Digitalt lås som kopplas ihop med ditt Verisure larmsystem.

Lås upp och larma av samtidigt

Det digitala dörrlåset kopplas ihop med ditt Verisure larmsystem.

Ett digitalt dörrlås kan du styra med moilen

Digitalt dörrlås

– lås upp med mobilen

 

Passa på! Ring oss redan i dag: 020-26 26 00

Så kontaktar vi dig för en kostnadsfri rådgivning.

JAG ÄR INTRESSERAD, KONTAKTA MIG

Enklare och roligare vardag med smart lås

Ett digitalt lås förenklar din vardag

Ett lås räcker för alla fördelar!

Släpp in hantverkaren eller ta emot det nya kylskåpet, trots att du inte är hemma. Skapa tillfälliga inpasseringskoder för husvakten när du är på semester. Se vem som låser upp hemma medan du är på jobbet. Med en smart låsmodul till ett digitalt dörrlås från Yale Doorman kan du styra det med Verisure App. Så får du en lite enklare och roligare vardag och koll på hemmet.

 

Det räcker med att du installerar ett digitalt lås som du uppgraderar med smart lås för att dra nytta av alla fördelarna. Låset håller hög säkerhetsnivå och kopplas automatiskt ihop med ditt Verisure hemlarm för fler smarta uppkopplade tjänster.

Check box
  • Lås och lås upp ditt Yale Doorman lås med Verisure App
Checkbox
  • Ha koll på vem som låser och låser upp hemma
Checkbox
  • Kolla status på låset direkt i mobilen

Har du ännu inget Yale Doorman digitalt lås? Hitta din lokala Yale Doorman Partner här »

Styr det digitala dörrlåset via Verisure App

00.31

Så funkar ett digitalt lås
Larma av när du låser upp

Styr låset med Verisure App

Du styr och håller koll på det digitala låset med mobilen genom Verisure App. Med låset kopplat till ditt Verisure larmsystem larmar du av genom att helt enkelt låsa upp dörren! Med appen styr du även andra delar av ditt Verisure system.

 

Larma på och av, läs av temperatur och luftfuktighet. Kolla larmets status och styr belysning eller de flesta elektriska apparater. Verisure App finns att ladda ner för iPhone, Android, Windows-telefoner och är nu även kompatibel med Apple Watch och Android Wear.

App Store
Google play
Windows Store
Styr ditt digitala lås med mobilden

Köp Verisure smart lås box

Du köper paketet online och installerar själv modulen i ett Yale Doorman lås.


Observera att smart låsmodulen är kompatibel med den senaste versionen av låset, version V2N.

Smart låsmodul

För dig som redan har ett Verisure-system.
Smart låsmodul

690:-


Paketet innehåller 1 Smart låsmodul som låter dig styra låset med Verisure App. Den fungerar med huvudenheten i ditt befintliga Verisure-system. Inga abonnemangsavgifter tillkommer.

Smart lås box

För dig som ännu inte har ett Verisure-system.
Smart lås box

1.480:-


Paketet innehåller 1 Smart låsmodul, 1 minienhet och Verisure App för styrning av låset. Inga abonnemangsavgifter tillkommer.

Lösningar för det smarta hemmet

Lösningar för det smarta hemmet - Inbrott, Energi, Klimat, Brand, Lås, SOS
Lösningar för det smarta hemmet

Snabblänkar

Försäljning och information hemlarm: 020-71 33 55

Kundtjänst - dygnet runt, året runt: 020-7 24 365

E-post Kundtjänst: kundtjanst@verisure.se 

Vanliga frågor

Du köper ditt Yale Doorman digitala lås hos din lokala låssmed. Därefter beställer du SmartLock Box, eller enbart en smart låsmodul om du redan är Verisure-kund, här på vår webbplats. Observera att den smarta låsmodulen är kompatibel med den senaste versionen av låset, version 2.

Den smarta låsmodulen är enkel att installera i låset på egen hand. Följ bara instruktionerna på Mina Sidor och du är snart igång med att styra och övervaka ditt digitala lås med Verisure App.

Om du har den smarta låsmodulen till hands när låssmeden installerar låset, kan du be honom om hjälp att installera modulen.

  • Allt fler produkter och tjänster för hemmet blir uppkopplade så att du kan styra och hålla koll på dem på distans, exempelvis via din mobil. Med vår framtidssäkra plattform och spännande, professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det smarta hemmet. Vi erbjuder tjänster inom inbrott, brand, energi, lås, klimat och SOS. Vi lägger hela tiden till nya smarta tjänster, allt för ett lite enklare och roligare vardagsliv.

  • Smart plug kopplar upp sig via huvudenheten eller minienheten i ditt Verisure-system och kommunicerar med trådlös teknik. Du gör inställningar och styr den via Mina Sidor eller Verisure App. De flesta elektriska apparater med effekt upp till 2300W kan anslutas och styras med Smart plug.

  • Med Smart plug styr och programmerar du belysning och annan elektronisk utrustning. Du kan exempelvis stänga av apparater i standby-läge var du än befinner dig. Verisure rökdetektor har en inbyggd termometer så att du kan läsa av inomhustemperaturen med Verisure App. Med flera rökdetektorer kan du se hur temperaturen varierar mellan olika rum. Även inomhussirénen har inbyggd termometer för koll på temperaturen.

Sociala Medier

Facebook
Instagram
Linked in
YouTube

Läs vår blogg

Certifikat

ISO 9001
Certifierad larmcentral
Behörig ingenjör inbrottslarm