart låsmodul

Smart låsmodul

Med en smart låsmodul till ett digitalt dörrlås från Yale Doorman kan du styra det med Verisure App. Det räcker med att du installerar ett digitalt lås som du uppgraderar med smart lås för att dra nytta av alla fördelarna. Låset håller hög säkerhetsnivå och kopplas automatiskt ihop med ditt Verisure hemlarm för fler smarta uppkopplade tjänster.

Verisure portal

Verisure portal

Med Verisure Portal kan du styra och få översikt över ditt larmsystem på ett modernt och enkelt sätt, vart du vill i bostaden.

Portalen har en närhetssensor som tänder upp touchscreenen när du kommer nära den. Den har inbyggd SOS-funktion för kontaktlarm, mikrofon och högtalare för att du snabbt kunna få assistans från vår larmcentral. Portalen passar perfekt i ditt smarta hem och kan placeras var du vill och med dess klimatfunktioner kan du se temperatur, luftfuktighet och luftkvalitet i din bostad.

Guardvision Inomhuskamera

Guardvision Inomhuskamera

Guardvision Inomhuskamera är övervakningskameran för dig som vill ha en större zon för ditt övervakningssystem i hemmamiljö. Kameran filmar i 111 grader vertikalt vilket innebär att du i appen kan ta del av HD-upplösta upptagningar från taket hela vägen ner till golvet. Kameran blir ett viktigt verktyg för larmcentralen som ser videoupptagning 20 sekunder efter och innan larmet går.

Guardvision Utomhuskamera

Guardvision Utomhuskamera

Med Guardvision Utomhuskamera har det aldrig varit enklare att bevaka vad som händer runt ditt hem, direkt i appen. Kameran filmar i HD-upplösning med IR-Led Night Vision, så att du lättare ska kunna urskilja händelser oavsett tid på dygnet eller påverkan från utomhusbelysning.Vid ett larm kan larmoperatören se video från 20 sekunder innan och 20 sekunder efter att larmet triggades.

Larmdekal

Larmdekal

Ditt hems säkerhet börjar med en larmdekal. Våra välkända dekaler och skyltar är något som tjuven gärna undviker. Dekalerna och skyltarna finns i olika storlekar och material beroende på vart de ska placeras. De monteras av teknikern i samband med installationen av ditt hemlarm och placeringen bestäms i samråd med dig.

ZeroVision®

ZeroVision®

ZeroVision® är en rökgenerator som avbryter ett pågående inbrott. Vid aktivering fyller den utrymmet som den är placerad i med en tät rök som gör det väldigt svårt att se och orientera sig i. Röken är helt ofarlig, men gör det väldigt svårt för tjuven att stjäla dina värdesaker och minimerar tiden för skadegörelse i din bostad.

Jag är intresserad av lägenhetslarm, kontakta mig

Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig. Du kan även ringa oss på 020-26 26 00

JAG ÄR INTRESSERAD, KONTAKTA MIG

kontakta mig

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Boka gratis rådgivning hemma

Fyll i dina kontaktuppgifter så bokar vi in en tid som passar dig.

Boka rådgivning

BOKA GRATIS RÅDGIVNING HEMMA

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Villkor 2000 kr onlinerabatt

Gäller enbart vid nyinstallation av någon av våra hemlarmslösningar: ZeroVision High Security Alarm, Smart Voice Alarm, ZeroVision High Security Alarm Lägenhet och Smart Voice Alarm Lägenhet. Rabatten gäller endast kunder som kommer i kontakt med oss online via verisure.se. Rabatten gäller inte vid köp av enskilda komponenter, produkter eller tjänster. Rabatten gäller enbart på ordinarie installationspris på någon av ovan nämnda larmlösningar. Larmtjänst tillkommer. Vid en beställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt, därutöver gäller Verisure allmänna köpvillkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet.

Läs de allmänna köpvillkoren här >>
Läs mer om ångerrätt här >>

KONTAKTA OSS

Telefon kundtjänst: 020-7 24 365

Telefon kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Försäljning/information hemlarm: 020-26 26 00

Fax: 013-31 77 22

VERISURE SECURITAS DIRECT GROUP

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien och Portugal.

Vi har över 3 miljoner kunder i 16 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen.