Verisure Portal

1 batteri (LI-ON 3.7V 1800mAh 6.66Wh)

Här hittar du en guide och video om hur du byter batterier i Verisure portal.

1. Gå till Mina Sidor - Gör det själv > Byt batterier. Välj den komponent du vill byta batteri på och klicka på fortsätt. Följ instruktionerna för verifiering.
  2. Koppla ur strömkabeln från vägguttaget och hitta en rak skruvmejsel för att lossa skruven på undersidan av portalen.
  3. Lossa portalen från väggfästet genom att dra den underifrån och uppåt.
  4. Ta bort det gamla batteriet och vänta 30 sekunder innan du sätter i det nya (anslut kabeln från batteriet först).
  5. Placera sladden i portalen, klicka tillbaka portalen i väggfästet och fäst skruven i botten.
  6. Sätt tillbaka kontakten i vägguttaget.
  7. Gå tillbaka till Mina Sidor och slutför batteribytesprocessen.

Länk till video: https://youtu.be/u87NBNbUgdE