LARM MALMÖ

Verisure är Sveriges främsta larmleverantör med skräddarsydda säkerhetslösningar för att göra Malmö tryggare än någonsin. Här hittar du våra lösningar för både hem och företag i Malmö.

Vi har försett över 500 000 svenskar med anpassade larmlösningar, och är en ledande larmleverantör i Sverige. Med en kombination av toppmodern teknik och skräddarsydda erbjudanden arbetar vi dagligen för att skydda hem och företag i Malmö från både inbrott och bränder.

Vi utmärker oss inte enbart genom vår omfattning, utan vi särskiljer oss också från konkurrenterna genom att ha full kontroll över hela vår produktionskedja. Detta garanterar hög kvalitet på varje enskild komponent i våra larmsystem.

Verisure Innovation, vårt dedikerade team av ingenjörer och forsknings- samt utvecklingsexperter, ansvarar för den detaljerade utformningen av våra larmsystem. Denna internationella grupp av specialister arbetar obevekligt för att säkerställa att vi förblir branschledande och levererar marknadens främsta larmsystem.

Företagslarm

Företagslarm

Verisure tillhandahåller larm som ger skydd för företag och dess anställda under alla dygnets timmar. Våra tjänster kan avbryta pågående inbrott och minimera risken för stöld och skadegörelse.

Larmet är kopplat till Sveriges största larmcentral och kan enkelt styras via Verisure App. Det ger användarna realtidsinformation och fullständig kontroll över säkerhetssystemet.

Företagslarmet inkluderar:

 • Branschens främsta inbrottsskydd
 •  Avancerade lösningar för brandskydd
 • Snabb assistans med kontaktlarm vid allvarliga situationer
 •  Verisures larmknapp som ger extra säkerhet, direkt kopplad till larmcentralen för snabb respons vid nödsituationer
 • ZeroVision® rökgenerator, en unik produkt som kan avbryta pågående inbrott
 • Appen erbjuder funktioner som schemaläggning av på- och avlarmning och möjlighet att skapa tillfälliga användarkoder.

Läs mer om företagslarm

Hemlarm

Hem- och inbrottslarm

Vi tillhandahåller individuellt anpassade lösningar för säkerhetssystem för alla former av boenden i Malmö. Våra tjänster inkluderar kostnadsfria väktarutryckningar och övervakning från vår larmcentral dygnet runt.

Med Verisure App har användarna möjlighet att kontinuerligt övervaka och styra sina larmsystem. Appen uppdateras regelbundet för att erbjuda smarta funktioner som bidrar till en tryggare vardag.

Verisure hemlarm har fått utmärkelsen "bäst i test" vid flera tillfällen och är rekommenderat av Villaägarnas Riksförbund.

Larmet är utrustat med avancerade brand- och inbrottslarm som har förmågan att avskräcka, upptäcka och avbryta eventuella inbrottsförsök inom några sekunder.

 • Kostnadsfria väktarutryckningar vid bekräftat larm
 • Vi hjälper dig med installation av ditt larm
 • Kontinuerlig övervakning dygnet runt
 • Dubbel krypterad informationsöverföring för ökad säkerhet
 •  Vi erbjuder produktgaranti under hela avtalsperioden
 • Verisure App ger dig direkt åtkomst till larmsystemet via din mobil
 • Direkt uppkoppling till vår larmcentral
 • Gratis rådgivning och support

Läs mer om hemlarm

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Brandlarm

Brandlarm

Inom vårt sortiment av brandlarm erbjuder vi skräddarsydda lösningar som passar både för företag och privatpersoner.

Brandlarmet är övervakat dygnet runt genom sin uppkoppling till vår larmcentral. Vid brand tar larmcentralen omedelbart kontakt med brandkåren för att säkerställa allas säkerhet. Våra sammankopplade rökdetektorer varnar genom både talade röstmeddelanden och sirenljud.

Brandlarmet är alltid aktivt och testar sin egen funktionalitet var tionde minut. Dessutom har det integrerade batterier med en livslängd på tio år.

Funktioner som inkluderas i brandlarmet är varningar via mobil, mätning av rumstemperatur och relativ luftfuktighet samt automatisk kontakt med brandkåren vid verifierad brand.

Läs mer om brandlarm

Verisure – branschledande larm i Malmö

Som en av Malmös ledande larmleverantörer är vi hängivna till att ständigt höja standarden och erbjuda innovativa lösningar som möter de utmaningar som Malmö står inför.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.