BOSTADSLARM FRÅN VERISURE

Din bostad förtjänar ett riktigt bostadslarm. Som kund hos oss får du skräddarsydda säkerhetslösningar som skyddar mot både brand och inbrott.

Att utrusta ditt hem med ett pålitligt säkerhetssystem är grundläggande för ett tryggare hem. Våra tjänster inkluderar kostnadsfri utryckning av säkerhetspersonal vid bekräftade larm och ständig tillgång till vår larmcentral som står redo att assistera dig dygnet runt, året om.
Räkna ut pris*

Verisure bostadslarm

 

Omdömen kommer från oberoende personer via Trustpilot. För att säkerställa ett omdömes äkthet ber Trustpilot, där det är möjligt, att bekräfta att omdömet avser en riktig upplevelse med Verisure.

BOSTADSLARM FÖR VILLA, RADHUS OCH LÄGENHET

Oavsett bostadstyp erbjuder vi skräddarsydda säkerhetssystem som möter just dina behov.

Behovet av säkerhet är universellt, men lösningen varierar beroende på bostadens storlek och typ. Våra säkerhetssystem är flexibelt designade för att ge det bästa skyddet för just din bostad till ett konkurrenskraftigt pris.

Vårt bostadslarm inkluderar:
 • Professionell installation av bostadslarm
 • Anslutning till vår larmcentral
 • Kostnadsfria väktarutryckningar vid verifierat larm
 • Övervakning dygnet runt
 • Kostnadsfri rådgivning och support
 • Verisure App och Mina Sidor
 • Dubbelkrypterad informationsöverföring
 • Produkt- och tjänstegaranti
Bostadslarm som möter just dina behov
Vi skyddar det som är mest värdefullt för dig.

VERISURE – EN SÄKER PARTNER

Vi skyddar det som är mest värdefullt för dig. Med över tre decenniers erfarenhet inom säkerhetsbranschen, med vårt ledande säkerhetssystem, omfattande produktutveckling och Sveriges mest omfattande larmcentral, erbjuder vi en skyddsnivå som gör ditt hem till en tryggare plats.

Håll koll på hemmet med Verisure App

HÅLL KOLL PÅ DIN BOSTAD VIA MOBILEN

Med Verisure säkerhetssystem får du tillgång till vår app, som är rankad som Sveriges främsta inom säkerhetslösningar. Vi utvecklar ständigt nya funktioner för att göra din vardag både enklare och tryggare.

Verisure - Bäst i test

ETT PRISBELÖNT BOSTADSLARM

Verisure erbjuder Sveriges mest valda bostadslarm med över 500 000 svenska kunder. Vårt larmsystem har jämförts, testats och utsetts till bäst i test vid flera tillfällen, med en prisbelönt design.

Bäst i test

Verisure hemlarm utmärker sig för att vara användarvänligt, erbjuda många praktiska funktioner och ge god valuta för pengarna enligt:

 • Hem & Hyra
 • test.se
 • M3
 • PC för Alla
Andra utmärkelser inkluderar:
 • Red Dot Design Awards
 • iF Design Awards
 • Utnämnd till Sveriges mest innovativa säkerhetsföretag
 • Sveriges bästa app för larmpaket – larmkollen.se
 
 

ETT BOSTADSLARM FÖR FRAMTIDEN

Med Verisure bostadslarm kan du vara trygg år efter år.

Med dubbla kommunikationsvägar, 4G och bredband, håller vi dig säker även när teknologin utvecklas.
Räkna ut pris*

Larm med övervakningskamera

BOSTADSLARM MED KAMERA KOPPLAD TILL MOBILEN

Ett larm med kamera ger extra trygghet.

Våra kameror levererar klara, högupplösta bilder och videor både dag och natt. Koppla ditt bostadslarms kameror till mobilen för att när som helst kunna se ditt hem direkt i Verisure App.

Unika produkter och tjänster:
 • Verisure Guardian kontaktlarm - trygghet även utanför bostaden
 • Larmpanel med röst - direktkommunikation med larmcentralen
 • ZeroVision® rökgenerator - avbryter inbrottsförsök på sekunder
 • Seriekopplade rökdetektorer - larmar samtidigt med både röst och siren
 •  Videodetektor – Anpassa efter dina rutiner och husdjur
Smarta tillval för en smidigare vardag:
 • Skapa en nyckelfri vardag med digitala dörrlås
 • Se, hör och kommunicera med besökare genom mobilen med en videodörrklocka
 • Övervakningskameror för inomhus- och utomhusbruk
 • Styr hem och larm enkelt i mobilen med Verisure App
 • Skydda dig mot kostsamma vattenskador med uppkopplade vattendetektorer
Villaägarnas Riksförbund rekommenderar Verisure

VILLAÄGARNAS REKOMMENDERADE LARMLEVERANTÖR

Vi är hedrade över att vara den enda larmleverantören rekommenderad av Villaägarnas Riksförbund.

”Vi vill att våra medlemmar ska ha det bästa möjliga hemlarmet, och det är därför vi rekommenderar Verisure hemlarm. Med Verisures branschledande brand- och inbrottsskydd är vi övertygade om att våra medlemmar får en tryggare och säkrare vardag.”

Verisure erbjuder framtidssäkrade larmpaket

LARMPAKET ANPASSADE FÖR DIN BOSTAD

Våra larmpaket är utformade på en framtidssäkrad plattform och baseras på vårt ledande bostadslarmsystem, med möjlighet till utbyggnad med smarta tillval som digitala dörrlås och övervakningskameror. Vi erbjuder både större och mindre larmpaket, anpassade efter din bostadstyp, för att du ska få det bästa möjliga skyddet.

Larmcentralen har endast tillgång till kameramaterialet vid en larmhändelse, för att snabbt kunna verifiera orsaken till larmet och vidta rätt åtgärder. Din säkerhet är vår prioritet, och vi skyddar både dig och din information. Alltid krypterat, alltid säkert.

Räkna ut pris*

BESTÄLL BOSTADSLARM STEG FÖR STEG

Följ vår enkla process för att hitta det perfekta bostadslarmet för din bostad, inklusive kostnadsfri rådgivning och professionell installation. Med vårt system skyddas du mot inbrott, bränder och vattenskador på ett effektivt sätt. Gör vårt test och upptäck vilket bostadslarm som passar bäst för just din bostad.

Behovsanalys

1. Behovsanalys

Om du är osäker på vilket bostadslarm som är rätt för din bostad, erbjuder vi ett test som utgör basen för vår rekommendation. I processen ingår även kostnadsfri rådgivning, antingen via telefon eller direkt hemma hos dig, där vi tillsammans utforskar vilka tjänster som intresserar dig och vilket skydd som bäst matchar din bostads specifika förutsättningar och planlösning.

Rekommenderat larm till hemmet

2. Rekommenderad lösning

Baserat på behovsanalysen presenterar vi en skräddarsydd lösning som innehåller de tjänster och komponenter som krävs för att möta dina behov.

Offert på larmlösning

3. Erbjudande

Med vår rekommendation följer ett skräddarsytt erbjudande som specificerar uppkopplingskostnaden samt priset för den föreslagna larmtjänsten. Priset anpassas efter antalet och typerna av komponenter som behövs, baserat på dina tjänsteval, bostadens storlek, dess planlösning samt antalet dörrar och fönster.

Installation och genomgång av larmsystemet

4. Uppkoppling och genomgång

När du har beställt ditt bostadslarm kommer en av våra professionella säkerhetsexperter att installera systemet i din bostad. Under besöket går vi tillsammans igenom hur allt fungerar. Om du har ytterligare frågor efter installationen står vår kundtjänst redo att erbjuda dig professionell support.

Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning Ring 013-31 71 73 för kostnadsfri rådgivning

Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365. Eller lämna dina uppgifter så ringer vi dig. Om du är befintlig kund, ring 020-7 24 365.

Genom att klicka på knappen accepterar du vår integritets- och webbplatspolicy

FAQ

Vad är ett bostadslarm?

Ett bostadslarm är ett trådlöst system designat för att skydda din bostad mot inbrott, brand, och vattenskador genom en rad olika komponenter och tjänster, som detektorer, kameror och väktarutryckningar. Moderna bostadslarm är kopplade till en larmcentral där kvalificerade operatörer är redo att assistera dig dygnet runt vid larm.

Hur fungerar ett bostadslarm?

Bostadslarmets komponenter installeras i din bostad och ansluts till vår larmcentral, vilket möjliggör att du kan styra systemet själv, exempelvis aktivera och deaktivera larmet. Vid larm, såsom inbrottsförsök eller rökutveckling, skickas en signal omedelbart till larmcentralen där våra operatörer verifierar larmet och snabbt vidtar nödvändiga åtgärder.

Behövs bostadslarm?

Ja, för att effektivt skydda din bostad mot inbrott, bränder och vattenskador är ett bostadslarm nödvändigt. Genom att göra vårt test får du en tydlig bild av vilket bostadslarm som passar just dina behov. och se vilket hemlarm du borde ha.

Är ert bostadslarm bra?

Vårt prisbelönta bostadslarm har utsetts till bäst i test i flera omgångar. Med över 500 000 nöjda kunder är vi Sveriges ledande leverantör av bostadslarm. Utforska själv vilket bostadslarm som är bäst för dig genom att göra vårt test.

Vilket bostadslarm är bäst?

Det bostadslarm som är bäst för dig beror på din bostadstyp och vilka behov och funktioner du har. Vårt bostadslarm är flerfaldigt prisbelönt och anpassas för att möta just dina specifika behov.

Till vilket pris kan man få ett bostadslarm?

Genom att snabbt genomföra vårt test kan du få en uppskattning av vad ett bostadslarm skulle kosta för just din bostad. Vi erbjuder även helt kostnadsfri säkerhetsrådgivning för att hjälpa dig hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för dig.

Kan bostadslarm integreras med ett smart hem?

Ja, våra bostadslarm kan integreras med smarta hem-produkter, såsom digitala dörrlås, smarta eluttag och videodörrklockor, vilka kan styras direkt från bostadslarmets app på din smartphone. Vi erbjuder även tjänster som överfallslarm i mobilen, anpassning för husdjur och ID-skydd för hushållets medlemmar.

Var kan jag beställa Verisure bostadslarm?

Det enklaste sättet att hitta rätt bostadslarm för dig är att genomföra vårt test eller kontakta oss direkt på 013-31 71 73 för personlig service.

*Här börjar din prisförfrågan. För att räkna ut pris behöver du svara på ett antal frågor, som ger dig ett uppskattat pris. För att bättre förstå dina behov och anpassa säkerhetslösningen till just din bostad och dess planlösning, kompletterar vi även med ett samtal och erbjudande om en gratis säkerhetsrådgivning.