Rökdetektor v1 & v2

2 batterier (CR 2/3AZ)

Här hittar du en guide och video om hur du byter batterier i Verisure Rökdetektor v1 & v2.

1. Gå till Mina Sidor - Gör det själv > Byt batterier. Välj den komponent du vill byta batteri på och klicka på fortsätt. Följ instruktionerna för verifiering.
  2. Lossa rökdetektorn från bakstycket genom att vrida hela detektorn moturs.
  3. Ta ur de gamla batterierna och vänta 30 sekunder innan du sätter in de nya. (anslut kablarna först).
  4. Montera tillbaka detektorn i bakstycket i taket genom att vrida den medurs tills det tar stopp.
  5. Gå tillbaka till Mina Sidor och slutför batteribytesguiden när detektorn är tillbaka på plats.

Länk till video: https://youtu.be/v7TegktadgM