45% RABATT PÅ ARLO ESSENTIAL + SMARTHUB NÄR DU BESTÄLLER HEMLARM*

 
 

FULL KONTROLL MED ARLO PRO 4

- uppkopplad till larmcentral

Räkna ut pris*

ARLO PRO 4

När detaljer är viktiga är svaret Arlo Pro 4. Få kristallklar video från varje vinkel, inomhus och utomhus, dag som natt.

Arlo Pro 4 är en kamera med marknadsledande teknologi inom kamerabevakning som har blivit utsedd till bäst-i-test i flera tester och mottagit mycket goda recensioner och rekommendationer. Få din Arlo Pro 4 uppkopplad till larmcentral – bara hos Verisure!

 • Kristallklar video med 2K HDR-upplösning
 • Se mer med 160° vidvinkel för extra sinnesro
 • Filma i färg även på natten
 • Uppkopplad till Sveriges största larmcentral
 • Professionell installation för optimerad säkerhet
 • Live-streama eller spela in video direkt i din mobil
 • Trotsa vädret med en kamera certifierad att motstå det mesta
Arlo Pro 4

ARLO PRO 4 – FUNKTIONER OCH SPECIFIKATIONER

Arlo Pro 4 - när detaljer är viktiga

NÄR DETALJER ÄR VIKTIGA

Få kristallklar video från varje vinkel, inomhus och utomhus, dag som natt, med kamerans 2K upplösning. Arlo Pro 4 låter dig zooma in på objekt och se klara färger och detaljer även när objektet är i rörelse. Den integrerade spotlighten låter dig även identifiera klara färger och detaljer på natten. Låt Pro 4 vara ett extra öga som aldrig sover.

Smart detektering i din mobil

Med Arlo Pro 4 kan du själv vaka över det som betyder mest var du än är, när du vill, direkt i din mobil. Ta med dig ditt hems säkerhet i fickan och live-streama eller spela in video i mobilen eller på surfplattan. Med kamerans smarta detektering kan du även få automatiska email- och pushnotiser när exempelvis bilen, motorcykeln eller båten flyttar på sig.

Vädertålig med automatisk batteriuppladdning

Trotsa vädret med Arlo Pro 4 som är väderbeständig och certifierad att motstå värme, kyla, regn och sol. Fungerar i temperaturer ner till -20° och upp till 45°. Med de uppladdningsbara batterierna och en Arlo Solpanel kan du låta batteriuppladdningen ske automatiskt för de kameror du har utomhus, eller välj att använda elnätskabel.

Arlo Pro 4 i hemlarm från Verisure

ARLO PRO 4 I HEMLARMET FRÅN VERISURE

Få Arlo Pro 4 uppkopplad till larmcentral för optimerad säkerhet – bara hos Verisure! Våra säkerhetsexperter installerar kameran snabbt, enkelt och trådlöst med minimal påverkan på ditt hem. Alltid med avtalslånga produktgarantier.

Verifiering i hög upplösning

Med Arlo Pro 4 i hemlarmet får larmcentralen ett ovärderligt hjälpmedel vid en larmhändelse i att verifiera larmets orsak, utvärdera och snabbt sätta in rätt åtgärd. Vid en akut larmsituation kan larmoperatören följa vad som händer med kristallklar video från varje vinkel, inomhus och utomhus, dag som natt.

Din säkerhet är vår expertis

Du har kontrollen. Verisure har endast åtkomst till video och bilder relaterade till en larmhändelse. Din säkerhet är vår expertis och vi skyddar din användardata. Alltid krypterat, alltid säkert.

Arlo Pro 4 specifikationer

SPECIFIKATIONER

 • Upplösning: Upp till 2K (2560x1440)
 • Format: H.264 och H.265
 • High Dynamic Range (HDR)
 • Vidvinkel: 160° diagonalt
 • Mörkerseende:- Lyser upp till 7,5 m
  - Dubbla 850nm LED
 • Integrerad spotlight
 • 12 x digital zoom
 • Ljud:
  - Inbyggd mikrofon, ej för utomhusbruk
  - Inbyggd högtalare, ej för utomhusbruk
 • Frekvens: 2.4Ghz
 • Teoretisk räckvidd: Upp till ca 90 m vid fri sikt
 • Passiv infraröd detektering: Upp till ca 7,5 meter
 • Justerbar ljuddetektering för inomhusbruk
 • Automatiska email- och pushnotiser
 • Uppladdningsbara batterier eller elnätskabel som val
 • Magnetisk montering, ej för utomhusbruk
 • Batteriuppladdning
  - batterilängd varierar beroende på inställningar, användning och temperatur
 • Väderbeständig:
  - fungerar i temperaturer ner till -20° och upp till 45°
 
 

Så fungerar Arlo

1.38

Vanliga frågor om Arlo Pro 4

Vad kostar Arlo abonnemang?

