Vibrationsdetektor v2

dörr-/fönsterdetektor

1 batteri (CR 123A)

Här hittar du en guide och video om hur du byter batterier i Verisure dörr-/fönsterdetektor.

1. Gå till Mina Sidor - Gör det själv > Byt batterier. Välj den komponent du vill byta batteri på och klicka på fortsätt. Följ instruktionerna för verifiering.
  2. Använd en liten stjärnskruvmejsel och lossa på den lilla skriven på sidan av detektorn (den stora delen).
  3. Tryck ihop detektorn från båda långsidor där skruven satt och dra den rakt ut.
  4. Ta bort det gamla batteriet och vänta 30 sekunder innan du sätter i det nya.
  5. Klicka tillbaka detektorn i väggfästet, sätt i toppen först och sedan tryck in den nedre delen av detektorn i bakstycket. (skruven sitter på nedre delen).
  6. 6. Skruva tillbaka den lilla skruven på sidan.
  7. Gå tillbaka till Mina Sidor och slutför batteribytesprocessen.

Länk till video: https://youtu.be/GjfnHK_no0k