Med en larmbricka är det enkelt att larma på och av.

Faktura

Vi erbjuder Autogiro, e-faktura, pappersfaktura och faktura via mejl. Välj om du vill betala med autogiro, e-faktura, faktura via mejl eller pappersfaktura.
Genom att välja autogiro eller e-faktura slipper du faktureringsavgiften.

E-faktura

Hur ansöker jag om e-faktura?

I din internetbank väljer du Verisure som leverantör av e-faktura. Ange ditt kundnummer så får du kommande fakturor levererade till internetbanken där du enkelt gör din betalning. Kundnumret hittar du högst upp på din pappersfaktura.

Ändra faktureringsadress

Enklast är om du loggar in på Mina Sidor och väljer inställningar och sedan faktureringsadress. Om du inte har tillgång till Mina Sidor så kan du kontakta oss via telefon 020-7 24 365 eller mejl kundtjanst@verisure.se.

 

Fakturakopia

Logga in på Mina Sidor och gå till Konto och avtalsinformation/Fakturahistorik för att ladda ner en faktura. Om du betalar via autogiro skapas inga fysiska fakturor och därför kan du heller inte ladda ner en fakturakopia.

Hjälp att tolka fakturan

Vi har skapat ett exempel på en faktura för att förklara några av de vanligaste frågorna.


Autogiro

Förenkla dina betalningar genom att slopa pappersfakturan. Du sparar tid, slipper faktureringsavgift och gör samtidigt en insats för miljön.

KONTAKTA OSS

Telefon kundtjänst: 020-7 24 365

Telefon kundtjänst från utlandet: +46 13 31 77 00

Försäljning/information hemlarm: 020-26 26 00

Fax: 013-31 77 22

VERISURE SECURITAS DIRECT GROUP

Verisure är en ledande leverantör av professionellt övervakade larm. Vi driver vår verksamhet under varumärket Verisure i de flesta av våra marknader samt Securitas Direct i Spanien och Portugal.

Vi har över 3 miljoner kunder i 16 länder i Europa och Latinamerika. Vår affärsmodell integrerar produktutveckling, design och försäljning med installation, service och professionellt övervakad larmtjänst dygnet runt, året om. Tack vare ett starkt fokus på hög kvalitet är våra kunder bland de mest nöjda i branschen.