KAMPANJ! SPARA UPP TILL 50% PÅ HEMLARM MED LOCKGUARD*

Larmpaket från Verisure

LARMPAKET FRÅN VERISURE

Du och din familj förtjänar ett larmpaket av högsta kvalitet. Vi erbjuder skräddarsydda larmpaket för att just ditt hem ska ha det bästa skyddet mot brand och inbrott.

Våra larm är byggda på en plattform designad för framtiden, vilket innebär att de inte bara utgår från vårt ledande säkerhetssystem utan också erbjuder flexibiliteten att utökas med ytterligare smarta funktioner, såsom digitala dörrlås och avancerade övervakningskameror.

Våra larmpaket inkluderar:
 • Professionell installation
 • Anslutning till vår larmcentral
 • Fria väktarutryckningar vid verifierat larm
 • Övervakning dygnet runt
 • Kostnadsfri rådgivning och support
 • Tillgång till Verisure App och Mina Sidor
 • Dubbelkrypterad informationsöverföring
 • Avtalslång garanti på produkter och tjänster
 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

 
 

VERISURE – ETT SÄKERT VAL

Vi värnar om det som är mest värdefullt för dig.

Med över 35 års erfarenhet inom säkerhetslösningar och med vårt branschledande larmsystem, egen produktutveckling och Sveriges största larmcentral, erbjuder vi en trygg och säker miljö för ditt hem.
Räkna ut pris*

Verisure och Yale Doorman

LARMPAKET MED YALE DOORMAN

I samarbetet mellan Verisure och Yale Doorman möts det bästa av två världar – ett pålitligt larm och ett avancerat elektroniskt låssystem, som gör din vardag tryggare och enklare.

Yale Doormans elektroniska lås integreras smidigt med ditt Verisure hemlarm, vilket gör att du kan larma av ditt hem genom att enkelt låsa upp din ytterdörr. Kontrollera och övervaka ditt Yale Doorman-lås direkt från din smartphone via Verisure appen. Där kan du enkelt hålla koll på både ditt larm och låsstatus. Om du föredrar att inte använda mobilen, erbjuder låset en praktisk kodfunktion där du kan ange en personlig kod för att låsa upp.

 • Elektroniskt dörrlås för din ytterdörr
 • Lås kopplat till ditt hemlarm
 • Lås upp och larma av samtidigt - med kodlås eller med Verisure App
 •  Se vem som är hemma med @Home
 • Få push-meddelanden när någon larmar av eller på

Verisure App finns att ladda ner för iPhone och Android och är även kompatibel med Apple Watch och Android Wear.

Håll koll på hemmet med Verisure App

HÅLL KOLL PÅ DITT HEM VIA MOBILEN

Med Verisures larmpaket får du tillgång till vår app, som är rankad som Sveriges bästa app för hemlarm. Appen uppdateras kontinuerligt med nya smarta funktioner som förenklar och säkrar din vardag.
Pris på larmpaket med App*

Larmpaket för alla boendetyper

LARMPAKET FÖR ALLA BOENDETYPER

Oavsett storleken på din bostad har vi lösningar som passar; från omfattande paket för större hem till mer kompakta alternativ för mindre bostäder. Varje larmpaket kan skräddarsys för att perfekt matcha de specifika säkerhetskraven i ditt boende, vare sig det är en villa, ett radhus eller en lägenhet. Målet är att erbjuda dig det optimala säkerhetsskyddet anpassat för just ditt hem.

Verisure - Bäst i test

PRISBELÖNTA LARMPAKET

Verisure är Sveriges mest valda leverantör av larmpaket med över 500 000 nöjda svenska kunder. Våra larmsystem har utsetts till bäst i test flera gånger och har även vunnit priser för sin design.

Bäst i test

Våra larmpaket är kända för sin användarvänlighet, mångsidighet och för att erbjuda god valuta för pengarna, enligt:

 • Hem & Hyra
 • test.se
 • M3
 • PC för Alla
Andra utmärkelser inkluderar:
 • Red Dot Design Awards
 • iF Design Awards
 • Utnämnd till Sveriges mest innovativa säkerhetsföretag
 • Sveriges bästa app för larmpaket – larmkollen.se
Verisure erbjuder framtidssäkrade larmpaket

LARMPAKET ANPASSADE FÖR FRAMTIDEN

Våra larmpaket är framtidssäkrade och erbjuder avancerad teknologi som 4G och bredband för att hålla ditt hem säkert även när tekniken utvecklas.

Unika produkter och tjänster:

 • Verisure Guardian kontaktlarm för extra trygghet
 • Larmpanel med röstfunktion för direktkommunikation
 • ZeroVision® rökgenerator som stoppar inbrott på sekunder
 • Och mycket mer, inklusive smarta tillval som digitala dörrlås och vattendetektorer för ett säkrare och mer bekvämt hem.

Räkna ut pris*

Rätt larmpaket för din bostad

VI TAR FRAM RÄTT LARMPAKET FÖR DIN BOSTAD

Genom vår process får du allt från behovsanalys till professionell installation, för att skydda ditt hem mot inbrott, brand och vattenskador. Utforska vilket larmpaket som passar bäst för din bostad genom att genomföra vårt test.
Gör testet här*

Larmlösningar för ditt unika hem

DIGITALA DÖRRLÅS, ÖVERVAKNINGSKAMEROR, KONTAKTLARM OCH MYCKET

MER Inbrottslarm, brandlarm, kontaktlarm, digitala dörrlås och vattenlarm. Vi tillhandahåller ett brett spektrum av larmpaket, anpassade för att möta säkerhetskraven i olika typer av bostäder, oavsett om du bor i en villa, ett radhus eller en lägenhet. Målet är att erbjuda den bästa möjliga säkerhetslösningen, skräddarsydd för ditt unika hem.