Du betalar inget Arlo-abonnemang när kamerorna är uppkopplade till Verisure. Kostnaden är då en del av din larmstjänstkostnad. Räkna ut pris på hemlarm med Arlo-kameror genom att göra vårt test.

Hur bra är Arlo Pro 4?

Arlo Pro 4 är en mycket bra övervakningskamera. Den har fått höga betyg och bra recensioner i flera tester – bland annat av Larmkollen, Prisjakt och M3.

Vilken övervakningskamera ska jag välja?

Du ska välja en övervakningskamera som är flexibel efter dina behov och som är uppkopplad till larmcentral. Arlo Pro 4 är en mycket flexibel och pålitlig övervakningskamera med höga betyg och goda recensioner.

Fungerar Arlo Pro 4 med Verisure?

Ja, det är bara hos Verisure du får Arlo Pro 4 uppkopplad till larmcentral. Kameran integreras i larmsystemet och du kan själv se vad som händer i Verisure App. Gör vårt test och räkna ut pris.

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

ARLO PRO 4 – ETT SMART VAL AV ÖVERVAKNINGSKAMERA

Arlo Pro 4 smart val av övervakningskamera. Att ha kamerorna uppkopplade till vår larmcentral som är bemannad dygnet runt är ännu smartare.

Med smart detektering och 2k upplösning får våra larmoperatörer ett mycket kraftigt verktyg för att verifiera och motverka inbrott och bränder med Arlo Pro 4. Att kameran är vädertålig, har en inbyggd smart spotlight, mörkerseende och vidvinkel är ytterligare några av de funktioner som gör Pro 4 till ett smart val!

Smart, flexibel och trådlös

Arlo Pro 4 har fått höga betyg och bra recensioner i flera tester. Framförallt är det kamerans smarta funktioner, utmärkta bildkvalitet och stora flexibilitet som gör att den är så populär bland andra produkter i samma kategori. En utmärkande funktion är att Pro 4 kan installeras trådlöst (gäller ej utomhus).

Arlo pro 4 med Verisure smart plan

Det är bara hos Verisure du får en professionellt installerad Arlo Pro 4 med omfattande serviceavtal, avtalslång produktgaranti och ersättningsgaranti. Tillsammans med tjänsterna i Verisure Smart Plan får du en trådlös kameraövervakning direkt i din mobil som även är uppkopplad till Verisure larmcentral.

Den marknadsledande teknologin i Arlos kameror kombinerat med Sveriges största larmleverantör ökar din trygghet och säkerhet. Det är vad vi kallar ett nytt sätt att se på säkerhet!

ANDRA TITTADE OCKSÅ PÅ

Hemlarm med Arlo-kameror

Arlo

Hemlarm med Arlo-kameror – ett nytt sätt att se på säkerhet.

Läs mer

Arlo Essential Spotlight

Arlo Essential Spotlight

Vaka över det som betyder mest med ett extra öga, direkt i din mobil.

Läs mer

Arlo video doorbell

Arlo Video Doorbell

Se vad som händer och interagera med besökare vid din ytterdörr, dag som natt, direkt i din mobil.

Läs mer

*Kampanjvillkor

Erbjudandet gäller t.o.m 24/6 2024. Erbjudandet avser enbart nya kunder som kommer i kontakt med oss genom denna kampanj. Rabatten gäller för hemlarmslösningarna ZeroVision High Security Alarm och Smart Voice Alarm. 30-dagarspris på larmlösning med: (i) ZeroVision High Security Alarm 8 980 kr uppkoppling + 598 kr månadskostnad, (ii) Smart Voice Alarm 5 990 kr uppkoppling + 529 kr månadskostnad. (iii) Arlo Essential + Smarthub 3080 kr uppkoppling + 49 kr månadskostnad. Kampanjerbjudandet ger 1390 kr i rabatt på angiven ordinarie uppkopplingskostnad av Arlo Essential + Smarthub. Vid en beställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt, därutöver gäller Verisure allmänna köpvillkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet.

Läs de allmänna köpvillkoren här >>
Läs mer om ångerrätt här >>

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.