Röstenhet

3 batterier (CR 2/3AZ)

Här hittar du en guide och video om hur du byter batterier i Verisure Röstenhet.

1. Gå till Mina Sidor - Gör det själv > Byt batterier. Välj den komponent du vill byta batteri på och klicka på fortsätt. Följ instruktionerna för verifiering.
  2. Lossa enheten från bakstycket genom att skjuta enheten rakt uppåt.
  3. Ta ur de gamla batterierna och vänta 30 sekunder innan du sätter in de nya. (anslut kablarna först).
  4. Montera tillbaka detektorn i bakstycket i taket genom att skjuta den uppifrån och nedåt i bakstycket.
  5. Gå tillbaka till Mina Sidor och slutför batteribytesguiden när enheten är tillbaka på plats.

Länk till video: https://youtu.be/S8EmfKb7YF4