Larmpanel

4 batterier (AA Alkaline 1.5V)

Här hittar du en guide och video om hur du byter batterier i Verisure Larmpanel.

1. Gå till Mina Sidor - Gör det själv > Byt batterier. Välj den komponent du vill byta batteri på och klicka på fortsätt. Följ instruktionerna för verifiering.
  2. Använd en rak skruvmejsel och lossa fästskruven på undersidan av panelen.
  3. Lossa panelen från väggfästet genom att dra den uppåt.
  4. Ta ur de gamla batterierna och vänta 30 sekunder innan du sätter i de nya.
  5. Placera panelen i väggfästet och fäst fästskruven i botten.
  6. Gå tillbaka till Mina Sidor och slutför batteribytesprocessen.

Länk till video: https://youtu.be/spgDj2Gw4QI