LARM GÖTEBORG

Verisure är Sveriges främsta leverantör av larm och erbjuder skräddarsydda och innovativa larmlösningar för att göra Göteborgs hem och företag säkrare.

Med våra skräddarsydda larmtjänster får du toppmodern teknik inom inbrottsskydd, vilket förstärker säkerheten för både privatpersoner och företag. Inte bara i Göteborg, utan i hela Sverige. Vi är Sveriges främsta larmleverantör och har levererat larmsystem till över 500 000 svenskar.

Genom att äga hela vår produktionskedja kan vi utmärka oss inte bara i kvantitet, utan även i kvalitet. På så sätt kan vi säkerställa kvaliteten på varje komponent i våra larmsystem, vilket särskiljer oss från konkurrenterna.

Varje del av vårt larmsystem är noggrant utformat av Verisure Innovation, vårt eget internationella team av ingenjörer och experter inom forskning och utveckling. Gruppen består av specialister som ständigt arbetar för att vi ska sitta i förarsätet och kunna erbjuda marknadens mest innovativa larm.

Brandlarm

Brandlarm

Vi har brandlarmslösningar för både företag och privatpersoner.

Brandlarmet är hela tiden uppkopplat till vår larmcentral med dygnet runt-övervakning. Om det börjar brinna agerar larmcentralen direkt för att tillkalla brandkår och säkerställa allas säkerhet. Våra sammankopplade rökdetektorer varnar med både röstmeddelanden och siren.

Brandlarmet är alltid aktivt, testar sin egen funktionalitet var 10:e minut och har integrerade batterier med en livslängd på 10 år.

Funktioner i brandlarmet:
 • varningar via mobil
 • mätning av rumstemperatur
 • relativ luftfuktighet
 • automatisk kontakt med brandkåren vid verifierad brand.

Läs mer om brandlarm

Hem- och inbrottslarm

Vi erbjuder skräddarsydda larm för alla typer av bostäder i Göteborg, med tjänster som inkluderar övervakning dygnet runt från vår larmcentral och kostnadsfria väktarutryckningar.

Med Verisure App går det att ha kontroll och styra sitt larm direkt via mobilen. Appen  förnyas ständigt för att erbjuda smarta funktioner för dig som användare.

Verisure hemlarm har återkommande utsetts till bäst i test och rekommenderas av Villaägarnas Riksförbund. Våra larm är optimerade för att avskräcka, upptäcka och avbryta inbrottsförsök på bara några sekunder.

 • Säker installation av ditt larm
 • Uppkoppling till Verisures larmcentral
 • Kostnadsfria väktarutryckningar vid bekräftat larm
 • Övervakning hela dygnet
 • Rådgivning och support ingår
 • Tillgång till ditt larm direkt i mobilen via Verisure App
 • Dubbel krypterad informationsöverföring
 • Garanti på produkter och tjänster under hela avtalsperioden 

Läs mer om hemlarm

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

Företagslarm

Företagslarm

Vi tillhandahåller larmsystem som skyddar företag och dess anställda dygnet runt.

Våra tjänster kan avbryta pågående inbrott och minimera stöld och skadegörelse. Larmet är kopplat till Sveriges största larmcentral, och via Verisure App kan användarna i realtid kontrollera och få information kring sitt larm.

Våra Företagslarm inkluderar:
 • Ledande inbrottsskydd inom branschen
 • Moderna brandskyddslösningar
 • Kontaktlarm för snabb assistans
 •  Verisures larmknapp erbjuder en extra säkerhetsåtgärd, kopplad direkt till vår larmcentral för direkt respons vid kritiska situationer
 • ZeroVision® rökgenerator är en unik produkt som kan avbryta ett pågående inbrott
 • Via appen går det att ta del av funktioner som schemaläggning av på- och avlarmning och skapa tillfälliga användarkoder

Läs mer om företagslarm

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

En ledande aktör inom hemlarm i Göteborg

Vi är dedikerade till att kontinuerligt höja standarden och erbjuda innovativa lösningar som svarar mot de säkerhetsutmaningar som Göteborg står inför.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.