Villaägarnas Riksförbund rekommenderar Verisure

VILLAÄGARNAS REKOMMENDERADE LARMLEVERANTÖR

Vi är stolta över att vara det enda larmföretaget rekommenderat av Villaägarnas Riksförbund, vilket speglar vårt åtagande att erbjuda det bästa skyddet för våra kunder.

”Vi vill att våra medlemmar ska ha det bästa möjliga hemlarmet, och det är därför vi rekommenderar Verisure hemlarm. Med Verisures branschledande brand- och inbrottsskydd är vi övertygade om att våra medlemmar får en tryggare och säkrare vardag.”

LARMPAKET MED KAMERAÖVERVAKNING

Förstärk säkerheten ytterligare med våra larmpaket med övervakningskamera.

Dessa kameror levererar kristallklara, högupplösta bilder och video dygnet runt. Genom att koppla kamerorna till din mobil via Verisure App, kan du när som helst kolla in ditt hem, vilket ger en ökad trygghetskänsla.

Vid larm har vår larmcentral åtkomst till kamerabilderna för att snabbt kunna verifiera orsaken till larmet och vidta lämpliga åtgärder. Vi prioriterar din säkerhet och skyddar både dig och dina personuppgifter med stark kryptering.

Räkna ut pris*

BESTÄLL LARMpaket TILL HEMMET STEG FÖR STEG

Behovsanalys

1. Behovsanalys

Starta med att genomföra vårt test om du är osäker på vilket larmpaket som bäst passar din bostad. Resultatet bildar grunden för vår skräddarsydda rekommendation till dig. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning, antingen via telefon eller vid ett personligt möte i ditt hem, för att diskutera dina säkerhetsbehov och bostadens specifika förutsättningar.

Rekommenderat larm till hemmet

2. Rekommenderad lösning

Baserat på behovsanalysen presenterar vi en rekommenderad säkerhetslösning, innehållande de tjänster och komponenter som uppfyller just dina behov.

Offert på larmlösning

3. Erbjudande

I samband med vår rekommendation får du ett skräddarsytt erbjudande med detaljerad information om både installationskostnad och månadskostnad för larmpaketet. Priset anpassas efter de valda komponenterna och tjänsterna, samt efter bostadens storlek och planlösning.

Installation och genomgång av larmsystemet

4. Uppkoppling och genomgång

Efter beställning installerar en av våra certifierade säkerhetsexperter ditt nya larmpaket. Ni går tillsammans igenom hur systemet fungerar och svarar på eventuella frågor. Vår kundtjänst står sedan redo att erbjuda fortsatt support och hjälp.

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

Villaägarnas Riksförbund rekommenderar Verisure

OM VÅRA LARMPAKET

Ett larmpaket från Verisure är mer än bara ett inbrottsskydd; det är en heltäckande säkerhetslösning som skyddar mot inbrott, brand och vattenskador genom en rad innovativa komponenter och tjänster. Uppkopplat till vår larmcentral, garanterar vi att professionell hjälp alltid är nära till hands.

Varför ett Larmpaket är Nödvändigt

För att effektivt skydda ditt hem mot de vanligaste hoten är ett heltäckande larmpaket en ovärderlig investering. Gör vårt test för att se vilket larmpaket som rekommenderas för dig. Våra larmpaket är inte bara Sveriges mest valda hemlarm; de är flerfaldigt prisbelönta för sin funktionalitet, användarvänlighet och integrationsmöjligheter med smarta hem-tillbehör. Utforska vilket av våra larmpaket som passar just dina behov genom att kontakta oss eller genomföra vårt test online.

*Kampanjvillkor

Erbjudande avser endast nya kunder som kommer i kontakt med oss genom denna kampanj. Rabatten gäller för hemlarmslösningarna ZeroVision High Security Alarm eller Smart Voice Alarm med LockGuard och Larmpanel Utomhus samt extra larmbricka. 30-dagarspris på larmlösning med: (i) ZeroVision High Security Alarm 8 980 kr uppkoppling + från 568 kr månadskostnad, (ii) Smart Voice Alarm 5 990 kr uppkoppling + från 529 kr månadskostnad, (iii) LockGuard och Larmpanel utomhus 2 990 kr uppkoppling + 39 kr månadskostnad (iiii) larmbricka 190 kr uppkoppling. Detta erbjudande ger 1 500 kr rabatt på uppkopplingsavgift för hemlarmet och 2 990 kr rabatt på uppkoppling av LockGuard och Larmpanel Utomhus vid beställning av hemlarm, samt 190 kr rabatt på uppkoppling av en extra larmbricka. Vid en b eställning har du rätt till 14 dagars ångerrätt på hemlarmslösningen. Därutöver gäller Verisures allmänna villkor om uppsägning, äganderätt och friköp av larmsystemet som finns att läsa i sin helhet på www.verisure.se/villkorErbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden. Giltigt t.o.m. 2024 06 12.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.