LARM STOCKHOLM

Verisure är Stockholms ledande leverantör av larm och har moderna och anpassningsbara lösningar för att göra Stockholm säkrare än någonsin, både för hem och företag.

Våra larm kombinerar toppmodern teknik inom inbrottsskydd och brandskydd med skräddarsydda tjänster som förstärker säkerheten för både privatpersoner och företag. Inte bara i Stockholm, utan i hela Sverige. Vi är Sveriges ledande leverantör av larm och har levererat larmsystem till över 500 000 svenska kunder.

Vi är inte bara ledande i form av kvantitet, vi skiljer oss även från konkurrenterna genom att äga hela vår produktionskedja, vilket säkerställer kvaliteten på varje komponent i våra larmsystem.

Varje del av vårt larmsystem är noggrant utformat av Verisure Innovation, vårt eget team av ingenjörer och experter inom forskning och utveckling. Denna internationella grupp av specialister arbetar för att säkerställa att vi alltid ligger i framkant och erbjuder marknadens bästa larmsystem.

Hemlarm

Hem- och inbrottslarm

Vi erbjuder anpassade larm för alla typer av boenden i Stockholm, med tjänster som inkluderar fria väktarutryckningar och dygnet runt-övervakning från vår egen larmcentral.

Användare kan övervaka och styra sitt larmsystem via Verisure App, som kontinuerligt uppdateras för att erbjuda smarta funktioner för en säkrare vardag.

Verisure hemlarm har blivit utsett till bäst i test flera gånger och är rekommenderat av Villaägarnas Riksförbund.

Larmet är utrustat med modernt brand- och inbrottslarm som kan avskräcka, upptäcka och avbryta inbrottsförsök inom sekunder.

 • Professionell installation av larm
 • Uppkoppling till vår larmcentral
 • Fria väktarutryckningar vid verifierat larm
 • Övervakning dygnet runt
 • Kostnadsfri rådgivning och hjälp
 • Verisure App ger dig access till larmet direkt i mobilen
 • Dubbel krypterad informationsöverföring
 • Garanti på produkter och tjänster under hela avtalsperioden

Läs mer om hemlarm

Företagslarm

Företagslarm

Verisure erbjuder ett larm som skyddar verksamheter och anställda dygnet runt, med tjänster som kan avbryta pågående inbrott och minimera stöld och skadegörelse.

Larmet är kopplat till Sveriges största larmcentral och kan kontrolleras direkt via Verisure App, vilket ger användarna realtidsinformation och kontroll över säkerhetssystemet.

Företagslarmet inkluderar:

 • Branschledande inbrottsskydd
 • Moderna brandskyddslösningar
 • kontaktlarm för snabb assistans vid kritiska situationer
 • Verisures larmknapp erbjuder en extra säkerhetsåtgärd, kopplad direkt till larmcentralen för omedelbar respons vid nödsituationer
 • ZeroVision® rökgenerator är en unik produkt som kan avbryta ett aktivt inbrott
 • Appen erbjuder även funktioner som schemaläggning av på- och avlarmning och skapande av tillfälliga användarkoder.

Läs mer om företagslarm

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Brandlarm

Brandlarm

I vårt utbud av brandlarm har vi lösningar som passar både företag och privatpersoner.

Brandlarmet är ständigt uppkopplat till vår egen larmcentral som övervakas dygnet runt. Vid brand agerar larmcentralen omedelbart för att tillkalla brandkår och säkerställa allas säkerhet. Våra sammankopplade rökdetektorer varnar med både talade röstmeddelanden och siren.

Brandlarmet är alltid aktivt, testar sin egen funktionalitet var 10:e minut och har integrerade batterier med en livslängd på 10 år.

Funktioner inkluderar

 • varningar via mobil
 • mätning av rumstemperatur
 • relativ luftfuktighet
 • automatisk kontakt med brandkåren vid verifierad brand.

Läs mer om brandlarm

Som ett av de ledande företagen inom hemlarm i Stockholm

Som ett av stockholms ledande larmföretag, är vi dedikerade till att ständigt höja standarden och erbjuda innovativa lösningar som svarar mot de växande säkerhetsutmaningarna Stockholm för med sig.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.