Vattendetektor v2

Vattendetektor V2

2 batterier (AAAA Alkaline 1.5V)

Här hittar du en guide och video om hur du byter batterier i Verisure Vattendetektor.

1. Gå till Mina Sidor - Gör det själv > Byt batterier. Välj den komponent du vill byta batteri på och klicka på fortsätt. Följ instruktionerna för verifiering.
  2. Öppna plastlocket under detektorn genom att trycka ned plastsäkringen.
  3. Ta ur de gamla batterierna och vänta 30 sekunder innan du sätter i de nya.
  4. Vänd på detektorn så kommer du nu att se en grön blinkande lampa som indikerar att detektorn testar signalstyrkan till huvudenheten.
  5. Efter testet så kommer LED-lampan att lysa med fast sken grönt (bra signal) eller rött (dålig signal).
  6. Om detektorn lyser grönt, sätt tillbaka batteriluckan och placera detektorn där den var. Om det lyser rött, försök att placera detektorn närmare huvudenheten.
  7. 7. Gå tillbaka till Mina Sidor och slutför batteribytesguiden när detektorn är tillbaka på plats.

Länk till video: https://youtu.be/A7A5qSh2kVY