Trygghetspanel

2 batterier (CR 2/3AZ)

Här hittar du en guide och video om hur du byter batterier i Verisure Trygghetspanel.

1. Gå till Mina Sidor - Gör det själv > Byt batterier. Välj den komponent du vill byta batteri på och klicka på fortsätt. Följ instruktionerna för verifiering.
  2. Lossa panelen från väggfästet genom att skjuta panelen uppåt ur bakstycket.
  3. Använd en rak skruvmejsel, sätt in den i skåran under plastluckan på baksidan av panelen och ta bort luckan.
  4. Ta bort de gamla batterierna och vänta 30 sekunder innan du sätter i de nya (anslut kabeln från batterierna först).
  5. Sätt tillbaka luckan över batterierna och skjut tillbaka panelen i väggfästet genom att dra det uppifrån och ned i fästet.
  6. Gå tillbaka till Mina Sidor och slutför batteribytesprocessen.

Länk till video: https://youtu.be/QFlYlpiIA2E