Vibrationsdetektor v2

Vibrationsdetektor v.2

2 batterier (CR 2/3AZ)

Här hittar du en guide och video om hur du byter batterier i Verisure Vibrationsdetektor.

1. Gå till Mina Sidor - Gör det själv > Byt batterier. Välj den komponent du vill byta batteri på och klicka på fortsätt. Följ instruktionerna för verifiering.
  2. Använd en rak skruvmejsel och lossa detektorn från väggfästet genom skruven som sitter på undersidan av detektorn (den stora delen). Skruva moturs.
  3. Ta bort detektorn genom att dra nedre delen utåt.
  4. Ta bort de gamla batterierna och vänta 30 sekunder innan du sätter i de nya.
  5. Placera detektorn i väggfästet uppifrån och ned och vrid medurs på skruven tills detektorn sitter fast.
  6. Gå tillbaka till Mina Sidor och slutför batteribytesprocessen.

Länk till video: https://youtu.be/1__VHansbvQ