Överfallslarm som app med Verisure Guardian

Verisure Guardian

ta med dig tryggheten överallt

Överfallslarm som app med Verisure Guardian
Verisure Guardian – överfallslarm som app kopplat till larmcentral

VERISURE GUARDIAN
– ÖVERFALLSLARM

Med Verisure Guardian får du överfallslarm i form av kontaktlarm och SOS-timer i din mobil kopplat direkt till Sveriges största larmcentral.

Ta med dig hemlarmets trygghet i din mobil. Med Verisure Guardian kan du inom Sveriges gränser när som helst, och var som helst, komma i kontakt med vår larmcentral. Vi finns vid din sida, dygnet runt, när du behöver oss som mest.

Verisure Guardian är en typ av överfallslarm i Verisure App som är kopplat till vår larmcentral. Tjänsten erbjuder även funktioner så som personlarm och en SOS-timer som skickar en larmsignal till vår larmcentral om du inte bekräftar din säkra ankomst i tid. Du kan läsa mer om olika typer av överfallslarm längre ner.

 • SOS-knapp
 • SOS-timer
 • Överfallslarm
 • Personlarm
 • GPS spårning
 • Kopplat till larmcentral

Så fungerar Verisure Guardian

1.10

Så fungerar Verisure Guardian
Överfallslarm app. Spåra mobil position.

Verisure Guardian – Verisure SOS

Behöver du vår assistans? SOS-knappen ger dig ett överfallslarm i form av en app med kontaktlarm kopplat till vår larmcentral.

Med Verisure SOS kan du få kontakt med en av våra larmoperatörer på larmcentralen, oavsett om du är hemma eller inte. Tryck bara på SOS-knappen i din mobil så tar vi emot ditt kontaktlarm tillsammans med din platsinformation och din kundinformation. Vid behov kommer våra larmoperatörer att meddela dina kontaktpersoner, och vid en verifierad kritisk situation kan de även kontakta räddningstjänsten.

Du kan lägga till en widget på din mobil för snabbare åtkomst till Verisure Guardians funktioner. Då de flesta av oss idag har mobilen med oss var vi än går, kan det kännas tryggt att ha snabb åtkomst till ett överfallslarm i en app. Sveriges mest nedladdade app för hemlarm är inte en app du bara använder hemma. Med Guardian som tillägg i Verisure App kan du känna hemlarmets trygghet med hjälp av din mobil, var du än befinner dig i Sverige.

Ring 020-26 26 00 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig.
Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Jag är intresserad, kontakta mig

kontakta mig

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Överfallslarm med GPS spårare.

Verisure Guardian – CHECK ON ME

Vet någon om att du kommer fram säkert? SOS-timern skickar ett kontaktlarm till vår larmcentral om du inte bekräftar din säkra ankomst i tid och GPS-spårar din mobils position.

Om du känner dig osäker när du är ute och går eller vid någon annan aktivitet, kan det kännas tryggt att någon har koll på att du kommer fram säkert. Be Verisures larmoperatörer kontakta dig så att du kan känna dig trygg hela vägen.

Uppskatta tiden för att nå din destination med SOS-timern och låt din mobil fungera som en GPS-spårare, så att vår larmcentral kan spåra din mobils position under tiden timern är aktiverad. Om du inte bekräftar din säkra ankomst kommer våra larmoperatörer få en larmsignal med din platsinformation och kundinformation. En larmoperatör kommer försöka kontakta dig, och vid behov dina kontaktpersoner. Vid en verifierad kritisk situation kommer de även meddela räddningstjänsten.

RÄKNA UT DITT PRIS PÅ HEMLARM

Just nu 2000 kr rabatt
Just nu 2000 kr rabatt

Du är ett klick ifrån ditt pris!

På nästa sida får du ett uppskattat pris för ditt hemlarm.

För att bedöma vilken larmlösning som passar just dina behov, med ett exakt pris, behöver vi kontakta dig. Du förbinder dig inte till något när du fyller i formuläret. *Enbart onlinerabatt via verisure.se. Se villkor längre ner på sidan.
Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Verisure larmdekal

Hur Fungerar Verisures överfallslarm?

Verisure Guardian är ett mobilt kontaktlarm, eller personlarm som det även kallas, som gör det möjligt för dig att snabbt komma i kontakt med vår larmcentra, oavsett var du än befinner dig i Sverige, via Verisure App. Informationsöverföringen till vår larmcentral är alltid krypterad så att vi kan skydda dig och skydda din data. Vi finns vid din sida, dygnet runt, när du behöver oss som mest.

