45% RABATT PÅ ARLO ESSENTIAL + SMARTHUB NÄR DU BESTÄLLER HEMLARM*

 
 

SMART DÖRRKLOCKA MED KAMERA

- uppkopplad till larmcentral för snabb åtgärd

Räkna ut pris*

ARLO VIDEO DOORBELL

Se, hör och prata med den som ringer på med Arlo Video Doorbell – direkt i din mobil! Uppkopplad till larmcentral för snabb åtgärd.

Arlo Video Doorbell är en smart dörrklocka med kamera som låter dig se vad som händer och interagera med besökare vid din ytterdörr, dag som natt, direkt i din mobil. Videosamtalet kopplas upp automatiskt och är du inte tillgänglig kan besökaren lämna ett meddelande. Få din Arlo Video Doorbell uppkopplad till larmcentral – bara hos Verisure!

 • Se, hör och prata med den som ringer på i din mobil
 • Smart dörrklocka med kristallklar video dag som natt
 • Vidvinkel som låter dig se hela personen
 • Uppkopplad till Sveriges största larmcentral
 • Professionell installation för optimerad säkerhet
 • Smart detektering med notifikationer
 • Ringklocka spelas upp i larmets ljudkomponenter

Verisures förvärv av Arlo Europe gör att du nu kan få Arlo-kameror uppkopplade till Sveriges största larmcentral.

Arlo video doorbell - prisvinnande dörrklocka med kamera
En smart videodörrklocka med högupplöst kamera

Den smarta dörrklockan

Se, hör och prata med den som ringer på. Videosamtalet kopplas automatiskt upp till din mobil. Gå och öppna eller svara med ett förinspelat röstmeddelande om du inte är tillgänglig för videosamtal och låt besökaren i sin tur lämna ett meddelande. Kombinera med digitala dörrlås och släpp in besökare på distans om du inte hunnit hem än. Smidigt och säkert för att exempelvis ta emot leveranser eller släppa in hantverkare.

Videodörrklockans smarta funktioner ger dig ett digitalt dörröga så att du kan kontrollera vad som händer utanför dörren när du vill direkt i din mobil. Den smarta detekteringen gör det även möjligt att få notifikationer med livestreamad video när rörelse detekteras så att du kan se vem som kommer hem. Tryggt och säkert för alla i hushållet.

Kameran låter dig inte missa några detaljer med sin rörelsedetektor, vidvinkel, och kristallklara video – dag som natt. Den inbyggda sirenen kan aktiveras automatiskt eller manuellt från din mobil. Arlo Video Doorbell går även att kombinera med röstassistenter från de största leverantörerna (t.ex. Apple Siri, Google Assistant och Amazon Alexa).

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Arlo Video Doorbell uppkopplad till Verisure larmcentral

Arlo Video Doorbell i hemlarmet från Verisure

Få Arlo Video Doorbell uppkopplad till larmcentral för snabb åtgärd vid en larmsituation – bara hos Verisure! Dörrklockan blir professionellt installerad, aktiverad och ansluten till larmsystemet för optimerad säkerhet. Vid ett inbrott eller om du aktiverar ett kontaktlarm kan larmcentralen få tillgång till kameran, följa vad som händer i realtid och snabbt sätta in rätt åtgärd.

Med Arlo Video Doorbell i hemlarmet får larmcentralen ett effektivt hjälpmedel vid en larmhändelse i att verifiera larmets orsak, utvärdera och snabbt sätta in rätt åtgärd. Vid en larmsituation kan larmoperatören få tillgång till dörrklockan och övriga kameror för att se vad som händer och snabbt sätta in rätt åtgärd, exempelvis skicka väktare, underrätta polis eller räddningstjänst.

Du har kontrollen. Verisure har endast åtkomst till video och bilder relaterade till en larmhändelse. Din säkerhet är vår expertis och vi skyddar din användardata. Alltid krypterat, alltid säkert.

RÄKNA UT PRIS*

 
 

Så fungerar Arlo Video Doorbell

1.02
Arlo Chime är en trådlös högtalare till Arlo Video Doorbell.

LJUDKOMPONENTER OCH ARLO CHIME

Arlo Video Doorbell integreras med larmsystemet så att ringklockan spelas upp i larmets ljudkomponenter. De komponenter som stödjer ringklockan är Röstenhet, Larmpanel och Larmpanel med röst.

Arlo Chime är en trådlös högtalare till Arlo Video Doorbell. Arlo Chime gör det möjligt att höra när någon står vid dörren – var du vill i ditt hem! Då Arlo Chime är helt trådlös sätts den i ett helt vanligt eluttag och ansluts via Wi-Fi till Arlo Video Doorbell.

Arlo Chime är alltså ett perfekt komplement för dig som bor lite större. Exempelvis till källaren, uterummet eller garaget. Arlo Chime har olika melodier att välja på, ställbar volym och ett tyst läge så att du bara blir notifierad i din mobil.

RÄKNA UT PRIS*

Arlo Video Doorbell specifikationer

Specifikationer

 • Upplösning: Upptill 1536 x 1536
 • Format: H.264
 • High Dynamic Range (HDR)
 • Vidvinkel: Upptill 180°diagonalt
 • Mörkerseende: -Lyser upp till 6 meter -Enkel 850nm LED
 • 12x digital zoom
 • Ljud:
  -Inbyggdmikrofon
  -Inbyggdhögtalare
 • Frekvens: 2.4GHz
 • Räckvidd: Upptill 91 meter fri sikt
 • Videosamtal
 • Automatiska email- och pushnotiser
 • Inbyggdsiren
  -Aktiveras automatiskt eller manuellt
 • Väderbeständig -Fungerar i temperaturer ner till -20° och upp till 45°

ANDRA TITTADE OCKSÅ PÅ

Hemlarm med Arlo-kameror

Arlo

Hemlarm med Arlo-kameror – ett nytt sätt att se på säkerhet.

Läs mer

Arlo Essential Spotlight

Arlo Essential Spotlight

Vaka över det som betyder mest med ett extra öga, direkt i din mobil.

Läs mer

Arlo video doorbell

Arlo Pro 4

Få kristallklar video från varje vinkel, inomhus och utomhus, dag som natt.

Läs mer

*Kampanjvillkor

Erbjudandet gäller t.o.m 24/6 2024. Erbjudandet avser enbart nya kunder som kommer i kontakt med oss genom denna kampanj. Rabatten gäller för hemlarmslösningarna ZeroVision High Security Alarm och Smart Voice Alarm. 30-dagarspris på larmlösning med: (i) ZeroVision High Security Alarm 8 980 kr uppkoppling + 598 kr månadskostnad, (ii) Smart Voice Alarm 5 990 kr uppkoppling + 529 kr månadskostnad. (iii) Arlo Essential + Smarthub 3080 kr uppkoppling + 49 kr månadskostnad. Kampanjerbjudandet ger 1390 kr i rabatt på angiven ordinarie uppkopplingskostnad av Arlo Essential + Smarthub. Vid en beställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt, därutöver gäller Verisure allmänna köpvillkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet.

Läs de allmänna köpvillkoren här >>
Läs mer om ångerrätt här >>

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.