Fjärrkontroll

1 batteri (CR 2450)

Här hittar du en guide och video om hur du byter batterier i Verisure Fjärrkontroll.

1. Gå till Mina Sidor - Gör det själv > Byt batterier. Välj den komponent du vill byta batteri på och klicka på fortsätt. Följ instruktionerna för verifiering.
  2. Öppna fjärrkontrollen genom att trycka den röda/grå knappen på vänster sida.
  3. Dra sedan ut nyckelringshållaren från fjärrkontrollen, vänd på den och sätt sedan tillbaka den i samma hål (spegelvänd).
  4. Nu öppnas locket på fjärrkontrollen, ta bort locket och nyckelringshållaren samt tryck den röda/grå knappen på sidan till vänster.
  5. Ta bort det gamla batteriet och vänta 30 sekunder innan du sätter i det nya batteriet.
  6. Sätt plastkåpan samt nyckelringshållaren på plats igen (den längsta sidan på hållaren ska vara närmast den röda/grå knappen). Tryck den röda/grå knappen till höger för att fästa nyckelringshållaren.
  7. När nyckelringshållaren är på plats, skjut den vita låsknappen högst upp på fjärrkontrollen åt sidan så att röd färg visas bredvid knappen.
  8. Om batteribytet är gjort korrekt så kommer lampan på knappen för skalskydd samt totalskydd att blinka.
  9. Gå tillbaka till Mina Sidor och slutför batteribytesprocessen.

Länk till video: https://youtu.be/Ye57UUxzMh8