Hur Fungerar Verisures överfallslarm?

Verisure Guardian är ett mobilt kontaktlarm, eller personlarm som det även kallas, som gör det möjligt för dig att snabbt komma i kontakt med vår larmcentra, oavsett var du än befinner dig i Sverige, via Verisure App. Informationsöverföringen till vår larmcentral är alltid krypterad så att vi kan skydda dig och skydda din data. Vi finns vid din sida, dygnet runt, när du behöver oss som mest.

Olika typer av överfallslarm

Olika typer av överfallslarm 

Överfallslarm är vanliga inom handeln och mer utsatta verksamheter så som banker eller värdedepåer. Ofta fungerar överfallslarmet som så att en anställd aktiverar ett tyst larm, vid exempelvis ett rånförsök, som går till en larmcentral som i sin tur kontaktar polis eller väktare vid behov. Men på senare tid har personliga överfallslarm blivit allt mer vanliga.

Personliga överfallslarm, eller personlarm, finns i flera olika former. Antingen som en liten dosa man bär med sig eller som en app. Personlarm kan även ge ifrån sig kraftiga ljudsignaler eller vara uppkopplade till larmcentral. Personlarm ska inte förväxlas med trygghetslarm som är larmsystem för personer med speciella vårdbehov.

Verisure Guardian är ett personligt överfallslarm som aktiveras via Verisure App och är alltid uppkopplat till vår larmcentral. Det är ett tyst överfallslarm som sätter dig i kontakt med larmcentralen och ger alltså inte ifrån sig några kraftiga ljudsignaler som omgivningen kan höra.

GPS spårning. Spåra mobil position.

Spårning, GPS och kundinformation 

Din platsinformation blir enbart tillgänglig för larmcentralen när du väljer att aktivera någon av Verisure Guardians funktioner. Syftet med att kunna spåra din mobils position är att kunna erbjuda assistans så snabbt så möjligt om någonting skulle hända dig.

Om vi tar emot ett kontaktlarm från dig, oavsett vilken funktion som används, så kan vi via GPS spåra din position och vid behov föra den informationen vidare till dina kontaktpersoner eller räddningstjänsten.

Då vår larmcentral har din kundinformation sedan tidigare, och att vi via GPS kan spåra din position när du aktiverar ett kontaktlarm med Verisure Guardian, gör att vi kan delge räddningstjänsten viktig information och rätt kontaktuppgifter om något skulle hända dig.

Överfallslarm kopplat till larmcentral.

Vår larmcentral 

På vår auktoriserade larmcentral, som är störst i Sverige, jobbar våra specialutbildade larmoperatörer. De är experter på att tolka olika typer av larmorsaker och sätter snabbt in rätt åtgärd om så skulle behövas. Larmcentralen är självklart bemannad dygnet runt, året om.

Vi finns här för dig när du behöver oss som mest. Och med Verisure Guardian kommer du snabbt och enkelt i kontakt med våra larmoperatörer oavsett om du är hemma eller inte. Läs mer om vår larmcentral här.

Varför ska man ha överfallslarm?

Varför ska man ha överfallslarm och hemlarm?

Vi är många som oroar oss för inbrott och brand i våra hem, men statistiken visar att många av oss även inte känner oss trygga utanför hemmet. Statistiken nedan är hämtad från BRÅ:s Nationella trygghetsundersökning 2020:

 • 30% av befolkningen känner sig inte trygga eller undviker att gå ut ensamma under sena kvällar i sitt bostadsområde
 • 26% av befolkningen uppger att de under det senaste året har valt en annan väg eller ett annat färdsätt till följd av oro för brott
 • 19% av befolkningen oroar sig för att utsättas för personrån
 • 38% av befolkningen oroar sig för att en närstående ska utsättas för brott
 • 27% av befolkningen oroar sig för bostadsinbrott

Med ett hemlarm från Verisure kan du och din familj känna er trygga oavsett var ni befinner er. Aktivera Verisure Guardian för alla i familjen och ta med er hemlarmets trygghet överallt.

KONTAKTA OSS

Telefon kundtjänst: 020-7 24 365

Telefon kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Försäljning/information hemlarm: 020-26 26 00

Fax: 013-31 77 22

VERISURE SECURITAS DIRECT GROUP

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien och Portugal.

Vi har över 3 miljoner kunder i 16 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen.